עידן רייכל אני צריכה את המילים של השיר azini....למי שיש בבקשה שיביא לי
K keren71 New member 25/5/05 #1 עידן רייכל אני צריכה את המילים של השיר azini....למי שיש בבקשה שיביא לי
K keren71 New member 26/5/05 #3 למוזיקאית 15 אני לא יודעת לקרוא ערבית אבל אני צריכה את התאגום אם תוכלי זה ממש יעזור...ואם את צריכה משהו בכיף
למוזיקאית 15 אני לא יודעת לקרוא ערבית אבל אני צריכה את התאגום אם תוכלי זה ממש יעזור...ואם את צריכה משהו בכיף
K keren71 New member 30/5/05 #10 למוזיקאית 15 אשמח לקבל את המילים אפילו באנגלית וגם אני מזל דגים דרך אגב תודה
ע ע י ד ן רייכל המלך New member 28/5/05 #5 יש דרך אולי אוכל לעזור לך. לפי מה שאני יודעת אמא שלי מבינה קצת, אני רק צריכה לשבת לה על הראש והיא תפרש לי את השיר אז אני מבטיחה לך שזה בטיפול אבל לא מבטיחה שזה יצליח.
יש דרך אולי אוכל לעזור לך. לפי מה שאני יודעת אמא שלי מבינה קצת, אני רק צריכה לשבת לה על הראש והיא תפרש לי את השיר אז אני מבטיחה לך שזה בטיפול אבל לא מבטיחה שזה יצליח.
מ מוזיקאית15 New member 28/5/05 #6 עלה לי רעיון מצוין תיפני למירה עווד, שכתבה את המילים של השיר. או שתיפני לערבי\ערבייה..... שיתרגמו לך. מקווה שעזרתי!
עלה לי רעיון מצוין תיפני למירה עווד, שכתבה את המילים של השיר. או שתיפני לערבי\ערבייה..... שיתרגמו לך. מקווה שעזרתי!