עיזים!!!!!!!

עיזים!!!!!!!

שלום!!! ברצוני לשאול שאלה!!!! אילו סימנים ברורים לעיזה בהריון חוץ מאולטרא סאונד !!!! העיזה הורידה עטינים לפני שלושה חודשים כ10 סנטמיטר האם הסיקוים גדולים להריון מדומה !!! אילו סימנים יש לעיזה שדורשת (מיוחמת*) הערה הריון ראשון בתודה רבה !!!!!

לפני שלושה חודשים??

זה לא נשמע הגיוני, היא אמורה כעת להיכנס להיריון ולא כמו שציינת לפני שלושה חודשים, לגבי בדיקה אפשר אם אתה מנוסה ומבין לראות לפי תחושה, מעבר לזה אם אתה לא ווטרינר פשוט לחכות בסבלנות, כי אם היא לא בהריון אז זה לא ממש ישנה לך כי לא תהיה לך אפשרות לתקן את המצב

עיזים

לרונן שרון חן חן על התשובה השאלה מתבקשת מתשובתך איך לא מפספסים שוב פעם את העונה ומאסימנים שמופעים אם אכן כעת העונה

אנא שרשר את שאלותיך בהמשך להודעה המקורית

ובקשר לפיספוס העונה: העונה היא יוני-יולי ולא כמו שחשבת לפני 3 חודשים, כך שאתה עוד יכול לא "לפספס"...

כן כדאי מאוד להשיג תיש

כי זאת העונה ואוטוטו כבר עוברת... ולהבא אני לא אשרשר את ההודעות שלך אלא אמחק. תודה מראש.

למגדל העיזים, אני מבין שאתה לא מבין בפורומים

אז שים לב, כאשר אתה רוצה להגיב למישהו אז בסוף ההודעה שלו יש כפתורים "הוספת תגובה" "הוספת תגובה מהירה" וכו' עליהם תלחץ ואז תכתוב, כי אתה כל הזמן לוחץ על הוספת הודעה חדשה ואתה עושה בלגאן בפורום, אנא שים לב והמשך גלישה נעימה. תודה מראש.

הבהרה לעניין השרשור

רק לאחר עדכון נוסף של הכניסה לפורום הצלחנו להשתמש בהוספת תגובה. אני לא מבין במחשבים ביתי בת ה-11 עושה זאת למעני ואף כותבת עבורי. כעת אני משתדל לעשות זאת לבד עד כמה שאני מצליח, בתודה ובהבנה לרונן שרון.

למעלה