עידן של פמינזם..?

nostradamus

New member
עידן של פמינזם..?

שלום לכם אנשים חמודים אתם בטח ממש לא מכירים אותי כי אני דיי חדש כאן בפורום אז אני דיי מקווה שזה יעניין אותך לקרוא את המאמר שכתבתי , ואינני יכול להגיד שמאמר זה נכתב מנקודת מבט אובייקטיבית אך נסיתי לכתוב אותו פשוט כפי שאני רואה. וכן אני רוצה להעלות נושא מאוד חשוב, מאז ומעולם אנו הגברים תמיד עשינו את העבודה הקשה ואני מתכוון בעיקר בתחום החיזורים, אתם יודעים מה בוא נחזור כמה מאות אלפי שנה בתקופת האדם הקדמון ואפילו אפשר להשוואת זאת לחיות של ימינו אלו למשל ניקח את הציפור הכי מטומטמת היען הזכר צריך להרשים את הנקבה בצורה מטורפת כפי שהאדם הקדמון היה אמור לעשות אילו הגילוי שהוא שולט מעצם הבדל הכוח למין השני אבל אחרי ההתפתחות האבולוציונית של בני האדם הנשים למדו לנצל כוח שונה מהכוח הפיזי שזהו הכוח המנטאלי. הבעיה העיקרית מתעוררת כאשר בחור, ואני חושב בעיקר בשנות העשרה שלו, הינו אדם ביישן. לי אישית משום שאני בחור דיי ביישן קשה לי לגשת לבחורה ולהתחיל איתה אז יש לי דרכים משלי, אפשר להסתכל למשל לכיוון של אותה אחת אבל ברוב המקרים אותה ורה יותר מדיי אטומה בכדי אפילו לשים לב אז זה מופנה אל כול הגברים. דבר זה לפי דעתי גורם לרבים היינם ביישנים תסכול רב. אז תגידו לא נמאס לכם? תראו איך הן משחקות איתנו כמו בובות על חבל אני חושב שהגיעה הזמן לעשות שינוי מה אתם חושבים.?. תראו גם אנחנו יכולים לשחק אותה שברירים ואף לפעמיים דיי סנובים , ולשחק אותה קשים להשגה דבר זה לפי דעתי יגרום זעזעה רב לנשים ואני חושב אף שזה ילמד אותן עד כמה חינו שלנו כגברים קשים! ולכן לסיכום אנחנו יודעים להלחם במלחמה אז עכשיו ובוא נפתח לעצמנו מלחמה משלנו. וכן, אני חושב שכדי שנעשה עצומה ענקית, יאללה חברה תחתמו ותעבירו אנו יכולים לעשות את אם אנחנו נאחד כוחות אנחנו נצליח. בזאת אני מכריז על מ--ל--ח--מ--ה !!! !!! !!! בנות מסר אליכן ``אי-אפשר לחיות איתכן אבל אי-אפשר בלעדיכן`` ואני חוזר על עצמי שוב אני איני שוביניסט אבל אם אתן הנשים רוצות עידן של פמיניזם תראו לנו שאתן גם מוכנות להקריב קורבנות כמונו... שלכם nostradamus

the me and i 16

New member
זה לא המשפט הנכון

המשפט הנכון הוא: ``woman u cant with them and u cant shot thme`` ככה זה הולך אבל אל תתדאג הם לא שמות עלינו זין.... :) נשים הם עם מכה שהחליטו להחזיר לנו על היותינו גברים ועל הפליה בת מאות שנים ע``י המצאת טיקסי חיזור מגעילים ומזעזעים במיוחד... ותגובות לכל דרך שתנסה לדבר איתן כמו למשל ``ההתעלמות האופנתית`` או הצחוק המטורף במקרה שהיא עם חברות... אין לך ממש מה לעשות עם זה. אל תבכה על מר גורלך ,פשוט תלך ותשים זין... תתחיל עם גברים הם לפחות מבינים אותך:) או שתפעל בדרך היותר נוחה ותצא עם חברים תעשה עיניים לבחורות ותתחיל לרקוד... ``די לאלימות``

עשה אהבה, לא מלחמה

ואם אתה רוצה מלחמה, תעשה גם מלחמה, אבל אל תעשה מלחמה מהאהבה.

sharon91

New member
אויש איזה זיין שכל אתה!

