עיזרו לי עצות יתקבלו בברכה

redg1

New member
עיזרו לי עצות יתקבלו בברכה

שלום,הייתי שמחה אם תעזרו לי: אני בת 19 וחבר שלי בן 23, יש לי חבר שנה ו-4 אוהב אותי ואני אותו רק שבזמן האחרון אני מרגישה שהוא מזלזל בקשר שלנו ככה שלא אכפת לו ממני והוא אומר אחרת ומראה אחרת... כל דבר אני ילדותית, קטנונית, כועס ואני אשמה.. וכבר לא מתייחס אם אני עצובה ובוכה.. הכל אני יוזמת והוא אומר שזה לא נכון... או שזה בגלל התקופה שלו.. בכל מקרה כבר פעם ניסיתי לגרום לו להתגעגע ולא דיברתי איתואיזה יומיים לא עניתי לטלפונים שלו וכו.. והוא בסוף כעס עליי כי עשיתי משחקים והוא פחד שרציתי להיפרד לדבריו.. "אני לא כמו כל הבנים תוציאי לך מהראש שאין דברים כאלה אצלנו" אבל עכשיו אני ממש רוצה שיעריך אותי ויאהב אותי בטירוף כמו פעם ולא יזלזל בי אני כל כך אוהבת אותו מה כדאי לי לעשות? דיברתי איתו ותמיד הוא אומר שזה לא ככה ובסוף היחס לא משתנה תמיד אותו אדישות ואני זאת שאוהבת ויוזמת "רודפת" אחריו לא הפוך.. סה"כ אני באמת לפעמים מעצבנת כי אני פשוט רוצה לזכות בתשומת לב שלו כמו פעם :(

הממ..

דבר ראשון- את בחורה בת 19, למה משחקים? עברת את שלב המשחקים יקירתי. אם משהו מציק לך- תדברי על זה, תוציאי את זה החוצה. אבל אין צורך במשחקים. הוא חבר שלך ואת מספרת שאתם יחד שנה וארבעה חודשים.. זו תקופה לא קצרה, חבל להרוס אותה באמצעות משחקים מיותרים בקיצור, אני במקומך הייתי יושבת לשיחה רצינית עם החבר.. תסבירי לו את כל מה שכתבת כאן בפורום. תגידי לו שאת מרגישה שהוא מזלזל בקשר שלכם.. שהוא לא כמו שהיה בעבר.. תשמעי מה יש גם לו לומר בהצלחה

תראי לו את ההודעה שרשמת פה..

אני בטוח שהוא יגיב.. לא יודע איך.. אבל לפי התגובה שלו תוכלי ללמוד הרבה..

אדישות זה אחד הדברים הגרועים במערכת

יחסים. אז דבר ראשון, את לא מעצבנת. את רוצה יחס, תשומת לב, שיראה אהבה... זו זכותך וזה כ"כ טבעי. אבל אני מצטער לומר שהדרך היחידה היא בשיחה, את חייבת לדבר איתו על מה שמפריע לך (ככה עובדות מערכות יחסים, מה לעשות). כן, אני יודע שהוא טוען שהכל בסדר. אז אל תוותרי, תשבי איתו עד שתפטרו את זה. תסבירי לו הכי פשוט שאפשר, שאת בסך הכל רוצה להרגיש שאוהבים אותך ורוצים אותך, או שיפנקו אותך. תסבירי לו, שאם את בוכה את רק רוצה חיבוק ממנו וכמה את צריכה את זה. תסבירי לו כמה רע זה גורם לך להרגיש. אם הוא באמת אוהב אותך, הוא לא ירצה שתרגישי ככה.

redg1

New member
הבעיה היא

תודה הבעיה שתמיד הוא אומר כרגע אין לי ממה לתת כי אני בתקופה חרא בחיים ואני גמור.....

מהההה?

