עיזרו לי בבקשה!

l i b e r t y

New member
עיזרו לי בבקשה!

אתמול התחלתי לשתות את "רסיטל" (לטיפול בחרדה ומחשבות טורדניות) ולא יאומן פשוט כל הלילה הייתי ערה המחשבות לא הניחו לי רציתי לקפוץ מהחלון. לצערי המחשבות היו כל כך שליליות וביקרתי את עצמי וניתחתי כל מיני סיטאציות שקרו לי בחיים ופירשתי אותן רק לרעה - מה שגרם לי לרדת על עצמי בלי סוף שלא לדבר כמה בכיתי כל הלילה... אני סובלת ממחשבות טורדניות אך איך זה ייתכן שהתרופה הכפילה לי את המחשבות ,גרמה לי לחרדות ,לעצב נוראי ולחוסר שינה ומנוחה נפשית?........ לא היו לי תופעות לוואי פיזיות בכלל ,הגוף הגיב טוב לתרופה אבל המוח והנפש לא ידעו מנוח. האם זה נורמלי ?בבקשה תגידו לי אם זה נורמלי... תודה

../images/Emo10.gif

כנראה שזה קורה שתרופה משפיעה כך. אני מפצירה בך לגשת ללא דחוי לפסכאטר שרשם לך את המרשם כדי לדווח לו על השפעת הכדור עלייך. הפסכאטר יוכל להתאים לך כדור אחר, או לשנות מנון או להרגיע אותך שזה כך ושזה ישתפר עם הזמן. פסכאטרים הם הכתובת להתיעצות במקרים כאלו וחבל לך על כל רגע של סבל, גשי ותקבעי פגישה דחופה או התיעצי עמו בטלפון לכל הפחות. התעודדי המצב לא בלתי הפיך וזה יעבור.

בוזיקית

New member
אני דווקא חושבת שלא התרופה גרמה

לך ל"הכפלת המחשבות" האלה, משום שלמיטב ידיעתי התרופה אינה משפיעה על המוח במהירות שכזו - לוקח לה לפחות 6 שבועות עד שמרגישים משהו. אולי זה פסיכוסומטי - כלומר - מרוב שפיתחת ציפיה שמשהו יקרה בעקבות השימוש בה, קרה משהו (רק לא התוצאה המיוחלת). מצד שני, לא הייתי מתמהמהת, וכמו שגילה אמרה לך הייתי פונה ללא דיחוי לרופא שרשם לך את זה, ולו כדי להרגע מתשובתו, ואולי באמת הוא יחליט לאור הנתונים להחליף לך את הטיפול. בהצלחה!

למעלה