תעשה טובה, אז אתה ביישן, לא מתחיל עם בנות ברחוב, אוווו אז מה אתה רוצה?? שכל אחת שאתה בוהה בה תקפוץ לזרועותיך?! תעשה טובה.. וחוצמזה, אם לא שמת לב, גם בנות מתחילות עם בנים, אז זה שלא מתחילות אתך אולי אומר משהו עליך. תפסיק עם ההכללות המטומטמות האלה.

yad

New member
למה ציפית?

שיתחילו איתך אם אתה לא עושה כלום, ורק מסתכל עליהן? הדבר היחידי שמעצבן אותי זה שבנות משחקות. שכשהן יודעות שאתה מעוניין, ושהן לא מעוניינות, ובכל זאת ממשיכות לפלרטט איתך ולהתנהג כאילו הן מעוניינות. למישהו מהשכבה שלי נהרס כל התיכון בגלל אחת כזו, ששיחקה איתו, ואפילו כשהיה לה חבר היא המשיכה לנצל אותו בעזרת היתרונות החיצוניים הבולטים שלה. בקיצור בעזרת הכושילאימה שלה. וזה מעצבן. ואמרנו לו על זה, ובסוף הוא הפסיק. אז רק עם זה תפסיקו, עם כל השאר תמשיכו חופשי. יש לכם את אישורי... סתם.

זה כיף כמו להתעלל בחתול, נכון?

איך זה יכול להיות כיף לפגוע במישהו, אני לא מבינה... אם קורה בטעות, אז קורה, אבל כיף??????? כיף?!?!?!?

sharon91

New member
תראי..

לפגוע ממש זה לא כיף.. אבל ``לשחק`` זה לפעמים כיף, למשל, אם מישהו נדלק עליך נורא, אז זה לפעמים כיף קצת לא להגיד לו ישר שאת לא רוצה כלום אלא לחכות כמה זמן.. עד שמיידעים אותו..

כמו ``לשחק`` עם חתול ועם מצית?

את לא חשבת שהמשחקים האלה פוגעים? תדעי לך שהמשחקים האלה פוגעים מאוד מאוד, איך את ישנה בלילה?

שרון תקשיבי!!!!

אוקי אז נדלק עליך אחד שאת ממש לא רוצה אותו. תחשבי על עצמך, תהיי אגואיסטית (זה הטבע של כולנו). הדגדגן שלך משתולל בשמחה ``הנה מישהו שמ-ת לענג אותי, ולי יש את הזכות ואת הרצון להעיף אותו מעלי - אז בואו נמשוך את ההרגשה הטובה הזאת עוד קצת``. אם זה היה מישהו חתיך עולמי היית מתמסרת לרגליו ומנשקת את הבהונות שלו, ברור. לא היית נותנת לו לחכות. אבל זה בסדר! כי את אגואיסטית. אבל מה, יש פה בעיה קטנה. (שששש... -גם הוא אגואיסט)... אז לפני שאת יודעת מה קורה, את מנפנפת אותו והוא נפגע. אבל הוא חושב שזה בגלל משהו שהוא אמר פעם אחת או משהו, אז הוא לא יעזוב אותך. הוא רוצה שתהיי הצעצוע שלו, ואת כבר אמרת שלא בא לך. אז הוא מתחיל למשוך, ולך זה לא נוח. בסוף הוא יקרע. מי יותר חזק? מי יפגע? את, חמודה שלי... אז למה לשחק משחקים, אה? רק כדי להרגיש ביטחון? מהשחקן הכי בנזונה. שחייו אומנותו & Life Is Art...

sharon91

New member
אוקי אממ..

