עייפותתתתתתתת ותשישותתתתתתתת

רותי770

New member
עייפותתתתתתתת ותשישותתתתתתתת

הי, מזמן לא נכנסתי לפה לוי בן 3 וחצי, בחודשיים האחרונים הוא התחיל להיות עייף מאד, בזמן האחרון זה החריף וכמעט כל אחר צהריים הוא נרדם עם בקבוק מים והבובה שלו בנוסף לכך שהוא נרדם בהסעה (מגיע ב2 וחצי הביתה), נראה שהוא אפילו בקושי 'גורר' את עצמו, משהו אמר לי שזה בגלל ההיפוטוניה, וצריך לעשות בדיקות מיוחדות לשרירים או משהו כזה אבל זה לא נראה לי, כי מצד שני למשל, הוא סוף סוף כמעט קופץ ב2 רגליים שזה ממש התקדמות בתחום הוא גם לא אוכל, שזה בטוח קשור לעייפות, כבר מזמן רציתי להתחיל לתת לו תוספים או ויטמינים אבל בעלי לא בענין , ואני ממש רואה איך לוי מדרדר, מצד אחד הוא ילד עם שמחת חיים, ומגלה דברים חדשים, הן בשפה- מתחיל להגיד משפטים והן בבדיקת גבולות , אבל הוא לא סוחב את עצמו עוד דבר, אני לא זוכרת מה אומרים פה לגבי שיניים מכסף אבל לפני 3 חודשים עשינו לו טיפול שיניים בהרדמה מלאה בשניידר, היו צריכים לעקור לו 5 טוחנות ועשו לו גם 4 כתרים מכסף וסתימות, אחרי הטיפול היה שיפור עצום באכילה (לא דרסטי, אבל היה אוכל מספר סוגים של מאכלים, שהדבר הכי מבושל שבהם הוא קציצה או פתיתים) והיה אוכל כדי שביעה ולאט לאט זה התחיל להדרדר, שגם לחם הוא בקושי אוכל, כאילו חזרנו שנה אחורה

razgalili

New member
עיפות

הי רותי770 מה הילד אוכל כרגע? תני לנו דוגמה של תפריט יומי. איזה שנויים בתפריט היומי קרו מאז טיפול השיניים? האם יש שנויים ביציאות של הילד? תכיפות? צבע וריח? האם הילד התחיל להשתין השתנה מרובה? אמרת שהילד היפוטוני, מתי התחילה ההיפוטוניה? האם היתה החמרה של ההיפוטוניה בתקופה האחרונה. האם הסתימות הן סתימות "מכסף" או סתימות לבנות? האם הילד קיבל חיסונים בזמן האחרון? אם כן איזה ומתי? מתי החיסון האחרון שהילד קיבל? האם יש שנוי בצבע העור של הילד? בהזעה?

רותי770

New member
אז ככה...

אין שינוי מבחינת ההיפוטוניה מלידה, ועם פיזיותרפיה במשך כל ימי חייו עבר שלבים היום הוא כבר בועט בכדור, מטפס על סולם וכמעט מתחיל לקפוץ על 2 רגליים הסתימות הן 'מכסף' וכך גם הכתרים (4 כתרים ו18 סתימות) קיבל חיסונים כמקובל בטיפת חלב עד גיל שנתיים וחצי , אני חושבת (אך לא היה תמיד בריא לחלוטין בזמן קבלת החיסונים, כי הייתה לו אסטמה ולא ידענו שזה אסטמה אז כמעט כל הזמן היה חולה) מה שהוא אוכל היום זה: מעדן, קצת טחינה עם קורנפלקס או בעזרת האצבעות, וחתיכה קטנה של קציצה, גם 'ממתקים' כמו עוגיות בקושי אוכל בתקופה ה'טובה' שלו היה אוכל קציצה, פתיתים, קוסקוס, סנדוויץ עם קטשופ, שניצל תירס מוכן מרוח בקטשופ, היה יושב ליד השולחן עד שהיה מסיים בחודשיים האחרונים, גם בגן הוא לא מוכן לאכול סנדוויץ, ניסינו את כל שיטות הפיתוי ולא עזר, בשבועיים האחרונים שלחתי איתו 'עוגת בוקר' של אנג'ל שאת זה היה תקופה שאכל 'טוב' ובשבוע האחרון גם את זה הוא לא אוכל אין שינוי ביציאות, בדרך כלל הן בזמן קבוע, הצבע שלהן בדרך כלל חום- שוקולד בכללות התחלנו בטיפול תקשורתי משנה שעברה והיה שיפור עצום מכל הבחינות, וכשהתחיל את הגן השפתי היה עוד שיפור ניכר בכל התחומים

כדאי לשלול מחלת נשיקה

אפשר לבקש מרופאת ילדים הפניה לבדיקת דם ולשלול מחלת נשיקה פשוט מכירה את המחלה מקרוב בני הגדול לפני שנה היה חולה כמעט חודשיים הקטנה היתה חולה השנה גם חודש שלם עם עייפות טוטלית כל ילד מגיב שונה למחלת הנשיקה חלקם עם ום חלקם עם עייפות חלקם ללא סימנים בכלל הגדול שלי היה עייף כמה חודשים טובים ולא היה מסוגל אפילו ללכת בהצלחה

רותי770

New member
האמת שהוא חטף גם עכשיו התקף אסטמה

לא רציני אמנם, עדיין משתעל קצת ומטופל במשאף, וזה אחרי תקופה ארוכה שלא השתמשנו בכלל במשאף כי מהקיץ , כולל החורף הזה לא 'צייץ' בכלל

רותי770

New member
בכלל , כל שינוי קטן מוציא אותו מדעתו

אפילו בבוקר בהסעה, אי אפשר לצפות מה 'ירגיז' אותו, אם זה הסוודר הכחול או השחור, או אם לא ירצה בכלל לההוריד את הפיג'מה, לפעמים אני משאירה אותו לישון עם הבגדים כדי לחסוך את המאבק הזה

טוב לראות אותך כאן!

