עייפות

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
עייפות ../images/Emo2.gif

צהריים טובים לכולם היום חזרתי מוקדם מהלימודים כי היתבטל לנו שיעור ולא היה לי כוח להישאר. כל כך קשה לי עם החולשה הזו בקושי חזרתי מהתחנה המרכזית הביתה ( שזה מרחק של 5 דק" הליכה. רציתי ללכת לסדר גבות ולעשות פאן ואין לי כוח. זה גם מוריד מהמצב רוח שלי. כל הזמן אני רוצה לישון ואני כבר לא מדברת על זה שאני לא מרוכזת בלימודים

gaia20

New member
שלום לחדש...../images/Emo39.gif../images/Emo24.gif

האם אתה חולה לופוס? ברוך הבא לביתנו הצנוע.... גאיה.

Dawn19

New member
שלום לכולם ../images/Emo42.gif

כן אני בן 19 חולה מגיל 10 בערך. כוכי כותבת בפורום הזה?

gaia20

New member
שלום וברוך הבא!!../images/Emo140.gif

וואי, אתה חולה מגיל 10... זה גיל ממש צעיר לקבל את הלופוס... אני שמחה שאתה כאן איתנו. אתה מוזמן להסתכל בכל מה שיש בשורה האפורה- יש שם קישורים מעניינים ויש את קטגוריית המאמרים שם יש קטגוריה 1- סיפורים אישיים של חברי הפורום ובקטגוריה 2- פירוט של תרופות לחולי לופוס. אתה מוזמן לעיין בהכל וכמו כן, אם בא לך לכתוב לי את הסיפור שלך שיכנס גם הוא למאמרים. כן, כוכי גם משתתפת כאן, עוזרת ומעודדת בכל הזדמנות!! אני מקווה שתשאר איתנו, גאיה.

שאנל

New member
אין דבר כזה

אין לי כוח לעשות פן... לכי לישון צהרים ומייד למספרה!
תמיד אחרי שאנחנו מפנקים את עצמנו אנחנו מרגישים הרבה יותר טוב, אז לא לוותר וללכת להיתיפיף
אחר"כ תרגישי הרבה יותר כייף.

ל3

New member
את צודקת בהחלט

תודה אבל לצערי המספרה סגורה ביום שני אחר הצהרים. את בהחלט צודקת לגבי זה שאחרי זה אנחנו מרגישים יותר טוב אבל אין בי את הכוחות הפיזיים לגרור את עצמי למרפאה. אולי אני יעשה את זה מחר אחרי הלימודים בכל אופן תודה

3ויוי

New member
|----בלונד|../images/Emo1.gif

וואלה ,,עשית לי חשק גם לפן... בתקווה שהלכת ,,,, שלך ויוי
שמך הוא גם שירי ? -.ל.

ל3

New member
גם שמך?......

נו עשית פן? מה זאת אומרת גם שירי? גם שמך הוא שירי?

1ט ל י

New member
האינטרנט זרק אות החוצה ורק עכשיו...

הצלחתי להכנס חזרה את עדיין פה או שהתייאשת ממני?

למעלה