עיזרו לעשות סדר בבאלגן

dani1903

New member
עיזרו לעשות סדר בבאלגן

אז אני רוצה לדעת כמה דברים אם תעזרו לי אודה לכם: 1.איזה דגם החליף את ההונדה הצבקט ואם זה ה-s אז האם יש 1600 ולא רק 1400 והאם זה אוטו אמין. 2.האם הפסיקו ליבא את ההונדות הקטנות. 3.האם יש גולף 1600 אוטומטי עם סאן רוף (התקציב של 50-60 אלף). 4.האם הגולף אמינה כי שמעתי שיש בעיה עם אטם ראש המנוע. 5.מה עדיף משנהם ואם יש למישהו הצעה למשהו אחר מהקטנות בתקציב זה? 6.חשוב שיהיה אוטומטי.

אילן די

New member
אין לי מושג לגבי הגולף, אבל ההונדה

1. אין יותר הונדה האצ`בק, אולי תצא גירסה בשנת 2003. 2. ראה 1.

dani1903

New member
אז על מה אתם ממליצים?

אז מה אפשר לקנות במחיר 50- 60 אלף אוטומטי קטן תעזרו לי אני מיואש )-: )-: )-:

dani1903

New member
הונדה 1400 ?

האם יש כמו ההונדה הקטנה ה-1400 כזאת אבל 1600 ?

עמית20

New member
הונדה 1400

יש הונדה 1400 משנת 1999 ומעלה, נדיר למצוא כי לא היה להם ביקוש רב בשוק.

© DrorZi

New member
למה אתה מיואש ? (רמז, התשובה בפנים)

אני מצטער אם אני פוגע, אבל שוב אני אשאל, למה אתה כלכך מתעקש על חור בגג, אתה די תוקע את עצמך ברצון הזה, אפילו הסתכלתי על רוברים (את ה 216 שרצית במקור, בקושי מצאתי שלושה ולאף אחד לא היה חור בגג) ובכלל מספר המכוניות שמגיע עם חור בגג לא מגיע לאחוז מכלל המכוניות שעולות על הכביש וככל שהיא זולה האחוז הזה יורד עוד יותר (לדעתי בקושי פרומיל), רכב חדש, סבבה, תזמין מה שבא לך, רכב יד שניה, מתפשרים, ואני מעדיף להתפשר על צבע,חור בגג, ורק לא להתפשר על שלדה ומנוע, אתה רוצה רכב קטן ואוטומט, חשוב לך אמינות, לך על יפנית, אתה רוצה להנות לך על אירופאית (והאמינות שלהם לא כזו נוראה בכלל). תפתח עיתון היום ותעבוד בלימינציה, תמחוק את כל מה שאתה יודע שלא בא בחשבון ותראה עם מה תשאר, יהיה לך לדעתי הרבה שאריות, תחזור ותגיד לנו מה מצאת, לדעתי אתה צריך לעשות קצת חושבים.... בידידות כמובן, נשמח לענות על כל דבר דרור זי

שי ©

New member
סיוויק הצ`בק 1.4 הגיעו עוד ב-96

איני חושב שיש בעיה למצוא כזו, ידנית או אוטומטית. שי

למעלה