מצטערת לשמוע על המחלה
מה שלומכם? מה חדש?

18 סתימות כסף? זה המון כספית בגוף שלו../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

ולא פלא שהוא עייף ולא אוכל ומידרדר.. זו טעות גדולה לדחוף סתימות אמלגאם בילד עם PDD. כל סתימה היא בעיקר כספית
כדי לעזור צריך להיפטר מהן בדחיפות ועם פרוטוקול מתאים. בינתיים אולי כדאי לתת הרבה מינראלים וגם הרבה קואנזים Q10 ואנטיאוקסידנטים ברמה מירבית. יש לו סימני הרעלה.

רותי770

New member
מה זה והיכן משיגים את זה?

אם אני יגיד את זה ל'רופא' משפחה שלנו הוא פשוט יצחק עלי חשבתי ללכת איתו למרפאת אכילה בשניידר, אבל נראה לי שזה יותר מורכב ממרפאת אכילה מה זה נקרא 'פרוטוקול מתאים'?

omer100b

New member
רותי יקרה. הדבר הנכון ביותר לעשות, לבחור מטפל

שיוכל להנחות אותך וביחד איתך לעזור לילדך בבעיות הספציפיות שלו. אני נעזרת במטפל שמאוד עוזר לבני גם הוא בן 3.5 והיפוטוני. כשיש שיפור ניכר ברמת ההיפוטוניה. חשוב מאוד להתמיד בדרך זו. זו לא דרך של קסמים ודברים לא מתרחשים בן רגע אך ככל שהזמן נוקף את מתחילה לראות התקדמות ושיפור - שמתבטא בכל התחומים: תקשורתית, ורבלית, ריכוז, היפוטוניה, עמידות טובה יותר בפני מחלות. נסי והצליחי. זה עובד.

JacobSk

New member
ורד תספרי יותר על ההתקדמות של ילד שלך

תמסרי יוטר פרטים מה הישתמשת ומה הייתה תגובה. מה עובד יוטר טוב מה פחות.

razgalili

New member
יכול להיות שכואב לו ללעוס

אפשר שהוא סובל כאבים מהסתימות והכתרים שמפריעים לו ללעוס ולאכול. כואב לו והוא לא אוכל מספיק לכן הוא חלש ועייף. 18 סתימות ו4 כתרים זה המון. יש סכוי טוב שלפחות אחד מהם לא יושב טוב והוא לא יכול יותר ללעוס בלי שיכאב לו. יתכן גם שהחשיפה להרדמה עושה לו בעיות למרות שקשה להאמין שהבעיות הללו ימשכו שלושה חודשים. האם אתם נותנים תרופות או תוספים כלשהם?

razgalili

New member
ועוד

מאד קשה לקבל טיפול מרופאים לילדים בספקטרום. כל בעיה רפואית מטופלת כאילו היא בעיה פסיכיאטרית. לדוגמה - ילדים אוטיסטים שסובלים מכאבי שיניים ולא יכולים להסביר את עצמם מתחילים להיות עצבניים וכעוסים, לגלות אלימות כלפי הסובבים אותם ולעשות פעולות שנתפסות על ידי הסביבה כפגיעה עצמית, כמו לדפוק את הראש ברצפה ובקירות. פעולות אלה נועדו להקל על הכאב. ילד כזה יטופל בתרופות הרגעה במקום אצל רופא שיניים. תשישות אצל ילד צריכה להדליק נורות אדומות אצל רופא ילדים ולרוץ לבדוק כל מה שאפשר. ילדים לא נהיים עייפים ומותשים סתם. יהיה הרבה יותר קשה להניע את רופא הילדים לבצע את כל הבדיקות האלה כאשר הילד אוטיסט. תצטרכי להיות נודניקית נוראה. צריך לעשות לילד בדיקות מקיפות ככל האפשר לזיהומים, הרעלות, בעיות מטבוליות והורמונליות וכו'. תדרשי שיבצעו פנל מלא של בלוטת התריס (כולל TSH, T3, T4 וFREE T3) תדרשי שיבדקו סוכר, A1C ואינסולין (הם ינסו לסרב לבדיקה האחרונה בכל מיני תרוצים, אל תוותרי) תדרשי שיבדקו קורטיזול. בדיקות מקיפות לפעילות של הכליות, מינרלים בדם ובשתן, חומצות אמינו בדם ובשתן. במקביל מומלץ מאד שתדברי עם אחד המטפלים בארץ. רוני אנטן מצוינת.\ את יכולה גם להתקשר ולדבר איתנו אם את רוצה. אנחנו גרים בארצות הברית אז השיחה תצטרך להיות מוקדם בבוקר שלך ומאוחר בלילה שלנו אבל נעמוד בזה. 914-533-7235.

למעלה