עיזרו לי זה מאוד חשוב לי!!!

נסיכה4321

New member
עיזרו לי זה מאוד חשוב לי!!!

השבוע אני מתגייסת,יותר נכון מתנדבת על רפואי.זומנתי לקבן..יום לפני הגיוס!!! בגלל שהיה משהו לא טוב בראיון אישי שלי!! הייתי פעם אצל פסיכלוגית ,והמראינית שאלה אותי עליה. וגימימתי,אני חושבת שבגלל זה קראו לי לקבן,כי כל מי שעל רפואי מעולם לא הלך לקבן יום לפני הגיוס!! אני מפחדת מאוד!! מישהו יכול לעזור לי???להרגיע אותי??? הקבן ילך לקראתי ??? או ינסה להפיל אותי ולמנוע את האושר של חיי??עיזרו לי?? מה הוא יגיד לי ?? מה הוא ישאל אותי?? מה אני צרכיה להגיד לו?? הוא ישאל אותי על הפסיכלוגית שהייתי פעם אצלהה.הייתי אצלה בגלל הסיבה הרפואית שלי זה הכל!!!! מה יהיה??? צריכה את עזרתכם בבקשה!!!!!!!!!

disturbed fairy

New member
ת-ר-ג-ע-י

תנשמי, זה כולה קב"ן לא יודעת מה הסיבות ששלחו אותך, כנראה כי אמרת שהיית אצל פסיכולוגית [טעות אגב, לא אומרים דברים כאלה בצבא, כי אחרי כל מקרי האובדנות הצבא ממש מסנה לכסות על התחת שלו ולא לוקח סיכונים מיותרים לכן כל דבר שמישו יגיד בקשר לטיפול פסיכולוגי בעבר, הצבא ישלח ואתו לקב"ן ליתר ביטחון...] אז את מבינה שזה סה"כ כסת"ח, לא קרה כלום, תסבירי לקב"ן למה הלכת, כמובן תהיי רגועה אל תראי סימני מתח או לחץ נפשי ורצוי שגם לא תפרטי דברים או התנהגויות שאת חושבת שעלולים להזיק לך בעתיד הצבאי, זה הכל.... אם הקב"ו יתרשם לטבוה ויבין שזה רק היה איזה משבר של גיל ההתבגרות ובחרת ללכת לפסיכולוג לטיפול, הוא יסגור את התיק שלך וזה יהיה זה, ותמשיכי לשירות שלך בלי שום סעיף או בלאגנים, תראי גם מוטיבציה לשירות, ותסבירי לו שאת מתנדבת, אני מניחה שהוא ידע את זה אבל בכ"ז... בהצלחה!!

נסיכה4321

New member
המון המון תודה

עזרת לי מאוד,אני מרגישה כובד על הלב חכיתי כלכך הרבה זמן לצבא,..נלחמתי להתנדב על הסעיף הרפואי שלי.. ופתאום באה קב"ן,ואני מתיחלה להאשים את עצמי מה פתאום אמרתי את זה..הייתי ילדה בת 17 היום אני בת 19.5 יותר מבינה יותר יודעת..וכולה הייתי אצל הפסיכלוגית בגלל המחלה,לקבל תמיכה ..אבל אני בסדר אני בסדר גמור!! ואני כבר לא אצלה!! אני רוצה צבאאאאאאאאאאאא

למעלה