עיזרו לי בבקשה........

יאנה

New member
עיזרו לי בבקשה........

אני מניחה שלכולם קרה לפחות פעם שמישהו התקשר למספר שלכם בטעות, גם לי זה קרה(האמת שזה קורה הרבה). יום אחד, כאשר הייתי עסוקה בעבודות בית ובעלי לא היה בבית צילצל הנייד שלי.מכיוון שהמספר היה לא מזוהה עניתי,וקול גברי נחמד ביקש את אלה, אמרתי שאין במספר הזה אף אחת בשם כזה.הוא התחיל לשאול שאלות, כמו מי אני, מהיכן ושאלות שיגרתיות, כמו ששואלים גם בצ`אטים.דיברנו ככה כמה דקות והוא שאל אם יוכל לחזור אלי בפעם אחרת, הוא היה כ``כ נחמד שהסכמתי.כמה ימים אחרי הוא התקשר, אני כבר שכחתי שדיברתי איתו,הוא ביקש אותי והזכיר לי את כל השיחה הקודמת שלנו. המשכנו לדבר,דיברנו על הכל. הוא היה מאוד נחמד ומצחיק. ככה הוא התקשר כל יום בערך באותה שעה. יום אחד הוא שאל אם ארצה לפגוש אותו, לא ידעתי מה לענות לו, האמת אני גם עכש`ו לא יודעת. אולי תעזרו לי?

shoteret

New member
יאנה גם לי זי קרה....

היי סקסית, גם לי זה קרה ואנו בקשר טלפוני את חושבת שאולי זה אותו אחד? דרך אגב הוא שוטר במקרה? הקיצר, בהתחלה נורא התלהבתי ממנו אבל ההגיון גבר על החשק והחלטתי לומר לו שאני מפסיקה בינתיים אני מחכה לשיחה הבאה.... כן נכון, ההגיון לא ממש נמצא כשצריכים אותו ואולי מצד שני כדאי להמשיך לפעמים המציאות עולה על כל דמיון והזדמנות כזו לא תחזור והאמת הקול שלו ממש מתוק והגיגיו מאוד אטראקטיביים לשוטרת אז את מבינה על מה אני מדברת.... נוני

יאנה

New member
לשוטרת.............

שוטרת מתוקה שלי לצערי או לשמחתי הוא לא שוטר, הוא מנהל של מפעל. אבל לא עזרת לי 8-(, אני עדיין לא יודעת אם להפגש איתו או לא........

mna

New member
תלכי על זה!!! H-)

חבל להפסיד סיכוי להנאה!

גם לי זה קרה

והוא התקשר והתקשר שבועות 20 פעם ביום בסוף הסכמתי להפגש איתו כל כך נרגש הגיע מירושלים אלי נראה דווקא בסדר נלהב כזה, חמוד בנונשלטיות הכנסתי אותו לחדר המיטות אם כבר אז כבר, לא? הסרתי את בגדיו התחלתי בעבודה.. ליקוקים, ליטופים והופ - הלכה לו הזקפה.. נדהמתי, רגע, רגע, עוד לא עשינו כלום? אני לא מסוגל איתך, אמר, דברים כאלה לא עושים בירושלים.... חחח תנסי, אולי שלך יהיה יותר מוצלח...

אלמנה כחולה - על ראש שימחתי

הסיפור הוא סיפור, הגימור הוא גימור, אבל את ? זו שאינך ממלאת פיך במיים... הזהרי את בציון, הזהרי בכבוד ירושלים, אעלה אותך על ראש שימחתי, אם תרצי בי אם באחותי, כי לשון זו לשון והדמיון המשתולל, יגמור - ישתולל ויגיד גם הלל... עלי...תהני...ואימרי אמן, סרט אילם - גם של רזה וגם של שמן... נשיקות הלאות הנעימה שאחרי

רק שאלה של זמן יקירתי...

``הייתי עסוקה בעבודות בית``, לא הכרות של נופש פעיל או שייט, ``בעלי לא היה בבית``, הרצון להימצא בעיירת קיט... הוא היה כ``כ נחמד שהסכמתי, את הלביאה שבי ממרבצה הקמתי... ``דיברנו על הכל``, שמעתי את אותה ``בת קול``, הפיתוי...בת הקול המהפנטת, הריגוש - אל הדמיון מתבייתת, ``לא ידעתי מה לענות``, בעיה מוכרת של בנות... יש ראי בבית ? הסתכלי, את שלו ? או את שלי ? מגיע לו !!! (צידוק) אומרת פולניה המסתכלת בראי, ואת - חכי לי, המתיני לבואי. כי זו שאלה של זמן, עד שתפגשי עם זה או אחר, את איטית ? או אוהבת לסיים דברים מהר ? שתי אפשרויות - האחת שתתאכזבי מאוד, ואתו לא תרצי ``לרקוד``, השניה טובה יותר - ריגוש עד אהבה, ואז...תביני שאינך עשויה משעווה. נקיפות מצפון מחד, הרצון לא להיות לבד, כי ברור שגם שבעלך בבית, את לא משחקת לו בזית... הסיכוי - שיכול להתממש, הריגוש בטלפון ``משחק באש``, התחושות שלא חווית עידן ועידנים, החלום - שהנה ביחד אתם בונים... ייעוץ : לכי על זה באופן מפוכח, דעי - שאחרי הזיון הוא ישכח, את מספר הטלפון שלך ואיך את נראית, לא צ`ט, ולא נייר ועט, והפגיעה תהיה קשה, גם הבושה... אבל לכי על זה...גם בפעם הבאה, אל תרפי למרות הפגיעה בגאווה, כי למרות שבשר ודם עשויים - לא משעווה, אין מחיר לריגוש, לדמיון ולאהבה. לכי על זה... הלאות הנעימה שאחרי...

יאנה

New member
תודה לכולם :cool:

תודה רבה לכל האנשים שענו לי, כניראה אני אלך על זה למרות כל החששות שלי.

מפתיע

New member
השתגעת?? H-(

אני במקומך לא הייתי חושב אפילו על להפגש איתו זה נראה בהתחלה כרומן צדדי נחמד, קצת ריגוש, קצת חזרה של פרפרים בבטן שבחיי הנישואין נשכחים קצת, כולנו מכירים את זה. אבל התוצאות יכולות להיות הרבה יותר קשות ממה שזה נראה בהתחלה, בכל מקרה יאנה אני יכול להבטיח לך שזאת לא תהיה פגישה תמימה. זה יגמר בזיון, אולי אפילו בזיון טוב. ועל זה את עלולה לשלם בחיי הנישואין שלך אז תחשבי ואל תרוצי מפתיע

למעלה