עיוותי תמונות מס´ 1
ה המממ New member 2/7/02 #6 תגיד, אתה משוגע?! אפשר להבין משהו?!?!?! למרות זאת, 1 ו- 2 מוכרים לי. 1 בגלל החולצה. 2 אולי זה אלטון ג´ון?
תגיד, אתה משוגע?! אפשר להבין משהו?!?!?! למרות זאת, 1 ו- 2 מוכרים לי. 1 בגלל החולצה. 2 אולי זה אלטון ג´ון?
G G e n o c i d e New member 2/7/02 #8 ממתי אלטון ג´ון שחור?? אולי אחרי יום בים התכוונת 2 אלטוון ג´ון? וכן, 1 מוכר בגלל החולצה וזה לא קשה.. ינחשו את כולם בלי רמזים..
ממתי אלטון ג´ון שחור?? אולי אחרי יום בים התכוונת 2 אלטוון ג´ון? וכן, 1 מוכר בגלל החולצה וזה לא קשה.. ינחשו את כולם בלי רמזים..
ה המממ New member 2/7/02 #9 זה שחור? אה... זה כל כך מעוות... שלא שמתי לב. עוד נסיון למספר 2: סטיבי וונדר?
ה המממ New member 2/7/02 #16 שאני שוב אנסה להשפיל את עצמי? מספר 5- טום ג´ונס? אני יודעת שלא, אני יודעת. סתם, שתדעו מה לא לענות.
G G e n o c i d e New member 2/7/02 #17 ../images/Emo13.gif שתדעי מה זה חמש, אז תביני איזה חכמה את... קורה.. יהיה טוף..
ה המממ New member 2/7/02 #18 רק שתדע... שאתה אכזרי ממש. אתה לא היית מצליח לגלות את העיוותים האלה, אם לא אתה היית עושה אותם.