עייפות

אהובה.א

New member
עייפות

עייפות תפסה אותי די מוקדם בערב אולם כמה שעות קודם הייתי בשכיבה מוחלטת מתפנקת עם מעסה צמוד שפירק אותי לגורמים נחתי חצי שעה ולאחר מכן , נכנסתי לחדר סאונה הלכתי לנוח שוב לשעה קלה וחזרתי לג'אקוזי ומידי פעם קפצתי לבקר בחדר האוכל לאכול בראנ"ץ בחדר הכושר עליתי על אופני הכושר למשך חצי שעה (בתור אחת שלא עושה כושר...זה די טוב) עכשיו אלך לישון כי העיניים נעצמות מאיליהן... אאאאאאאחחחחחחחחחחחח ספא ספא......איזה כייף זה היה

Mוניk

New member
אהובההההה תביאי לי ת'מעסההה

דחוףףףףףףףףףףףףףף אני זקוקה לו אויי אחחח איזה כייף לך לילה טוב אהובה

Mוניk

New member
נחלק ת'מעסה לשניים../images/Emo3.gif

היות ואני הייתי הראשונה אז אני בוחרת ת'חלק ההה.... של ה...........אופס חן

חן (*_*)

New member
לא'צה אני רוצה שלם !!!

מסכימה לפי תור- פעם את פעם אני פעם את פעם אני פעם את פעם אני וחוזר חלילה..........................

Mוניk

New member
חחחח תלתלית אווצ' כולו ביקשתי תמעסה

ראית את חן הביאה לי תמונית ואני רציתי אותו נטו לילה טופפ

Mוניk

New member
לא'צה,,, עלאק פעם אני פעם את../images/Emo68.gif

חחחחחחח ניראה לך חן טוב תתמונה תקחי לך לבד אני רוצה תמעסה האמיתי נננננננננלא פריירית חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לילה טוב}{

תלתלית

New member
מוניקי לימדו אותי

בצבא, שחברות טובות מתחלקות בהככככוווווללללל, טופטוף , נו, עד המעסה... ליל מנוחה, תרגישי טוב.

אהובה.א

New member
חחחחחחחחחחח

רק תגידו לי , אני אשלח אותו אליכן בכל יום ראשון ושני הוא בתל אביב אז אם תרצו - בשמחה.... הוא ממש לא לוקח יקר. 240 ש"ח. לדברים שהוא עושה - זה הוגן. מממממממממממ נראה לי שאלך אליו אחת לשבועיים מצא חן בעיניי , בחיי..... אחלה יום לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אילוניק

New member
מזל שאין לי סורק

עוד הייתי מתפתה לצלם את התעודה שעברתי קורס לכל מיני סוגי מסאג' במשך שנתיים אינטסיביות במלון הילטון זה שבתמונה נראה לי יש לו מנואלה בגב על מנת להפעיל אותו מזל שאצלי זה בלי מנואלה שיהיה לכולם אחלה סופ"ש אני בכל מיקרה בתחילת השבוע נוסע לשלושה ימי צלילות וכייף חיים באילת

טאKילה

New member
../images/Emo22.gifאילוניק..../images/Emo4.gif

חבל שאין לך סורק,היתי שוטפת עיניים,,חחחחח
סוף שבוע נעים לך,תהנה בכייף בשלושת ימי הצלילה באילת. שבת מבורכת..

אילוניק

New member
טאKילה אם הייתי במקומך

הייתי מבקש מסאז ניסיון והיית בטוח צוחקת כל הזמן אבל מהנאה על השני כבר בטוח הייתי מחייב אותך כמה לא יודע אבל היית מקבלת הנחת מנהלת
ותודה על האיחולים מקווה לכייף כמו תמיד אחלה שבת וסוף שבוע ניפלא לך ולכל חברי הפורום

טאKילה

New member
לקחתי אילוניק...../images/Emo3.gif

אני כבר צוחקת לקראת הפעם הראשונה,,ניסיון אהה.. הפעם השניה נגיע איך שהוא לפשרה,מובטחת לי הנחה,זה כבר נשמע טוב. בנתיים רצה לעבור קורס מזורז,תעסה לי ואעסה לך,נתחשבן הגרוע משנינו זוכה לפעם שלישית בחינם. חחחחחחחחחחחחחחחחח ראית הכל פועל לטובתי. שבת שלום לך..

למעלה