עיזרו לי להבין מה זה

דורפל

New member
עיזרו לי להבין מה זה

קניתי את זה לפני כמה ימים מהומלס מגניב ב union square בניו יורק, ממול החנות של וירג'ין, תמורת חמישה דולרים ו handful of change. מישהו יודע מה זה בדיוק? [תמונות נוספות מצורפות בהמשך]

vegetable man

New member
זוהי...

הוצאה מיוחדת של Kid A, שבאופן נורמלי אמורה לעלות לפחות פי 3. אפשר לראות את כל החוברת היפיפיה הזאת כאן. מומלץ ביותר, ויש קישורים בהמשך. אולי נכניס לקישורים...הממממ תהנה לך שם בניו יורק, אם יש דיווחים מעניינים אני רוצה לשמוע! :)

למה ההומלסים אצלנו לא מוכרים נניח

את airbeg - how am i driving???? צריך לנסוע חצי עולם בשביל למצוא אותו במחיר של ארבעה אלבומים... או להסתפק בגירסה היפנית שלו.....רררררר

דורפל

New member
טוב, זאת רק הקופסה, לא הדיסק

קווין ההומלס, אגב, היה איפהשהו בין אמצע לסוף שנות העשרים שלו. הוא עבר לעיר מפילדלפיה (או פלורידה? פנסילבניה? משהו עם פ') בעקבות בחורה, או משהו בסגנון, ועכשיו הוא מנסה למכור כל מה שהוא יכול בערך. היה בחור נחמד, במיוחד אחרי שאמרתי שאני רוצה לקנות.

vegetable man

New member
הם גם צריכים לנסוע חצי עולם, לא?../images/Emo8.gif

לפני 4 שנים אני יודע שזה היה זמין בארץ. בכלל, ה-EP'S של רדיוהד נהדרים, אנחנו נדבר על ה-EP הזה גם, יש בו שירים יותר מדי טובים מכדי לדלג...

vegetable man

New member
וואלה ../images/Emo13.gif

איך היה? Stories from the city? הופעות מעניינות? או שלא...

דורפל

New member
הייתי שם רק יומיים וחצי

זאת היתה חופשה קצרה אחרי שבוע של נסיעת עבודה בלוס אנג'לס. אם רק הייתי יכול יותר, הייתי נשאר ללא היסוס. לצערי, למעט החוויה הכללית של שהייה בניו יורק, אין לי עוד שום דבר מיוחד לספר.

למעלה