אתם מה זה הופכים את זה ל.. לא יודעת.. כאילו, המשחקים שאני מדברת עליהם זה לא שאני רומזת שאני כן רוצה למי שאני לא רוצה או משהו.. זה פשוט לפעמים לא להגיד ישר לא.. אבל זה גם לא אומר לעשות כאילו כן..

פלויד

New member
הוכעסתי...

בגלל סוג המנטאליות הזה יש כלכך הרבה חרא בעולם. (אני מדבר באופן כללי, אז בלי קטנוניות מפגרת). shine

Black Star

New member
מצטערת להישמע ביצ`ית אבל...

זה נורא כיף. כאילו.. בנים- אתם יודעים איך רוב הבנות מרגישות עם עצמן, נכון? ל א ט ו ב. אנחנו מבלות את רוב ימינו בהרגשה די ג`יפה ביחס לעצמנו. לא כולן, אני מניחה... אבל אני יודעת שהמון כן. וברגע שמישהו מתעניין בנו, וזה... ברור שזה מעלה ת`הערכה העצמית ואת המצברוח והכל... אז ברור שנהנה מזה. כמה שאפשר.. ;-) חוצמיזה, שלא כמו בנים, בנות יכולות להנות מידידות אפלטונית. ככה שלא תמיד שנראה לכם שבת משחקת בכם, היא באמת משחקת. יכול להיות שהיא אוהבת אתכם בתור ידידים... ולא יותר מזה. ולכם זה נראה כאילו היא משחקת ``קשה להשגה``. אוי, בנים... :) דבר שלישי- אני יודעת שאני מעדיפה בדר``כ להתחמק מאשר לפגוע במישהו. אפילו כאלה שמתחילים איתי ברחוב, אני לא מצליחה סתם להגיד ``לא``. אני ממציאה סיפורים על החבר שלי וכאלה.. ואני מניחה שאני לא היחידה. אוף, בטח לא הבהרתי בכלל את הנקודה שלי...

sharon91

New member
עלק נהנות..

רטב האנשים המתחילים אתנו ברחוב הם ממש מציקים..

Black Star

New member
זה ג`יפה, אין מה לומר

אני שונאת את זה. אבל זה עדיין מחמיא, במובן מסוים... לא? בעיקרון, יותר התכוונתי לבנים בבי``ס וכאלה שנדלקים עלייך... אבל כשמתחילים איתי ברחוב, זה מעודד אותי- אז אני *לא* כזאת מפלצת! :)

flower

New member
נכון.

קשה לי להגיד שאני נהנית מאנשים שמסתכלים עליי כאילו אני הארוחת צהריים שלהם...

נעל

New member
אנחנו כל כך מתאימים

שמתם לב עד כמה גברים ונשים מתאימים אלה לאלה? פשוט מושלמים. אנחנו אפילו מתלוננים זה על זה בתלונות די דומות (כל אחד מצדו). אפילו כשאנחנו רבים, זה בהתאמה, כמובן. ולגבי הביישנות - יש כל כך הרבה דברים שהביישנות עומדת בדרכך אליהם. ובכל זאת, מתלוננים דווקא על דברים מסויימים. על דברים שמשום מה חושבים שאפשר לשנות, כמו למשל - המין הנשי. הכרזת מלחמה בהחלט לא נראית לנעל כפתרון פרקטי. אולי במקום כדאי למצוא ``נקודות תורפה`` בהגנה הנשית או ליתר דיוק - נקודות תורפה בביישנות שלך, כלומר, דרכים להתקרב בעדינות, דרכים להעביר את המסר שלך יותר טוב אליהן. ללמוד כיצד למשוך אותן אליך, למשל. לכל אחד יש דרך, כמו גם מדורה, בשר, מערה, סיר ומכסה. נעל ;-)

למעלה