עייפות בלתי מוסברת...

עגולה2

New member
עייפות בלתי מוסברת...../images/Emo2.gif

היי, ביומיים האחרונים אני מרגישה עייפות משונה בסביבות השעה 11:00 בבוקר ואח"כ שוב ב-15:00 ואני נזרקת למיטה ב-21:00 .... אכתוב את התפריט שלי בחודש האחרון, אולי לכם הפתרון... בוקר בשעה 07:00 - 3 פרוסות לחם קל+גבינה 1/5% 3 כוסות נס-קפה (מכורה כבדה) צהריים ב-13:00 - סלט גדול+מעט שמן+גבינה 1/5% בשעה 16:00 - 2 כוסות נס-קפה + 1 או 2 פרוסות לחם-קל מרוחות בשוקולד למריחה וזהו. הלוע נסגר עד למחרת בבוקר. אז כמו שסיפרתי, לאחר חודש שכזה, בימים האחרונים התחושה היא של עייפות נוראית (כמו בתחילת הריון, למי שמכירה את התחושה). איך ניתן להתגבר על זה? תודה ושבת שלום
עגולה

behappy

New member
הסברים ברורים........./images/Emo9.gif

את אוכלת מעט מדי מאבות המזון ומעט מדי קלוריות!הגוף שלך מנסה להגן על עצמו בכל דרך אפשרית ולכן העייפות שכן בשינה מוציאים מעט מאוד אנרגיה.לדעתי זו לא דרך טובה להרזיה.בסופו של דבר תחלי או תישברי ותעלי במשקל עם ריבית..... המלצות שלי-תעשי פעילות גופנית שעוזרת למניעת עייפות ולהגברת חילוף חומרים,תוסיפי ארוחת ערב,תחליף בשר בצהריים ואיזו פחממה מורכבת<פסטה,אורז,דגנים וכו>וארוחות ביניים<פירות למשל>. בכלל לדעתי בדיאטה רצוי גם לקחת מולטי ויטמין שעוזר גם בעייפות ולמערכת החיסון. מקווה שעזרתי, שיר

אומרת "אמן" לכל מה שכתבה שיר!!!

את מזיקה לעצמך. זה לא חוכמה. מהר להוסיף קלוריות ופחממות לארוחת הצהריים. גם ארוחות ביניים חשובות. מהר, מהר, מהר!!! לפני השבירה והמחלה. מה קרה לך?? יאללה, לשפר עמדות.
דווחי לנו מה קורה בהמשך

אביטל +

New member
מה ../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

אני מתצערת על הירידה הקרבה ובאה אבל תקראי ותחשבי קצת על מה שאת עושה לעצמך מה המטרה של ההרעבה העצמית הזאת ? כדי להוריד במשקל לא צריך לרעוב לא צריך להעניש את הגוף עשיתי חישוב קליל של מספר הקלוריות שנכנסות לך לגוף ארוחת בוקר: עד 250 קלוריות ארוחת צהריים: עד 500 קלוריות ארוחת ערב: עד 300 קלוריות סה"כ - סביבות 1000 קלוריות עייפות היא תוצאה של מספר גורמים אפשריים: 1 - ירידת רמת הסוכר בדם. תאכלי פחמימות מורכבות כל 3-4 שעות תוסיפי ארוחה קטנה בסביבות 10 ופחמימות לארוחת צהריים 2 - אבל הגורם העיקרי אצלך הוא לדעתי תזונה לא נכונה. אני לא מבינה מה את מנסה להשיג בתפריט הזה.... אחד הדברים שחסרים לך הכי הוא גיוון בתפריט - פחמימות מורכבות מסוגים שונים - אורז מלא, תפוחי אדמה דגנים וקטניות למיניהם מקורות שונים לחלבונים - בשר על כל סוגיו, סויה, טופו הגוף שלך פשוט לא מקבל את כל מה שהוא צריך בגלל זה את מקבלת איתותים חמורים של עייפות וכמובן שאת לא מסוגלת להכנס לפעילות גופנית כפי שציינת בהודעתך הקודמת הדרך לרזות אינה עוברת דרך תפריט דל ומשעמם שחוזר על עצמו הגוף חייב לקבל את כל מה שהוא צריך כדי שיוכל להוריד בכמות השומנים הגוף שלך זה מכונה מתוחכמת, וכרגע הוא בהתקפה כי הוא לא מקבל מספיק חומר גלם, אז הוא נותן לך אלף ואחד סימנים ובנוסף לזה הוא נכנס למצב הגנה וקו ההגנה הראשון היא שכבת השומן הגוף יעדיף לפרק את השרירים בגוף שלך לפני שיפרק שומנים תחשבי על כל זה

אביטל, הגזמת בספירת הקלוריות שלה...

לדעתי היא בתחום ה - 500 עד 700 קלוריות. היית נדיבה מדי....

עגולה, קראתי שוב את ההודעה שלך

תשמעי, זה ממש לא לעניין. איך הצלחת להרעיב את עצמך ככה במשך חודש????? וואו, אין כמעט אוכל בתפריט שלך. והצום הזה משעה ארבע אחה"צ ועד למחרת. (לא שבארבע את אוכלת מי יודע מה....) את חייבת - חייבת - חייבת להפסיק את התפריט הזה לאלתר. אני מקווה שלא קיבלת את זה מדיאטנית. אני בעצם בטוחה שלא, אף דיאטנית לא הייתה נותנת תפריט כזה. בקיצור, קראי את ההודעה השנייה שלי ושל שיר ויאללה, לשינוי מיידי. בהצלחה.

למעלה