עייפות תמידית

  • פותח הנושא JRM
  • פורסם בתאריך

JRM

New member
עייפות תמידית

כרגע יש אצלי בקבוצה את החלוץ בולו בעונה שעברה הוא שיחק בקביעות, אין לו אימונים מיוחדים, ואני כבר נמצא בהחלט במהלך העונה אבל משום מה הוא פשוט אל חזר מהפגרה הקונדישיון שלו לא עובר את ה85 אף פעם לא עוזר כלום לא להכנס מחליף בדקות אחרונות לא לשחק בריסרבס ולא אימוני כושר זה משגע אותי הוא סקורר ענק וזולל משכורת אבל הוא אף פעם לא בכושר משחק!!
 

ziv 20

New member
תנסה את זה

לי היה אותו מצב אם צ´בי בברצלונה אז בדקתי אם הרופאים של הקבוצה ואם רשמו שאם חוששים שיש לו מתיחה שיכולה להשבית אותו להרבה זמן ואז תלך לאשרויות שלו (חוזה וכו´) ושם יהיה רשופ אפשרות לשלוח לפיזוטרפיה משהו כזה מקווה שעזרתי!!
 

JRM

New member
תודה אבל

כבר שאלתי את הפיזיוטרפיסטים והם אמרו שהם להם שום דאגה בקשר אליו בינתיים אני נותן לו אימוני כושר אינטנסיב ושאר על לייט ולאט לאט (לאט לאט לאט לאט לאט...) הוא חוזר לעצמו
 

system Rulz

New member
אולי זה בגלל

שהשחקן לא התאמן טוב באימונים,וזלזל,ובגלל זה הוא נפל בכושר שלו
 

ליטן א

New member
גם לי נראה ככה..

נראה כאילו, אם השחקן לא זקן מדיי, ולא פצוע (והוא לא), אז הוא פשוט מזלזל באימונים... תבדוק בדף ה"פציעות", את הקונדישן שלו, אם רשום לידו Lacking match practice או משהו כזה.. אם כן, תן לו קנס של שכר לשבוע אחד, מהסיבה שהוא מחמיץ אימונים.. אפשרי שתשאל גם את המאמן מה דעתו על השחקן. יכול להיות שעוזר המנג´ר יגיד שהשחקן מזלזל באימונים, או דברים כאלה..
 
אני חושש שיש לך טעות

Lacking Match Practice זה לא אומר שהוא מחמיץ אימונים זה פשוט אומר שחסר לו כושר משחק בגלל שהוא לא משחק בקבוצה מסודרת (כאילו לא B או RESERVES)
 
הפרסי צודק

JRM... פשוט קח את השחקן, ותשים אותו ב NO TRAINING לשבוע אחד. אח"כ תוציא אותו משם כשהכושר שלו הוא 100%, ותתחיל לאמן אותו בהדרגה.
 
למעלה