אבי בן 1231
Well-known member
מחצות הלילה איני יוצא מהממ"ד בגלל מבול הטילים מצד החו'תים, האירנים והחיזבאללה.
האם האש נפסקה וניתן לצאת כבר??
בכל בדיחה יש מן האמת, בינתיים, אין כלום, אך לא בטוח שכך זה יישאר.מחצות הלילה איני יוצא מהממ"ד בגלל מבול הטילים מצד החו'תים, האירנים והחיזבאללה.
אל תהיה שאנן והשמע להנחיות פיקוד העורף.מחצות הלילה איני יוצא מהממ"ד בגלל מבול הטילים מצד החו'תים, האירנים והחיזבאללה.
אני נשמע!! הרי אני בממ"ד מוקף בקופסאות שימורים.אל תהיה שאנן והשמע להנחיות פיקוד העורף.
אני נשמע!! הרי אני בממ"ד מוקף בקופסאות שימורים.![]()
זה מזכיר לי את הבהלה ערב מלחמת ששת הימים, בהלת שווא!!
עזרה ראשונה: תפעיל טלויזיה רק על ערוצי הטבע, ספורט, טיולים, אופנה ודומיהם. בשום פנים ואופן אל תצפה בעדרי המומחים שממחזרים את עצמם ל(לא)דעת, ובא לציון (לאבי) גואל.מחצות הלילה איני יוצא מהממ"ד בגלל מבול הטילים מצד החו'תים, האירנים והחיזבאללה.
כן, יש לנו ממ"ד, אך אנחנו לא יכולים להכנס אליו כי הוא מלא בקופסאות תירס, טונה ומצות עדיין מפסח!!עזרה ראשונה: תפעיל טלויזיה רק על ערוצי הטבע, ספורט, טיולים, אופנה ודומיהם. בשום פנים ואופן אל תצפה בעדרי המומחים שממחזרים את עצמם ל(לא)דעת, ובא לציון (לאבי) גואל.
לא כתבת אתמול איזה משהו על מקלט או ממ"ד? בכלל יש לך כזה?
כן צא,מחצות הלילה איני יוצא מהממ"ד בגלל מבול הטילים מצד החו'תים, האירנים והחיזבאללה.
וואווו ....... רק הבוקר ראיתי את תגובתך וזחלתי החוצה חסר נשימה!כן צא,![]()
מזל שאני כאןוואווו ....... רק הבוקר ראיתי את תגובתך וזחלתי החוצה חסר נשימה!![]()
![]()
![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.