עיזרו לי לצאת מהטירוף

VALENSIA

New member
עיזרו לי לצאת מהטירוף

הי מזמן מזמן לא הייתי כאן. בינתיים גמרנו עם ההזרעות, ואני עולה כיתה לIVF. אז במסגרת הבדיקות, צריך גם בדיקה לאיידס. ובהיותי משתמשת בזרע תורם (ניסיתי כ-3 שונים) אני מתה מפחד לעשות את הבדיקה. איך אני יודעת שהתורם בריא לחלוטין, ולא רחמנא ליצלן חטפתי משהו? אני היסטרית לחלוטין, וממש נמנעת מלעשות את הבדיקה. תעזרו לי. תגידו לי שלא קרה לי כלום בגלל התהליך... עלי לציין שאני נשואה, וסטוצים זה ממש מחוץ לתחום, גם אצלי וגם אצל בעלי. אז מאיפה הפחדים הללו צפים ועולים? אני בהיסטריה טוטאלית! בנות, נא עזרתכן!

דבורי

New member
כל התורמים בבנקי הזרע בארץ נבדקים

לכן מקבלים רק זרע מוקפא (שיעיל פחות מזרע טרי), כי הוא עובר תקופת שימור של 6 חודשים לבדיקת איידס. אני מאד מתפלאת שלצורך ההזרעות לא בקשו ממך עדיין לעבור את הבדיקה.

VALENSIA

New member
לדבורי, תודה על התגובה

בטח שבזמן ההזרעות עברנו את הבדיקה, ואנחנו כמובן שליליים. אבל עכשיו צריך שוב, ובגלל שהשתמשתי ביותר מתורם אחד, נכנס לי פחד ללב.

b e t y a

New member
VALENSIA יקירתי

שמחה לראות אותך שוב, וחוץ מהטירוף הזמני מקווה שאת בטוב. כמו שכתבה לך דבורי, בדיקת איידס היא הבדיקה הראשונה שבנקי הזרע עושים לתורמים שלהם - לכן על פניו נראה לי שאין לך ממה לחשוש. כאשר התחלתי את הטיפולים נדרשתי לעשות בדיקת איידס והרגשתי קצת מוזר - כאילו "לי זה בחיים לא יקרה" כזה. עשיתי את הבדיקה תוך שאני מגייסת פילוסופית חיים שאומרת שאם אגלה שאני חולה (טפו טפו), אז יהיה לי מספיק זמן לדאוג ולהיות בלחץ, ובנתיים - על מה ולמה אדאג לשוא? מומלץ לנסות. ב ה צ ל ח ה,

ולנסיה, אל דאגה!

כמו כבר כתבו לך כאן, התורמים עוברים בדיקת איידס. לפי מה שנמסר לי בזמנו בבי"ח אסף הרופא, מי שרוצה להיות תורם, עושה קודם כל בדיקת דם (בין היתר בודקים איידס) ומתבקש לתת דגימת זרע לבדיקות. רק לאחר חצי שנה, אם הבדיקות השונות תקינות, חוזרים וקוראים לו והוא נדרש לעבור שוב בדיקת איידס. בבדיקות איידס (לא רק לתורמים), הנשאות יכולה להתגלות בטווח של 6-3 חודשים מזמן הבדיקה ולכן מחכים את פרק הזמן הזה. בנוסף, התורמים נדרשים לעבור באופן שגרתי בדיקות לגילוי איידס. אולי תתקשרי לבנקי הזרע בהם טופלת ותשאלי אותם מה הבדיקות שהם עורכים לתורמים ואיך הם מוודאים שהתורמים אינם נשאי איידס? מה דעתך? שיהיה לך המון בהצלחה!

T w e e t y

New member
ולנסיההההה ../images/Emo24.gif

הכל פסדר יקירתי,,,,אם לקחת מהבנק ולא השתעשעת לך בצד
הכל פסדר אל דאגה. להשתמש בחומר מהבנק זה הכי הכי בטוח שיש היום - אפילו יותר מקנדום
כי התורמים עוברים בדיקות קפדניות ביותר - והתוצאה היא de best אז מה שחשוב הוא,,,,שיהיה המון בהצלחה ב-ivf ,,, אני מכינה את הגרון לצהלולים.

VALENSIA

New member
תודות לכולכן. באמת נרגעתי

ולך אפרוחית, איזו בובה את. את פה? בהצלחה לכוללללןןן

T w e e t y

New member
בטח שפה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif אם לא פיזי, אז לפחות

במחשבות וב-

למעלה