עיזרו לי בבקשה ! צריך אינפורמציה

ארז103

New member
עיזרו לי בבקשה ! צריך אינפורמציה

שלום לכולם. מישהו יודע אם יש קו של מוניות שירות, או משהו דומה, שפועל בין ת"א לאילת בימי ששי אחה"צ - ערב? (שעת יציאה מת"א בין שלוש וחצי לשש אחה"צ). אם כן, מה העלויות ? צריך תשובה דחופה. תודה רבה, ארז

harhanegev

New member
תיקון חשוב:

יש מוניות שירות בין אילת לתל אביב, בהחלט יש, אך כנהוג במוניות שירות אין לוח זמנים מסודר ושום דבר לא מובטח מראש. אם הנהג אומר "יוצא עכשיו", הכוונה היא תמיד "יוצא רק אחרי שהאוטו מלא, גם אם יעברו עד אז שעתיים וחצי" אם הנהג אומר "לימוזינה", הכוונה היא תמיד "רכב חבוט ומעפן" אם הנהג אומר "יותר זול מאוטובוס", הכוונה היא "אם אתה אחד מאלה שקונים כיוון אחד ולא רוצים הנחה של הלוך ושוב, אז אני קצת יותר זול" וזה עוד לפני שמתחילים לדבר על סגנון הנהיגה.

ארז103

New member
ל- harhanegev, שאלה נוספת...

harnegev, תודה על התגובה. אם אני מחליט בכל זאת לקחת מונית שירות מתל אביב לאילת, מהיכן בתל אביב הן יוצאות ? אני מדבר על יום ששי הקרוב אחה"צ, בין חמש לשש. השירות קיים בשעות האלה ? ואולי יש לך מספר טלפון של תחנת מוניות שיש לה את השירות הזה ?

MasterD_iL

New member
הוא אמר...

"אין לוח זמנים מסודר" לגבי טלפון תנסה אולי בתחנות מוניות שונות בת"א.

מורני !

New member
אני נסעתי פעם אחת במונית לתל אביב

עלה לי 70 ש"ח, לנהג קוראים פיני ולקחתי ממנו טלפון לפעם הבאה. הוא אמר שהוא יוצא ב2 מאילת וב11 בלילה מתל אביב. הייתה נסיעה סבבה לגמריי, הוא שם סרט כל הנסיעה היה מגניב. עצירות בבאר שבע להתרעננות וסיגריה למעשנים, וזהו. טלפון - 0528772733

למעלה