עיינתי לי לתומי בעמוד הראשון

Me N U

New member
עיינתי לי לתומי בעמוד הראשון

וגיליתי עובדה מדהימה: אף שרשור מהעמוד הראשון לא מתקשר בכלל למלאני! אז תקשיבו, אתם חייבים להתחיל לשנות את נושאי ההודעות מנושאי
למלאני. אחרת הפורום הזה לא יחזיק מעמד הרבה זמן, כי כדי שתהיה תשתית חזקה לפורום, הוא צריך להיות ענייני ורציני. ד"א.. מישהו יודע מה קורה עם ענת בתקופה הזו? הבנתי שהיא עושה איזה פרוייקט על מלאני או משהו. בכל מקרה, אם ייצא לכם לדבר איתה, אז תנסו לשכנע אותה שתכנס לנהל קצת את הפורום, כי ממה שרואים, צריכים לעשות כאן סדר בהודעות ה
הרבות ולפתח כאן קצת דיונים.

actimel

New member
אני מעדיפה לקבל עצות מכל הגולשים

מלבדך! הפורום הזה טוב בשבילנו, אם עבורך ההפך הוא הנכון אז יש לי שתיי הצעות מצויינות: 1. חיפוש פורום אחר 2. לא להיכנס לפורום הזה יו זה פשוט לא יאומן... מעולם לא ראיתי אדם שמצליח לריב עם כל כך הרבה אנשים
תתבגר!

actimel

New member
אין בעיה שיקח חלק פעיל בפורום שלנו

מה שכן... האוירה השלילית הזאת מפריעה לכולנו! ברגע שגולשים פונים במסרים אישיים וטוענים שזה גורם להם לחוסר רצון לקחת חלק בפורום - יש כאן חופשי בעיה! לא ייתכן שגולש ירתיח כאן 90% מהחברים. יש גבול!

Me N U

New member
אז אולי תנסי לפתור את הבעיה

בדרך פחות קטנונית ועצבנית
את באמת חושבת שאחרי שאני שומע את הנזיפות האלה ממך זה נותן לי חשק לשנות דברים מסויימים בהתנהגות שלי
יש דרך לבקש מבן-אדם משהו.

חחחח ענת אני ממש יכולה לתאר את

העצבים יוצאים ממך. בעקרון את צודקת, יש פה סוג של אוירה שלילית. צביקה אני חושבת שאתה פשוט לוקח דברים קשה מדיי. לא צריך לריב כל כך הרבה בשביל/בגלל פורום וזה לא חשוב איזה.

Me N U

New member
לי אישית קשה לדמיין את התמונה הזו

הכפרה עצבנית
בכל מקרה, ענת, בלי לחץץץץ! אל תדאגי, אנחנו עוד נחזור לאווירה של תקופת הקומונה. פשוט לא צריך להגזים עם כל הערה ובקשה.

בשביל פורום של מלאני שווה לריב../images/Emo70.gif

היא כזאת כפרע. היא כל- כך שווה את הכל...

למעלה