דיבור! רבקה יקרה. ../images/Emo9.gif
ואני לא מכירה את ההרגשה? אוי, כמה כמה. רבקה, אתמול בערב חשבתי שאני נושרת עוד יותר מאי פעם ופשוט לא מסוגלת. (כבר כמה ימים אני לא ישנה מספיק בלילה, אני על הקרשים). אבל אצלי לא מסוגלת לא אומר שאני לא יעשה. אין עוף כזה. זאת חובה!! מה אני אגיד לך רבקה? אז את עייפות המוות הזאת אני מכירה, אבל אני אגיד לך משהו שעד שלא תעברי את החוויה הזאת - אני רושמת לך על הנייר שלא תביני את זה! מתחילים על ארבע וגומרים כמו פנתרים. נעשים עירניים ומלאי חיות שזה לא יאומן כמה!!! אחרי כן, אם היו לך עוד דברים שהיית חייבת לעשות ולא הספקת וחשבת כבר לסגור עניינים, תרגישי שעייפות? מה זה בכלל!!
אבל שביב של איזה שהוא ניצוץ שיעודד חייב שיהיה להתחלה נכון? אז הדיבורים עד עכשו, איזה יופי!!! עשו לך משהו!! איזה כיף!! זה קודם כל רבקה הכי חשוב!!! ו...ו...ווקמן או דיסקמן יש לך? את יודעת מה זה לעשות הליכה עם מוסיקה שמקפיצה את הרגליים? מה זה עושה? חבל"ז. הרגליים טסות מעצמן
כמה פעמים בוואלה העברנו בינינו רשימת דיסקים מומלצים (אפשר להוריד מהאינטרנט ולצרוב על דיסק שאז זה בכלל נופל לידייך מתנה בלי כסף). רבקה, לא אגיד או אמליץ לך לקנות דיסקמן או ווקמן. רק בכל זאת אומר לך שזו השקעה שתחזור אלייך בהמון. רק להבין את המשמעות של זה ושזה לא רק ענין טהור רק למען הירידה במשקל אלא עוד משפיע הרבה מעבר: השיפור הבריאותי, איכות חיים וכו´ בלי סוף. יותר משווה את ההשקעה הזאת! (השקעה בדבר הכי חשוב - בנו! משם ואח"כ בא כל השאר. לא רבקה?). שלך
דליה.