עיזרו לי לבחור שם לבלוג שלי...

foodfight

New member
עיזרו לי לבחור שם לבלוג שלי...

אהלן, אתמול סיימתי בשעה טובה לכתוב את המערכת שעליה אני אריץ את הבלוג החדש שלי (לא אוהב את ישראבלוג, כתבתי משהו בעצמי...) בקיצור, אני מתלבט בין כמה שמות: 1. www.brightwhite.co.il 2. www.wishbone.co.il 3. www.ninjabunny.com 4. www.dontpanick.co.il 5. www.whitenoise.co.il לא יודע, סתם שמות שקפצו לי בראש. מאוד לא רוצה שם פלצני כמו (רוב) הבלוגים שרצים היום, אלא סתם משהו שמתנגן נחמד (השם לא מעיד כלום על התוכן בכל מקרה...) בכל מקרה הצעות אחרות יתקבלו בברכה (או שסתם תגידו מה מהרשימה נשמע לכם טוב)... תודה :)

maria18

New member
המממ..

נינג'ה באני זה חמוד לאללה.. אבל אף אחד מהשמות לא ממש תופס את העין, או ממש מיוחד. אני אתן לך דוגמא מישראבלוג למשל.. יש שם מישהי שלבלוג של קוראים "החיים זה לא גויאבה" זה שם מקורי, ומאד מושך את העין.. אני מציעה לך- make tea - not war (סיסמאת הפגנה של בריטים נגד המלחמה) או משהו בסגנון..:) יום טוב.

Bishnet

New member
גמני לא אוהב את ישראבלוג

בעעע... אני רוצה חופש יצירתי!!! כמו שיש לאיה... בניתי לי בלוג קטן ב-HTML, וזה בנתיים מספיק לי. אפילו הכנתי ערכת אמוטיקונים משלי!
עכשיו כולם להגיד: "HTML?! אויבו של כל בלוגר?!?! -- בוגד!!!!" אבל אני לא יודע ASP...
תוותרו לי, OK?

למעלה