עיזרו לזירת הפשע שלי

סווינג

New member
עיזרו לזירת הפשע שלי../images/Emo122.gif../images/Emo101.gif

בעיה של חסרי ניסיון - תיעדתי תמונות מזירה של רצח לסרט תיעודי. הצילום יצא טוב מכל בחינה למעט העובדה שניכר מאוד שהוא צולם במצלמת וידאו רגילה - יש בו מין עליבות שמזכירה סרט ביתי של בר מצווה ולא ממש מתאימה לתיעוד רציני של התרחשות מותחת. חשבתי להוסיף אפקט של סופט פוקס ולהכהות את התמונה אבל אולי יש איזושהי אופציה בעריכה שמיועדת להתגבר בדיוק על הבעיה הזו? האים זו הכוונה בשרשור "כאילו פילם"? את העבודה, אגב, עשיתי בעזרת Imovie שזו תוכנה בסיסית לחלוטין אבל הספיקה לי בשביל העריכה הלא מורכבת של הסרט. אם הפתרון לבעייתי נמצא בפרמייר אמצא כבר דרך להשיג את התוכנה...

ממממ.....

קודם כל, IMOVIE תוכנה ממש נחמדה ואם יודעים לעבוד איתה אפשר לערוך מאוד יפה. אני לא יודע מה הולך להיות בסרט אבל בד"כ הורדת הצבעים לשחור לבן, יוצרת אווירה מאוד מתאימה. גם אם לא, ניתן לנצל את החומר ה"ביתי, הזה ולהוסיף לו גרעיניות. זה עובד נהדר (כמו בסרט הממלכה...)

GGOODD

New member
ובכן...

אני מציע לעבוד קצת עם הSlow motion ואם יש אפשרות לטשטש מעט את התמונה בצורה מלאכותית אבל ממש קצת, אתה תוכל ליצור אפקט של סרט איכותי יותר ורציני יותר וביחד עם מוזיקה מתאימה להשיג בדיוק את האפקט שאתה מנסה להשיג, שחור ולבן לפי החלטתך... ברח לי שמו של האפקט אבל ישנו אפקט של סרט ישן- מין כתום כזה, אולי גם זה יכול לעבוד בשילוב עם ההילוך האיטי והטשטוש... בהצלחה

NetGangsta

New member
יש לי רעיון

תגזים! למה אני מתכוון - אם הצילום יצא לא משהו, תנסה ליצור את הרושם שעשית את כל זה בכוונה וזה בגלל אפקטים שהוספת בעריכה. תוציא קצת מפוקוס, תמרח את הצבעים, תחשיך את התמונה... כל מיני דברים כאלה. ואז בחיים לא ישימו לב שהמקור צולם באיכות נמוכה.

למעלה