עייפות החומר והרוח

ordanshir

New member
עייפות החומר והרוח

קראתי את שכתבה ``פרסנט`` ולא הופתעתי כלל וכלל. לצערי כל מי שנשוי מספר שנים לא קטן חש כפי שאת חשה. יש כאלו המסתפקים בקיטורים על מר גורלם, ויש העושים ואו מנסים לשנות ולגוון את חייהם בכל דרך אפשרית לשמירת שפיותם. אין צורך לבקש את בן/בת הזוג למפגשי זוגות (את צודקת שזה לא נעים לראות את בן/בת הזוג עם זרים). אך בהחלט מצודד אני פעילות חיצונית לריגוש הגוף והנפש. חובה לציין שאין אני רואה מפגש פיזי עם בן/בת זוג חיצוני כבגידה. אך התקשרות נפשית עם חיצוניים היא בגידה כואבת. במידה ואת חשה שיש לך את כוחות הנפש ל``ריענון וריגוש`` גופני וחיבה בלבד ,וללא פירוק מסגרות קיימות . ממליץ אני לך ללכת בדרך זו. תקווה אני שעזרתי לך ולו בקצת לשיפור חייך .דייאנו.

perachan

New member
עייפות החומר?והרוח.

ordanshir...היה נחמד לראות את תגובתך בנידון הלא גם לך זה קורה... בגידה בעיני היא בגידה..ולא משנה אם היא נעשת פיזית או נפשית האם לא פועלים עם ההיגיון כשרוצים לבגוד בבן הזוג? הנפש בשני המצבים נמצאת......המצפון מציק....לא לכולם כמובן.. בדברי התכוונתי שזה קורה לכולם אחרי הכל.....אהבנו פעם יותר... ואת תשובתך שמעתי מהמונים........בכל אופן תודה על העיצה(הישנה)

ordanshir

New member
ישנה וכנראה אין טובה ממנה

קראתי את תגובתך הסקפטית. אך כנראה שהצעתי הינה ``ישנה`` אך עדיין אין טובה יותר ממנה:))) ירצו יאכלו לא ירצו לא יאכלו. לשיפוטך. ובהצלחה!!!!!!!!!!!

perachan

New member
ירצו יאכלו....

קראתי את תשובתך , ואת עצתך.. מקווה שאתה מיישם אותה... חשבת פעם אז...בשביל מה להיתחתן....מדוע מיסגרות.... אפשר להשאר חופשי מאושר....ואוכל אוכל מגוון..... שיהיה לך ליילה טוב!!!!!!

ordanshir

New member
נשארת במיץ של האוכל

קיבלתי את תשובתך . כנראה שלקטר זו אהבת חייך . לבריאות אך משוע פונה בקול זעקה על מר גורלך כנשואה? כנראה שנוח לך במצבך ואין לך כל כוון ואו יכולת לצאת מהבועה שבנית סביב חייך המשעממים. אל רצונו של אדם כבודו . המשך התבוססות במיץ של האוכל . שלך מי שהחליט לנגוס באוכל ממש ולא להסתפק במיץ.

perachan

New member
לקחת ביס מהמיץ.......

כן אתה שנוגס ואוכל ....לבריאות אם נוח לך בכך ..לבריאות... חיי מלאים מיץ אל לך לשפוט אותי.....לא מכיר לא יודע... אני מהמסתפקות במועט ודי טוב לי עם זה.... הלא מהאוכל (הרב)מפתח האדם תחלואות למיניהם... האם שמן זה טוב?....עדיף להשאר רזה ובריא...ולהנות מהמיץ הקיים ולא ללעוס את דבריך.... אגב אני לא מקטרת כאן...אני שואלת למה זה קורה......לכולם?

perachan

New member
המיץ........טוב לבריאות

המיץ של האוכל טעים...... לו היית מבין ברטבים הייתה מדבר אחרת...... אתה כנראה אוהב גפילדפיש......לאכול את הדג..המתוק לזרוק את הגזר.....והכל בלי המיץ..אז תתייבש לך ואני אשחה במיץ חיי בשימחה........ מי שמקטר עד עכשיו ..זה אתה....תחפש לגוון עם אחרת...בהצלחה!!!...

perachan

New member
המיץ........טוב לבריאות

המיץ של האוכל טעים...... לו היית מבין ברטבים הייתה מדבר אחרת...... אתה כנראה אוהב גפילדפיש......לאכול את הדג..המתוק לזרוק את הגזר.....והכל בלי המיץ..אז תתייבש לך ואני אשחה במיץ חיי בשימחה........ מי שמקטר עד עכשיו ..זה אתה....תחפש לגוון עם אחרת...בהצלחה!!!...

למעלה