עייפות!!!

11ב11

New member
עייפות!!!

האם מישהו יודע אם הלופוס גורם לעייפות??? למרות שאצלי הלופוס במצב "רדום". ואולי בגלל זה גם אני רדום כל הזמן חחח..

ל3

New member
בהחלט!!!!!

לופוס יודע לעשות טוב מאוד עייפות וזה אפילו אחד מהקריטריונים ( מתוך 11-14 קריטריונים ברשימה מובנת) של לופוס. לפעמים אני עייפה ברמות שאני מבקשת מבעלי כוס עם קש לשתות כי אין לי כוח להרים את הראש ורוב הזמן אני עם עייפות כללית. עם זאת, צריך לשלול גם גורמים אחרים לעייפות- לחץ/סטרס/שינוי באורך החיים, אנמיה או חסר ברזל וויטמין B12, חוסר בשעות שינה, יקיצות מרובות במהלך הלילה, דום נשימה בשינה וכו'. אם העייפות ממש משבשת את אורח החיים כדאי לפנות לרופא המטפל ככתובת הראשונה. הוא בוודאי יבדוק בדיקות דם בסיסיות ואולי אף יפנה למעבדת שינה. באם מדובר בעומס או סטרס יש לנסות להקל קצת מהעומס ולראות אם יש שיפור
תרגיש טוב ( ורענן
)

A Wolf Life F

New member

אצלי זה בתקופות.... יש לי תקופה.. שאני מאודדדד עייפה!!!! ואני מתכוונת לעייפות קיצונית! שכל מי שמסתכל עלי רואה פרצוף תשעה באב
אבל כל מי שמכיר אותי אז יודע מאיפה זה נובע, ונותנים לי את השקט שלי...

11ב11

New member

עשיתי את כל הבדיקות דם ואפילו הייתי במעבדת שינה אבל לא נמצא שום דבר שיכול לגרום לעייפות כזו....
אני מדבר על עייפות שפשוט פתאום אי אפשר לעשות כלום.
על זה שאם בה לי משהו אין לי כח לקום ולקחת ופשוט אני מוותר, אין לי כח יותר, מה גם שאנשים לא מבינים אותי איך אני יכול להיות כל הזמן עייף.

למעלה