עייפה ומפחדת

עייפה ומפחדת

הלימודים האלו ממש מעייפים . אני כל הזמן בלחץ וכל הזמן דואגת מה יהיה.. עכשיו אני בשלב שכבר די אין לי כח.
אבל התחיל משהו חדש..אם לרגע נרגעתי מהאיום של חמאס.. עכשיו כולם מדברים על חיזבאללה. שכמובן שכאן יהיה הרבה יותר גרוע. מאות טילים ביום לאזור המרכז. ובאמת שהלחץ הזה משגע אותי.
המדינה הזאת לא עושה לי טוב. אם אין לי לחץ כלכלי אז יש את הביטחוני. וכן אולי אני היסטרית אבל באמת שאין לי כח. כולם אומרים לי שטסתי בשביל לברוח. טוב אפשר להאשים אותי כשאני סובלת מלחצים בחזה באופן יומיומי כאן?

niva99

New member

את מזכירה לי את השיחה שהייתה לי עם אחד המנהלים (עמית לעבודה נא לא לדאוג) של המרפאה לבריאות הנפש:
כשהוא שאל אותי לשלומי - ועניתי לו ב"תודה הכל בסדר"
ואז הוא ענה בתגובה: "אל תדאגי גם זה יעבור לך"...

בקיצור הכל עובר
הטוב, הרע והלא נורא.
&nbsp
אגב, לאן טסת ומתי את חוזרת?
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

טסתי לארהב לפני שנתיים ואני בארץ

כבר שנה וחצי לצערי :\
הייתי שמחה אם הרע כבר היה עובר. באמת שאין לי כח לעוד מלחמה אין לי

KFIRB

New member
למה לדאוג? ממתי בריאות הנפש זה מקור לדאגה?

ככה לא ממגרים סטיגמה אלא משמרים אותה...

אבוי שכך אנשי מקצוע מתייחסים לעצמם מי שזקוק לנו , צריך לדאוג לו, הוא משוגע לא נורמלי, מי שחבר שלנו זה בסדר...

היי נערה תרגישי טוב אבל ממליצה לחזור לארץ

אני לא רוצה לפרט כי לא רוצה להלחיץ אבל הארץ הכי בטוחה.
נקודה.

אני בארץ כבר שנה וחצי נוראיות

ולא הכי טוב לי כאן , שמנתי מאוד, אני מסתובבת עם לחץ תמידי בחזה וחרדה..
לא יודעת למי היא הכי בטוחה, בטוח שלא לי.
אני כאן כי אין לי ברירה

כן כי זו לא ארץ רגילה

יהיה בקרוב סוער וכל העולם יגעש ויושפע מכך אבל פה תהיה הגנה הכי גבוהה עם ישראל יצטרך לזעוק לשם להגנה והשם יענה לתחינותיו. בסופו של התהליך יגיע המשיח ויהיה שלום עולמי אך לפני זה יהיו סערות

העם

צריך לסמוך רק על האל בלבד אובמה לא יהיה לצידנו ואנו נהיה מוקפים ודווקא אז שנבין שאפשר רק לסמוך על ריבונו של עולם יקרו לנו הניסים. זה חלק מהותי מנבואת עם ישראל אובמה הוא גוג ואנחנו לקראת הגאולב

הקטע עם השואה

א. ממש מאולץ
ב. גם אם לא היה מאולץ הנבואות שמיחסים לתורה שהתגשמו זה תמיד אחרי שזה קורה מקשרים את זה לתורה.. כמו שהיה עם השריפה בכרמל. פתאום מצאו פסוק שמתאים. הפסוקים אף פעם לא מגיעים לפני..נבואה זה שמגיע לפני להזהיר לא אחרי.
מה שגם העולם שלנו חוזר על עצמו באירועים..

למעלה