עייפה, מתוחה, ובכלל זקוקה לקיטורים

מיליתו

New member
עייפה, מתוחה, ובכלל זקוקה לקיטורים

מותר לקטר קצת בפורום הזה, נכון? אני במתח נוראי. אני רוצה להחליף רופא מטפל לכבד (לא את ההמטולוגית הנהדרת שלי, כמובן), למישהו שאני חושבת שיהיה אמיץ מספיק ללוות אותי בטיפול למרות הסיכונים. הבעיה היא שהרופאה שמטפלת בי עכשיו, מטפלת בי כבר לא מעט שנים, והיא תמיד היתה בסדר איתי ועזרה לי בהרבה תחומים, פשוט, אני רוצה לנסות גישה אחרת. שני הרופאים (היא, וזה שאני רוצה לעבור אליו) מכירים ומיודדים, ואני לא רוצה ליצור חיכוכים מיותרים. נכון שמה שחשוב זה שאקבל את הטיפול הטוב ביותר, אבל זה עדין מכניס אותי קצת למתח, ואני לא יודעת איך בדיוק לעשות את המעבר הזה. בנוסף, אין לי עדין תור אליו, ואחרי שאבוא אליו, והוא יתן לי מרשם, עדין אצטרך אישור מקופ"ח ובקיצור - עוד שבוע ועוד שבוע ועוד שבוע, שאני לא מקבלת את הטיפול שאני רוצה וגם סובלת מהמתח הזה!!! חוץ מזה - קשה לי פיזית. ספירת הדם שלי נמוכה מאוד. אני מעוטרת בסימנים כחולים מכל שטות, וזקוקה למנות דם וטרומפוציטים וזריקות ניאופוגן (ממש כמו אחרי כימוטרפיה). לא מקובל "לשאת" תופעות לוואי כאלה בטיפול באינטרפרון וכל הפרוטוקולים כבר מזמן היו קורים להפסיק ולהפחית - אבל... אם נלך רק לפי מה שמקובל בספרות, לא נגיע רחוק, נכון? בשביל השגים צריך אומץ, צריך לשבור את חומר ה"מקובלות" ולהתמודד עם כל מקרה לגופו - ואני חתיכת "מקרה". הרופא שיעזור לי להבריא יזכה בכבוד גדול - אני בטוחה. לפי הספרות אני מקרה דיח נואש עם סיכויי החלמה לא מזהירים בטיפול הקיים - אבל באופי שלי אני מנצחת, ולכן שווה לרופאים לקחת סיכון איתי - כי אני מנצחת!!! עכשיו צריך רק לשכנע גם אותם.יש לי תוכנית טיפול די טובה לעצמי - ויש לי הרגשה שהיא תהיה יעילה. רק מקווה לשיתוף פעולה מצד הרופאים בלי פחד. לתעל את אנרגיות הפחד לריפוי. חוץ מזה, מחר יש לי ביקורת PET. גורם מתח נוסף, והפעם החלטתי לא לספר לכל המשפחה על זה (רק לבעלי) - מספיק שאני לא ישנה בלילה בגלל זה, הם לא צריכים להיות במתח גם כן. אודיע להם (ולכם) כשאקבל את התשובות שהכל בסדר, נקי ותקין. טוב, ההודעה קצת מבולבלת ומלא גיבובי מחשבות שעוברים לי בראש, אבל אין לי כל כך איפה לבטא אותן.

OHAVA

New member
חוסן נפשי

מילתו - החוסן הנפשי שלך מדהים
ואני בטוח ביכולתו להביא ריפוי גופני
הרבה בריאות ואושר ohava

yaldasukar

New member
תמיד אמרתי שאין עליך ../images/Emo24.gif

בס"ד אין, את פשוט מדהימה. אני ממש ממש מתפללת שתרגישי טוב ושתהיי בריאה! כמובן שכולנו תמיד פה בשביל הקיטורים שלך ושל כל השאר..
באמת לא נעים הקטע עם הרופאים, ומעצבן שהטיפול נסחב כמה שבועות עד שמקבלים אותו, אבל קחי את זה בקלות. חבל להיות במתח והרי בסופו של דבר הכל יסתדר, לא?? אין ברירה אחרת!
אז סתם חבל.. נכון שקל להגיד אבל קשה לעשות.. אבל בכל זאת- תחשבי על הדברים הטובים שיש בחייך- תחשבי כמה את ברת מזל שיש לך את בעלך התומך והאוהב (בלי עין הרע..), תחשבי על הקיץ שאוטוטו מגיע ועל הפריחה המקסימה שהוא מביא עימו.. ובקיצור.. תהיי אופטימית ותחשבי חיובי! מקווה שאני לא מזבלת לך בשכל יותר מדי.. העיקר הכוונה..
בקיצור.. בהצלחה רבה רבה ב-pet ובהכל! וכמובן שתעדכני אותנו בתוצאות הטובות שיהיו בעז"ה.
רפואה שלמה במהרה בימינו אמן!

t w i x i t

New member
אין לי מילים. באמת.

את כל כך מדהימה. ולא, אני לא הראשונה שאומרת לך את זה, ותהיי בטוחה שגם לא האחרונה. אבל, פשוט... מאז שאמרו לי שאני חולה, ההגדרה שלי לאדם אמיץ וחזק כל כך השתנתה. אני לא יכולה להגיד את זה על הרבה אנשים שפעם אמרתי את זה עליהם. בשבילי את ההגדרה לזה. האופטימיות שבך, והחוזק, והאמונה שלך בעצמך, וכל התחושה הזאת ש'יהיה בסדר, למרות הכל' שאת משרה על כולנו. ואפילו כשאת נשברת, אז את לא נשברת. כלום לא יוכל לשבור את הנפש החזקה שלך. אני חושבת שהרבה מאיתנו חייבים לך תודה ענקית. על הכל, ועל איך שאת מרימה את המורל של הפורום הזה כל פעם מחדש. את פשוט מעוררת השראה, ונוטעת בכולנו המון תקווה. מחזיקה לך אצבעות שהכל יהיה בסדר. תזכרי שזה מצב זמני.