זאת התשובה שלו? התשובה הכי מפגרת ששמעתי אי-פעם! צר לי לומר זאת.. אבל אולי הוא פשוט כבר לא אוהב כמו בעבר... אבל.. מי אני שאחליט בהצלחה לך

תביני אותו

תגידי לו שאת רוצה לעזור לו לעבור אותה כי כנראה הוא עושה את הטעות שאני עשיתי עם האקסית שלי ויש מצבים בחיים שאני הייתי בו שלא יכלתי לתת את אותה תשומת הלב שנתתי לה בהתחלה אם את אוהבת אותו באמת תני לו את הספייס שלו ואם הוא אוהב אותך הוא יחזור להיות כמו בעבר מה שהכי חשוב אל תציקי לו תני לו זמן כי אני הייתי באותו מצב ואני מבין אותו ואני גם מבין אותך אבל אם תייחסי את זה ישר לזה שהוא כבר לא אוהב אותך זו תיה טעות מבחינתך בהצלחה

redg1

New member
כמה אפשר לספוג

אני יודעת שהוא אוהב אותי ובאמת הוא עובר תקופה לא קלה סה"כ שמשתררים מהצבא נופלים על העולם ובעיות של כסף, ילמודים זה לא קל.. והוא רק עכשיו מתחיל לחסוך אבלזה לא תירוץ לדעתי..

זה בהחלט לא תירוץ

ולא מצדיק להתייחס בצורה כזאת לחברה שאיתה הוא נמצא למעלה משנה! תאמיני לי שגם עלי עברה תקופה לא קלה בכלל בזמן שהיה לי בן זוג, אבל עדיין השתדלתי והתאמצתי לשמור על הקשר שלנו כי אהבתי אותו והוא היה חשוב לי

תשמעי אני לא יודע מה קורה ביניכם

אבל תנסי להבין אותו אל תשפטי בן אדם עד שתהי בנעליים שלו אם את באמת אוהבת אותו את לא צריכה לראות את זה כלספוג אלא תראי ותביני שיש אנשים שהם במצוקה הם צריכים ספייס אל תחשבי שזה בגללך אבל תעשי מה שאת חושבת כי אמרתי לך אני לא יודע מה קורה ביניכם אבל באתי לתת לך נקודת ראות שונה

redg1

New member
הוא צריך גם לראות מה איתי הוא הגבר

אולי שהוא יבדוק גם מה קורה איתי? אניתמיד ראיתי עליו

זה שהוא גבר לא אומר

שהוא לא יכול להיות חלש תראי אמרתי לך יכול להיות שקשה לו עכשיו והוא לא רוצה לשתף אותך או שהוא מפחד להוציא את הצרות שלו עלייך אם תבואי אליו בגישה של אני באה לעזור לך ודבר איתי על מה שמציק לך הוא יעריך את זה והקשר שלכם יתחזק

Cobe Anan

New member
עכשיו חרא לו והוא גמור?

אז מה יהיה כשיימאס לך מהיחס הזה ותיפרדי ממנו...?

Cobe Anan

New member
נכון,והיא לא אמא שלו,היא החברה שלו.

לא מתפקידה לחזור שוב ושוב ושוב עד שייקלט. קשה לו, נכון, והיא שם איתו כדי לתמוך. אבל היא לא חייבת לו כלום, היא לא צריכה להישאר בלי תנאים. גם לה מגיע לקבל חיבוק, מילה טובה. לא נכנסים לקשר מתוך מחוייבות. המחוייבות צומחת אחר כך, אבל הקשר חייב לספק לה את מנת האושר שלה בחיים, כי אחרת זה לא שווה כלום.

redg1

New member
:/

אמרתי לו שהתיעצתי עם הרבה אנשים והם גם אמרו ככה אז אומר כי סיפרת את זה מנקודת מבט שלך אמרתי לו לא נכון סיפרתי תעבודות. אז הוא עושה איזה אנשים אמרתי לו הרבה אנשים שאין להם אינטרס אמרתי לו כי אמרת שאני טועה אז רציתי לבדוק אולי באמת אני טועה.. אבל בקיצור השאלה שלי היא איך אני יוכל לגרום לו לתת לי תשומת לב כמו פעם ושזה לא יחזור העניין הזה..?

למעלה