עייפות

סימה-מ

New member
עייפות

בזמן האחרון אני נורא עייפה שאני נרדמת כל כך מוקדם מה אני יעשה בעלי לא רואה אותי בכלל מה לעשות

lmerav

New member
הזנחת הבעל גורם מריבות אז ...

רותילה , אני מבינה אותך מאוד אני בת 24 ונרדמת בשעה 21:00 אני חוזרת בחמש מהעבודה ,בני נרדם בשמונה , ואני עם בעלי עד תשע מקסימום עשר בלילה. השיגרה מאוד קשה אך למזלי יש לי מרץ בכמויות, תודה לאל, אני חוזרת מאוד עייפה מהעבודה אך מבשלת מכבסת תולה מקפלת כי אני יודעת שאחרת אין מה לאכול וללירן אין בגדים ללבוש ואני שונאת מצבים כאלו אז אפילו אם אני סופר עייפה עם עיניים עצומות אני מכריחה את עצמי לעשות את כל הנדרש.. זה קשה נורא אני יודעת. לכן יש לי עיצה אך היא לא מתאימה לכל אחת , לי היא מתאימה מאוד, כיון שיש לי המון כוח רצון אני מציעה לכל אחת שרוצה להיות עירנית ללכת להתעמלות קרקע, אירובי, חדר כושר וכדומה בשעות הערב המאוחרות זה מרענן ,מחזק את השרירים ,בריא ללב, וממריץ . (בכל אופן -- אותי) תנסי שבוע או שבועיים מי יודע ? אבל תנסי.. המון בהצלחה נ.ב אם זו פעם ראשונה וזה קשה לך אז אל תשכחי ......: ~~~כל ההתחלות קשות~~~ מירב לוי

סימה-מ

New member
הזנחת הבעל

אני גם כן מגיעה מהעבודה בשעה 16:00 ואני מביאה את הילדה הביתה מנקה מבשלת מכבסת ומגהצת ואפילו בימי חמישי אופה עוגות ואחר כך יש ארוחת ערב ומקלחת לבתי בתי הולכת לישון בשעה 8 בערב ועלי חוזר בשעה 8 או 9 בערב אבל כשהוא מגיע מהעבודה אני כבר עייפה ואין לי כבר כוחות ואני נכנסת להתקלח ונרדמת בשעה 9 ואז אין לי זמן לבעלי מה אפשר לעשות אני גם ערה משעה 5 בבוקר

lmerav

New member
נורא !!!

זה בטח קשה להיות ערה כל כך הרבה שעות אני ערב משש וזה מאוד קשה לקום מוקדם. חבל שבעלך לא יכול לחזור הביתה בשעות סבירות יותר כמו חמש או שש כי בסוף היום קשה להתיחס למישהו. אני מבינה אותך!!!! מה עם סופי שבוע ??? מה עם בית מלון בסופיי שבוע ? או איזשהו פעילות ביחד ?? אני דואגת במצבים כאלה כי השכנים שלי התגרשו בגלל שהבעל היה מגיע בשעות הערב המאוחרות ובשל חוסר בזמן איכות בזוגיות גרם לכך.

למעלה