מיליתו

New member
תודה לכן

האמת היא שהיום יש לי מצב רוח יותר טוב. מחר אני שוב בביקורת + ספירת דם. אתמול אבא שלי התחבר למכונה כדי לתרום לי טרומפוציטים כי לדעת הרופאה שלי, הם אמורים לרדת (אתמול הם היו די "על הגבול"). אבל האמת היא שאני מרגישה די טוב, אם כי קצת כחלחלה מכל דבר שנוגע בי ומשאיר סימן. היום באוניברסיטה אפילו עליתי 6 קומות ברגל (כי יש רק 2 מעליות והיה תור היסטרי בהפסקה). אז אמנם עשיתי כמה הפסקות בדרך, אבל הגעתי למעלה, ואפילו עם דופק לא נורא נורא גבוה (רק קצת) מה שאומר שגם ההמוגלובין שלי בסדר. נראה אם מחר באמת יתנו לי את הטרומפוציטים מאבא שלי (אולי לא אזדקק להם, ואז יתנו אותם למישהו אחר לפני שיתקלקלו), ובכלל היום היה יום קשה ועמוס - אבל טוב. יש לי הסחות דעת מלרחם על עצמי, וזה טוב. הלוואי שזה יתבטא גם בבדיקות, ואני אתחיל לראות התייצבות שאפשר לחיות איתה. בכל אופן, תודה לכל מעודדי. אחרי אתמול שהיה שיא הDOWN שלי, עם דמעות בעיניים מהבוקר ועד שהלכתי לישון בערב. היום אני במצב טוב. ישנתי אצל אחותי בתל אביב, והיא פינקה אותי - הכינה לי ארוחת ערב, סידרה לי מיטה, אפילו הכינה לי כריך עם אבוקדו (לבחירתי!) לפני שיצאה לעבודה... אולי כל מה שאני זקוקה לו זה בעצם קצת תשומת לב...

פ ל ו ס י

New member
את כזו מתוקה

אני קוראת סמויה... לפרקים באופן יומיומי ולעיתים פחות - אבל תמיד מתעדכנת. אני תמיד מתמוגגת ממך/מתגובותייך ביחס לעצמך וביחס לאחרים בעוצמותייך ומורדותייך וקשייך המובנים... ורוצה לחבק אותך!!! את כזו אדם מקסים - ואשרי למי שבמחיצתך! לילה טוב
גבי

night mistress

New member
טושי../images/Emo24.gif

וואוו..קראתי את הכל..אני כל כך מבינה אותך נסיכה שלי..
דבר ראשון אני רוצה לומר לך שאני מאוד גאה בך..ואת צריכה לפרגן לעצמך גם כשאת נשברת ולזכור שההחלטה על המשכת הטיפול היא בידיים שלך ורק שלך, אם את תהיי בטוחה בעצמך כל האי נעימות תישכח.. אני בטוחה שהרופאה שלך תבין את זה.. משהו שלמדתי לאחרונה..לא קל לעבור את הדברים שאנו עוברים, אבל אנחנו עוברים אותם, אנחנו שורדים! ואנחנו צריכים לאהוב את עצמנו ללא תנאים, גם כשקשה וגם כשעצובים ולדעת שהעצב הוא חלק מהשמחה שתבוא אח"כ ושהוא זמני, הוא עובר תוך יום יומיים.. צריך לזכור שגם לאושר יש מחיר מזערי,ולפעמים מרוב מאמץ (לא מורגש) של שמירה על אופטימיות וחיוכים אנחנו מתישים את עצמנו, ואז הבלוז תופס טרמפ ומנסה להסתנן..אל תתני לו לגזול את כל כוחותייך, תשמרי עליהם ותקבלי את העצב כחלק ממך לאותו יום,במקום להתנגד לו,כי גם ההתנגדות גוזלת כוחות. אז תמשיכי לחייך יפה שלי ותדעי שאני אוהבת אותך המון ואני כאן בשבילך !! תתחילי בזה שתעשי את כל מה שמקל לך על המצב רוח, אם זה כתיבה, שירה, ניענוע הישבן, הקשבה לשירי שנות ה-60, כל דבר! ובלבד שתחייכי לפחות לדקה ביום.. חברה טובה גם אמרה לי שגם חיוך מזויף משפיע בחיוב על הגוף! חבל שאת לא ערה עכשיו,הייתי נותנת לך חיבוק טלפוני ענק.. ישבתי קצת על האינטרנט וחיפשתי משהו שאולי יחזק אותך בתחום הרפואה האלטרנטיבית..במאמר הזה על שיטת BAT יש סיפור קצר על מישהי עם צניחת תרומבוציטים שלטענתם הטיפול עזר לה.. מציעה לך גם לפנות לפורום רייקי ולבקש שישלחו לך, אני ואמא שלי נשלח לך מחר בבוקר וכל ערב בשבוע הקרוב. מעבר לכך..מציעה לך גם לשלב דמיון מודרך, הבאתי קישור לפורום למרות שאין לי מושג מה הם עושים שם בדיוק..אבל את יודעת מה העירון, דמייני את הטסיות שלך מכפילות את עצמן ומתרבות. שולחת לך חיבוק חזק,המון עידוד וחום..

למעלה