עייפות...

עייפות...

שלום! כבר שבוע כמעט שאני בקושי ישנה. היום גיליתי למה... לאילם יצאה שן ראשונה! וכל כך רציתי שאהובי יהיה שם לראות, פשוט התישבתי איתו על היידים ובכיתי כל כך. ואילם ישב על הידיים שלי והסתכל בי במבט כזה שהוא רק רוצה לחבק אותי ולנגב לי ת`דמעות... שני

מיכל לב

New member
שני היקרה,

ממני אהבה, אהבה, ועוד אהבה. הסיטואציות האלה כואבות עד מאוד, את חובקת בזרועותייך פרי אהבה משותפת , ובן זוגך האהוב לא שם לידך אבל הוא נוכח מאד בעצם חסרונו. שני היקרה, את בחרת בחיים והחיים בחרו בך .לחיות משמעו להיות נוכח , להרגיש, לאהוב וגם לכאוב וכמו שכבר כתבתי בחיים הכל זמני, גם הקשיים. אם כואב לך תבכי אבל תמיד תזכרי שאת עוד תחייכי. וחוץ מזה, מזל טוב, שלי עוד מעט כבר בת שבעה חודשים והיא עדיין מחייכת אלי רק עם החניכיים. דרך אגב, אני יודעת שקיימות בשוק משחות כאלה, למריחה על החניכיים אבל פרט להן ישנו תכשיר שנקרא:``גליגם בייבי``-שזה סירופ הומאופתי ושמעתי שהוא מאד עוזר(אני כבר הצטיידתי). שוב המון אהבה, מיכל

תודה חמודה

תודה תודה ותודה, על היחס המקסים שאני מקבלת פה... בקשר לשיניים, בעיקרון, כל דבר שאני נותנת לאילם, אני מנסה קודם על עצמי (מה שאפשר כמובן) וניסיתיאת התרופות והמשחות והןפשוט מגעילות! אני כמעט הקאתי אחרי הנסיון, אז לא נראה לי שאני אתן אותן לקטנצ`יק. על המשחה\תרופה ההומאופטית לא שמעתי, אז ננסה. תודה. בקשר לתחושות, מאז ומתמיד הייתי בנאדם שמרגיש הכל מההתחלה ועד הסוף, אני מחוברת מאוד לכל דבר שאני עוברת ולעצמי בכלל, אני חושבת שלהרגיש דברים ובעיקר כאב מעורבב באהבה ענקית, זה דבר מדהים. אני לא מרחת על עצמי בקטע של הלהיות לבד בגלל ש... אלא אני עוברת כל דבר וחווה אותו מכל הצדדים שלו. בדרך כלל, אני משתדלת חלק מהצדדים לא לחשוף לפני אילם, אבל במקרה הזה, זה היה פשוט קשה מנשוא... תודה, שני

למעלה