עייף אך מרוצה... H-)

עייף אך מרוצה... H-)

ערב טוב לכם חברים יקרים... וואלה אני כל כך עייף בקושי ישנתי קמתי מוקדם יחסית לשבת כי כמובן שמכבי ת``א שיחקו באשדוד ואני גאה לומר שהבסנו את מ.ס אשדוד 5-1 וואו איזה שער אדיר של אבי נימני.המצב רוח נפלא ואני מרגיש מעולה במיוחד אחרי הלילה הנהדר שהיה אתמול כבר הודתי לכולם ואני אומר שוב נהנתי מכל שניה טוב שהיה חבל שנגמר ואני מקווה לעוד ערבים נפלאים שכאלה...טוב מקסימים אני חייב לנוח קצת כי יש לי עוד משהו לעשות הערב שלא אפול מהרגליים...שיהיה לכולכם ערב קסום לילה נפלא והכי חשוב שבוע נהדר...אם המון חיוכים... אוהב את כולכם... סתם בלי שם......

אז...

אם מכבי ניצחה...מועדון ספורט אשדוד הפסידו.. :-( ספונטני-אני איתך...למרות שלא היית איתי אתמול. וסתם...תזהר,נמצאת כאן אוהדת הפועל תל אביב...אז מאמי להוריד הילוך O.K? ותשאל את ענבר מה קורה כשמתערבים איתי על כדורגל...חחחחח...בסוף יוצאים רק עם חוטיני...חחחחח

שי33

New member
אלת - הגם את באדומים :)

עכשיו חזרתי מבלומפילד, חבל על הזמן - המשחק הכי טוב העונה רק חבל שלא מבקיעים וכרגיל כמעט מפסידים בלילי התבלבל היום יותר מידי - אולי הוא בילה יום שישי עד השעות המאוחרות ;-) בכל מקרה שיהיה לך לילה טוב, ותבואי לבקר בשער 13 .... שי.

וואלה????????

האמת,הפתעת אותי! הייתי בטוחה שאתה אם כבר.....אז אוהב כדורסל.או הכי הרבה אוהב רק גיטרה. ממש הפתעת אותי!!! חחח יו,איזה חננה חשבתי אותך......חחחחחחחחחחח

שי33

New member
האמת שאני חנון שאוהב ...

רק גיטרה אבל כשאני מנגן יוצא לי רק - אדום עולה עולה עולה אדום עולה עולה עולה אדום עולה עולה עולה..... וגם אהבה - שהיא קורעת לבבות..... שי.

כן,אהבה ראיתי אתמול...

אבל אדום? מנסה לדמיין אותך צועק:``השופט בן-זו...`` עדיין לא מסתדר לי חחחח

B-p B-(

סתם עוד לא הכרנו וחבל אז נעים מאוד ספון אבל לא צריך לדרוך לי על היבלות גם ככה חטפנו חמישיה תיתחשב אחי לא צריך לצעוק אז יאלה אחי ביייייייייייי

ככה דופקים ברז.... B-)

שיווווו מזל שלא קבעתי איתך...למה לא באת? חשבתי שאתה ואישתך מגיעים...טוב כנראה היה משהו... לגבי הכדורגל..יההההה כואב ועוד בפעם השניה ברציפות???? ואוו... אך בזה אני עם אלה...הפועל הביסה את נתניה בגדול...אדום עולה אדום עולה עולה.... ביי ביי ולילה טוב מקסימוששששששששששששש

נופר 30

New member
סתם בלי שם

שמת לב שכל השבת הייתה מרובת גולים גם הקבוצה שלי חטפה על הראש (כן כן אני אוהבת ספורט מודה באשמה ) נופר

למעלה