עייפות

עייפות../images/Emo178.gif

האם קורה לכם שאתם עייפים בעבודה
מה אתם עושים אם אתם מרגישים עייפות בעבודה עד כדי חוסר ריכוז

../images/Emo26.gif

כן. במיוחד אם יצאתי ערב לפני עד מאוחר או שהייתי באירוע משפחתי.
מה אתם עושים אם אתם מרגישים עייפות בעבודה עד כדי חוסר ריכוז
שותה הרבה קפה הפוך. אבל בדרך כלל העבודה מעוררת אותי.

dudusch

New member
אני עונה

קורה כמעט כל יום ברמות אלו ואחרות... מה אתם עושים אם אתם מרגישים עייפות בעבודה עד כדי חוסר ריכוז
מפסיק הכל ומכין לי כוס קפה (או תה), מפטפט עם האנשים במשרד, חוטף משהו לאכול (לנשנש, נו). מחכה עד שהעייפות תעבור, מה שקורה בד"כ אחרי חצי שעה - שעה...

ANNAIS

New member
תשובות

1. אכן קורה , בעיקר בתקופות לחוצות. 2. עושים סיבוב ברגל, שותים הרבה מים, מורידים לחץ ויוצאים מוקדם יותר. אחרי הכל ..... תמיד יש עוד יום

hayapollak

New member
עייפות

האם קורה לכם ששגרת יום העבודה מעייפת אתכם? שכבר כמה ימים אתם "נסחבים" לעבודה שכבר כמה ימים אתם לא מחייכים בעבודה שהבוס "יורד עליכם", שהעמיתים רק מבקרים אתכם? שהעבודה לא כל כך הולכת... ומה אתם עושים בקשר לכך? יוזמים שיחה עם הבוס? מתנפלים חזרה על העמיתים? מתקנים את כל הטעויות בעבודה ומתנצלים בפני מי שצריך? לוקחים "יום התאווררות" למילוי מצברים? ממשיכים בשגרה המעייפת ומחכים לששי-שבת? אחר?

עייפות

האם קורה לכם שאתם עייפים בעבודה? - כן, אחרי שקמתי מוקדם בשביל להגיע בזמן טוב למכשירי הריצה, או אחרי ארוחה פצצות לגבות בחדר אוכל. מה אתם עושים אם אתם מרגישים עייפות בעבודה עד כדי חוסר ריכוז? - הכי שווה לצאת לסיבוב תחת כיפת השמים, אבל לפעמים אני מרשה לעצמי גם לנקר בתקוה שלא תתנהל איזו שיחה על ידי, ולא אתפס עושה זאת.

עייפות בעבודה ../images/Emo192.gif

האם קורה לכם שאתם עייפים בעבודה? בטחחחח, קורה די הרבה....למעשה בשעה הראשונה אני תמיד עייפה אחר בדרך כלל אני מתעוררת מה אתם עושים אם אתם מרגישים עייפות בעבודה עד כדי חוסר ריכוז? אם אני ממש ממש עייפה , אז אני אחפש משהו מעורר, לשתות משהו קר מתוק, או איזה הפוך חזק בלי קצף...אני אעשה איזה סיבוב או משהו אבל אם אני ממש ממש ממש ממש עייפה כלום לא יעיר אותי, וזה נדיר שאני ככה בעבודה...

בטח שקורה. בדר"כ ../images/Emo96.gif אחד או

יותר עוזרים, ובכל מקרה משבר העייפות חולף תוך זמן קצר.

למעלה