עייף לי ואין לי כח לטקס הזה.

חוצפאי

New member
עייף לי ואין לי כח לטקס הזה.

יש היום את הטקס סיום של הקורסיסטים הצעירים האלו... אוי אוי אוי כמה שאני הולך להתעלל בהם
עייף לי מדי. אין לי כח לנסוע לטקס הזה. סימשלהם. לכולכם יש שעה

חוצפאי

New member
../images/Emo41.gif שרשור עידוד לגלצי../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

גלצי, חבר טוב ויקר שלי, דרס חתולה והוא ממש מבואס מזה. אני מכריז בזאת על שרשורידוד, למרות שאתם לא מכירים אותו. הירתמו למשימה
נא להוסיף כמה שיותר מילותידוד.

גלצי היקר....

זה בסדר. חבל שלא לקחת את הגופה הביתה ובישלת משהו טוב או לפחות צילמת.

חוצפאי

New member
לאאאאאאאאאאאא למחוק את ההודעה

הזו מהר!!! הוא ממש רגיש בנושא, הרסת הכל

חוצפאי

New member
אני לא אוהב אותך יותר ../images/Emo10.gif

עכשיו לא אוכל לשלוח את השרשור הזה לגלצי

[eLad]

New member
גלצי היקר ../images/Emo13.gif

[ואני כן מכיר אותו] יהיה בסדר. החתולה סולחת לך. תחשוב על התסריט הזה: אתה נוסע לתומך, רואה חתולה מולך. קופאת על מקומה. עם העיניים נעוצות בשלך. באינסטינקט של אלפית השניה אתה מסובב ת'הגה. החתולה ניצלה. הגלגל עולה על משהו, והאוטו קופץ קמעה. דרסת זקנה. עכשיו, תגיד לי גלצי, מה עדיף
מעודד, הא

yuval k

New member
גלצי היקר,

חתולים ידועים כחיות זריזות ומוכשרות. חתולה שלא ברחה כאשר מכוניתך התקרבה היתה כנראה חולה, וזקנה, ותשושה, ואתה צריך לעלוז יען כי גאלת את המסכנה מייסוריה. אין לי הרבה מה להגיד...
[חוצמזה, נכון אומרים שלחתולים יש n נשמות (7 או 9? הכי בטוח n
)? אז אתה לא הראשון שדרס אותה, כבר n-1 דרסו אותה לפניך...
]

naatz

New member
גלצי,

אם זה משמח אותך - אני בשבוע שעבר פגעתי במהירות 110 קמ"ש בציפור קטנה שעפה לכיווני
naatz

Salem

New member
מה קורה איתי../images/Emo35.gif

לי קוראים פלפלת וזאת כפינה, כפית קטנה של פלא הביטו מה עשתה לי כפית הפלא אני כל כך קטנה, לכל אני מוכנה אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה, כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה אבל אצלי הכל קורה רק לטובה זה מזל, כל יום קורא לי איזה פלא פלא מסוכן ונהדר אנשים אומרים עליי דברים: פלפלת יש בה משהו מוזר בסוד ספרי לי כפית קסמים שלי: למה רק לי, למה למה רק לי? אני אישה קטנה מאוד ושמי פלפלת יש לי כפית קסמים קטנה, כפית קסמים שובבה והיא עושה לי לפעמים צרות כאלה מזל שהכל קורה רק לטובה
הקטע המפחיד פה... הכל מזכרון

למעלה