עייפות

עייפות ../images/Emo10.gif

היום אירחתי את אחותי ומשפחתה. שתי נשים מדהימות, ו 3 ילדות קסם. נעים וטוב לארח אותן תמיד. מיד הן משתלטות על המטבח, על הילדים, על מה שעלול להפריע לגוף או לנפש, ומאפשרות לי לקחת פסק זמן. וכרגיל היה לנו יום מהנה מאד. אבל גם, למרות הכל, מעייף מאד. ואני חושבת שבתנאים הנוכחיים, בהם אני על הרגליים סביב השעון, פחות או יותר בכל ימות השבוע, קפצתי הרבה מעבר לפופיק עם ההזמנה לסופשבוע אצלי. את כולכם אני מתאווה לפגוש והבית תמיד תמיד פתוח, אבל אירוח המוני, לא נראה לי שאעמוד בו. מצטערת. באמת מצטערת.

../images/Emo24.gif אוהבים אותך

גם כשאין לך כוח
אנחנו נחכה עד שהפופיק שלך יגיע לגובה הנכון...

אבא גאה

New member
ואפילו אני

שבכלל לא יכלתי לבוא.....אומר שזה בסדר, אל תצטערי כ"כ
תנוחי, אשה יקרה ושיהיה לך סוףשבוע רגוע

.m

New member
../images/Emo24.gif

אל תצטערי, תחייכי
אוהבים אותך פה
mai

תודה על החיבוקים והחיזוקים../images/Emo9.gif

ועל שלא רגמתוני במסלעות
חם ונעים לי במשפחה הזו

ציבונה

New member
../images/Emo24.gif

הי, אני כל כך מבינה אותך במיוחד לאור העודה שציבונינה שלנו ל כך אוהבת חבר'ה והחבר'ה כל כך אוהבים אותה אנחנו מוצאות את עצמנו בערך כל יום מארחות חבר אחד או שניים שלה ודי! אין לי כוח. האמת שאתמול אחרי שהיתה עוזרת אמרתי לזגרב היום בלי חברים אז לקחנו אותה הביתה בלי חברים (יש! הצלחנו לשכנע אותה) אבל אז התקשרה אמא שנתקעה בדרך לישיבה לעבודה ובעלה לא חזר אז כמובן קיבלנו בזרועות פתוחות עד שהאבא הגיע בערב לא היה זכר לעוזרת. והיום בבור אמרתי לציבוניה כבר באוטו היום בלי חברים רק משפחה. ציבוניה: אבל למה? אני: כי אנחנו גם רוצות קצת להיות איתך ולהנות ממך לא רק עם חברים. ציבוניה חושבת רגע: רעיון מצויין. אז מה אתן חושבות? אין כרגע חבר בבית? יש. יש היום איסיפצ הורים בגן אני שלחתי את זגרב ואחת האימהות לא מצאה סידור לשני הילדים שלה (והבעל בעבודה) מזל שזגרב דיברה אחרת היו פה עכשיו עוד שני ילדים אבל היא אמרה שאנחנו ניקח לה ילד אחד ושתמצא סידור לשני כי מרחמת עליי להיות פה לבד עם ארבעה. בקיצור ציבונינה זגרבון והחבר צופים עכשיו בביביי דוליטל ומסבירים לזגרבון מה זה כל תמונה ואני על המחשב. אז אני מבינה אותך לחלוטין. והכי טוב להיפגש איפושהוא בחוץ. מבחינתי, אפילו גן האם הולך.

למעלה