עייפה מהחיים- אשמח לתגובותכם..

liranush39

New member
עייפה מהחיים- אשמח לתגובותכם..

אנשים יקרים... אני מרגישה שנגמר לי כל כח אפשרי שאיי פעם היה-אני בלי עבודה מזה 3 חודשים, שלא נדבר על קשרים לא יוצלחים שהיו לי, וניתוק מהמשפחה- שאני גם לא רוצה שום קשר מצד אחד אני מודעת למחשבות השליליות ולהרס העצמי- וחלק ממני יודע שהוא צריך לעשות משהו בנידון מצד שני - אני עייפה מהחיים ולא בא לי להרים את עצמי במחשבות חיוביות ולנסות לשכנע את עצמי שהכל בסדר- כי הכל לא. חלק ממני היה רוצה לישון איזה כמה שנים ולהתעורר כחלק מהדברים ייסתדרו. צר לי אבל זה מה שאני מרגישה עכשיו. חוסר חשק לעשות שום דבר- כמו לעבוד על ריק. ליצור תמונה שלא קיימת בכלל- ולנסות להאמין לה, אשמח לתגובותיכם..

naty3

New member
אספר לך קצת על עצמי...

היי כשהייתי בת 21 חשבתי שהחיים קשים (כיום אני בת 26). א-מ-מה? התגברתי על הקושי ולמדתי המון על עצמי. מילדה שנולדה לתוך בועה (קיבוץ, עוד בימים היפים שלו לפני הפרטה), נהייתי עצמאית כמעט בכל תחום בחיים שלי ובקרוב גם בעולם העסקים- אני פותחת עסק! היו זמנים שלא האמנתי בעצמי בכלל, שנאתי את עצמי. אז מה עשיתי? למדתי לקבל ולאהוב את עצמי. כיום אני כל כך רחוקה מאיפה שהייתי פעם. כתבת: "ליצור תמונה שלא קיימת בכלל- ולנסות להאמין לה". התמונה של מה שאת רוצה קיימת במוח שלך, את רק צריכה לחשוב עליה. את יכולה להאמין למה שקיים יותר בקלות. האם החיים עד כדי כך נוראיים? לא. אז נכון, כרגע אין לך עבודה והתרחקת מהמשפחה. יחד עם זאת את יודעת על "הסוד". יש לך יותר כח מאחרים שנמצאים במצב דומה לשלך, אבל לא יודעים על הסוד ויותר קשה להם, לדעתי. מה עם החתימה שלך? האם את מאמינה בה? קורה ש"נופלים". גיא רשם על זה באחת ההודעות כאן למטה. קחי דף ותכתבי מה טוב בחיים שלך, גם אם הכל נראה כרגע גרוע. תמיד יש משהו טוב. תכתבי תכונות טובות שלך. צאי ותפגשי אנשים. תחזרי לכאן לדווח...

GMjoy

New member
לירנוש

צר לי לקרוא הודעה כזו ממך, והרשי לכתוב לך את דעתי: כשאנחנו מסתגרים לבד במחשבות שלנו - בעולם שלנו - אנחנו כבר לא רואים מסביבנו עוד עולם. והרי יש גם תיאוריה שאנחנו חיים באינסוף עולמות, אז תארי לך איזה לונה פארק זה
אני עייפה מהחיים ולא בא לי להרים את עצמי במחשבות חיוביות ולנסות לשכנע את עצמי שהכל בסדר- כי הכל לא - את לא חייבת לעשות את זה. לא להרים ולא להוריד (למרות שאחד מהם בא באופן טבעי כרגע אצלך). אבל זהו תהליך, זמן. מניסיון אישי, כמה שיותר משקיעים במאמץ יתר - ככה פחות רואים תוצאות. אז יש 2 דרכים: קשה וקלה. במה את בוחרת? יופי - תעשי בדיוק ע"פי הבחירה הזו. הכל בידייך. צר לי אבל זה מה שאני מרגישה עכשיו - נכון כתבת - "עכשיו! - וזו התקופה שתגרום לך בזמן הקרוב לסיים מעגל. הכל בא במעגל, עוד לא הבנת את זה? כמו שכדור הארץ מסתובב ומשלים סיבוב תוך 365 - כך גם את משלימה אותו. אולי בפחות זמן, כל תהליך תמיחה - זה סיבוב שלם! הרי לא יעברו 365 יום יותר מהר אם נבכה ונגיד שנתעורר רק בעוד שנה כדי לראות שהתקופה (המעגל) עברה (הסיבוב הושלם). נכון ? אז תני לך...תני לעבור את זה. תני זמן, תני לתהליך להיות כואב...תצמחי מהכאב הזה. זו הנקודה החשובה - הכאב. ראיתי באחד הראיונות עם ריטה (הזמרת), שבו היא סיפרה על ההתמודדות עם התקופה הקשה שלה בחיים. אני מאוד אהבתי את מה שהיא אמרה שם, וזה בדיוק מה שכל אחד מאיתנו אמור לקלוט ולהשתמש בו. אני הצלחתי גם להבין את הכוח העצום שבא מהכאב, מניסיון אישי. כדאי. תצפו בוידאו החל מהדקה: 1:00 בהצלחה!

אני אומר זרמי עם זה

יש לך מחשבות, יש לך רגשות, יש לך דברים לא מודעים שעולים, פועלת בתוכך מערכת שהיא הרבה יותר רחבה מהבחירה החופשית שלך. תקשיבי לזה, תיהיי סלחנית, זאת לא אשמתך. דברים ישתנו.. דברים יתחלפו, זה הטבע של הדברים, וברגע שפותחים סתימות הזרימה מתחילה לזוז.. למרות שלפעמים בהתחלה המון לכלוך עולה על פני השטח.

היי

מכירה את המשפט הזה: *אתה יכול לבחור לברוח,ואתה יכול לבחור להיתעלם אבל בסופו של דבר, תמיד תתעורר לאותה מציאות אם לא תתחילי להכיר כי זה מאוד נכון אם לא תשני את תמיד תשארי באותה נקודה.

למעלה