עייפה אבל לא נשברת!!!

galit37

New member
עייפה אבל לא נשברת!!!

למי שלא יודע יש לי ילד מקסים בן 5 שהוא pdd. לפני שלושה חודשים נולדה לי תינוקת מקסימה שאובחנה חודש אחרי הלידה כ-asd שזה רווח בין הפרוזדורים של הלב שהיה 8 מ"מ ואתמול בבדיקה נמצא שהרווח גדל ל-12 מ"מ, שזה אומר שיכול להיות שתוך כמה חודשים הילדה תצטרך ניתוח לב פתוח. אתמול דיברתי עם חברה מהפורום ואמרתי לי בבדיחות יש לי בבית pddאחד ו-asd אחד חסר לי רק LSD וצחקנו והתלוצצנו. מאז שהתינוקת נולדה כל הזמן אני מחפשת תקשורת אצלה והיא מחייכת אלי ועוקבת אחרי במבטים, ועכשיו אפילו התחילה לצחוק בקול. מוזר לי שקיבלתי את האבחנה של הילד נשברתי לרסיסים, ועכשיו אני לא יודעת למה אבל אני מרגישה יותר חזקה, ואתמול שקיבלתי את התשובה לבדיקה של התינוקת לא התמוטטתי (זה לא יעזור לאף אחד. נכון?). יישר כח חברים יקרים!!!

נונינה1

New member
הי גלית............/images/Emo24.gif

קודם כל מזל-טוב גדול להולדת הילדה - אנחנו נשמח לתמונה..... אני מאוד מקווה שגם אם הילדה תצטרך ניתוח זה יהיה מאורע חד פעמי שאחריו תכנסו למסלול "משעמם" של חיים רגילים ושההפרעות היחידות לשגרה יהיו שמחות ! לגבי ההתמוטטות - אנחנו מתחזקים ממשברים ואחרי שהתמודדת עם ילד פדד את בטח הרבה יותר חזקה ומסוגלת להתמודד עם עוד קשיים - ואכן את מתמודדת ולא נשברת (על זה נאמר אין רע בלי טוב.) מאחלת לכם רק בריאות והרבה אושר.

אילת 55

New member
גלית.......

קצת הומור שחור לא מזיק לפעמים. אומרים שהצחוק טוב לבריאות. הלואי שהיינו יכולים לרפא בעזרתו את הילדים שלנו. ישר כוח והעיקר הבריאות. נ.ב (זאת אני....)

Diana M

New member
גלית, רפואה שלמה ל-../images/Emo95.gif

מקווה מאוד כי הכל יסתדר גם ללא צורך בהתערבות כירורגית. אך גם אם כן, כפי שנוניה אמרה מקווה כי זו תהייה התערבות חד פעמית לאחריה תמשיך הקטנה לגדול ולפרוח ללא כל קושי נוסף. אולי תוכלי להעזר גם בפורום של שרון שלנו ולשוחח שם עם הורים אשר עברו מצב דומה. איחולי בריאות וחיבוק דיאנה

למעלה