עייפים/ות? תבקשו מסז'

tiaa1

New member
תאמינו או לא...../images/Emo54.gif

אבל סתיו, החתולה הצעירה שלנו..באמת עושה מסג' כזה...

ritosh

New member
הייתי מוכנה לאמץ את סתיו לכמה זמן,

זה בטח תענוג אם היא מטופפת ככה עליכם. איזה כיף. פיצה שלנו עושה טובה גדולה עד שהיא נותנת לנו לחבק ולנשק אותה קצת.....

tiaa1

New member
בוקר טוב, סתיו באמת חמודה אבל

קצת היפראקטיבית..ונוטה לצרוח סתם ממרומי המקרר למשל. אבל כשהיא מהלכת לי על הגב אני ממש סולחת לה...מיקה לעומתה רגועה יותר , רק בבוקר היא מיללת עד שאנחנו מתעוררים, גם בשבת היא לא מפרגנת...יש לה פחד מהשקט בבית כנראה....אותה לא הייתי רוצה על הגב שלי...בערך 7-8 ק"ג...אנסה לצרף תמונה של אחת מהן-מיקה ג'ינג'ית...סתיו אפור-לבן....

mira ker

New member
יקירתי סוסו, רק מי שחי עם חיות

יודע כמה הן אהובות ומנחמות. לפעמים כשהילדים מעצבנים הולכים להתנחם אצל חית המחמד. הכלבה שלנו הייתה בהחלט הילד השלישי והבייבי של הבית. אפילו ילדי הרגישו כך. וכך התייחסנו אליה עד שנפטרה. חבל שאת צינית לגבי רגשות כל כך עדינים. חיות מחמד נותנות המון חום ואהבה. ולא סתם כיניתי את החתולים של טיה "ילדיה". כנראה שהייתי צריכה לשים המילה "ילדים" בגרשיים כדי לא להטעות אחרים. אני, למרות שאני אשה של כלבים, בהחלט נהנת לראות את תמונות חתוליה של טיה. ומזדהה עם אהבתה הכנה אליהם. סוסו, רדי מהעץ של המורה המחנכת, נסי להתחבר לאהבה כנה וטהורה שחיות מחמד מצליחות להוציא מאיתנו. אולי תאמצי לך גם חיית מחמד ותביני למה אני מתכוונת. מקווה שירבו האנשים המגדלים חיות מחמד. אני מוצאת שהם יותר סובלניים ויותר אנושיים בזכות חיות המחמד שלהם. יהיה טוף מירה

susu281

New member
אני מגדלת אוגרים והם עדיין רק חיות

אפשר בצורה מליצית לקרוא להם ילדים. אבל מי שרואה בבעלי חיים תחליף לילדים לדעתי הוא אומלל.

mira ker

New member
חיות מחמד שנותנות את האפקט

של האהבה הם כלבים וחתולים, ולא כל מיני חיות אחרות, כגון אוגרים, דגים, צפורים, וכו'. הכלבים והחתולים יכולים "להבין" אותנו ואנחנו אותם, וזה יוצר את הקשר הכל כך מיוחד איתם. תנסי סוסו, כלב או חתול ותביני מה ההבדל ביניהם לבין האוגר. יהיה טוף מירה

tiaa1

New member
הי לכם....בעניין חיות מחמד,../images/Emo54.gif

אכן אני מבדילה בין הילדים שלי לבין החתולים...עם כל אהבתי לחיות, אלו חיות מחמד וילדים.... מחיות הכי אהובות ומתקשרות הרי לא אצפה להתפתחות ,אהבה, מחויבות ...בעיקר מחויבות, הרי אין להם את אותו מבנה אישיות כמו לבני אנוש -עם מצפון, אגו וסופר אגו....אבל נחמד כשיש חיה שקשורים אליה, שמחכה ליד הדלת כשהיא שומעת את המפתח בדלת...טיה המקורית, החתולה הראשונה לשולשלת היתה מזהה את רעש המכונית_פלא....חיפושית...) עוד לפני שהגעתי לסיבוב של הבית. כשהיו לי מבקרים בבית, אימי למשל, היא תמיד התפלאה איך החתולה יודעת לפניה שאני קרובה לבית..... ועוד פרט, אני מבדילה בין חיות כמו אוגרים דגים וציפורים שאינם מגיעים לדרגת קשר כמו חתולים וכלבים...ואנחנו מחזיקים בהם בשביל מה שהם ולא בשביל נו. ועדיין- כל החיות נחמדות בעיני להוציא את הג'וקים ונחשים..

tiaa1

New member
תודה מירה, אני מאד אוהבת לצלם

וחיות הן מאד פוטוגניות...הכי מצחיקה מיקה...היא ממש קולטת שמצלמים ועושה פוזות וגם סבלנית.....אולימתישהו אני אשלב את התמונות החדשות יותר....ביי.

daud

New member
מה שמזכיר לי שאני צריך...

לקחת את התמונות של ג'קג'וקה מהשכנים שלי

למעלה