עייפתי אירינה חבבתי

morrr

New member
עייפתי אירינה חבבתי

אני יודעת שיהיה טוב הם אומרים את הם הקלפים הסרים מהעולם האחר אומרים הדרך ארוכה אבל יהיה טוב. אבל אני חושבת שלהיות החמד זה לא קשה שלחתי לו את האימיילוהוא הגיע מהעבודה פתח בשעה 7 ורבע ולא הגיב. ב12 בלילה שלחתי לו שוב אימייל ואמרתי לו שגם לי יש חיים פרטיים וסך הכל רציתי לפנק אותו בארוחה טוב נתתי לא בחירה מה אני יכין לו וכמו כן אמרתי לו שכבדתי את רצונו ואנו נהיה לבד אני חושבת שהיתיי בסדר נחמדה ולפני שהוא הלך לפגשותיו יכל לענות . בחרש שלא לענות ענה בסביבות 1 בלילה אני חושבת שזה זילזול אי כבוד בצורה כזאת או אחרת או משחק מאד ילודתי אמרת סבלנות אני אדם מאד סבלני אבל באיזה מקום עייפתי מצורה כזאת של התנהגות ממשחקים של כוח אני עונה מתי שאני רותה ולא מעניין אותי מה את חשה לא מבינה למה הוא מתנהד כך כי בגדול הוא לא כזה הוא אדם נחמד אולי אני ירפה מעט ויתן לו קצת חומר למחשבה בכל מקרה מקווה שלך יהיה טוב והבחירה שלך היא נהדרת ואת תגלי כל יום עולם חדש ואדם שונה מלא נתינה כי כך אנו שיהיה לך נהדר יקירתי

ארינה

New member
מור היקרה

שאלתי כעת שוב ואסף כן יגיע, אני יודעת שקשה לך וחרא לך ושהמצב בקנטים אבל אין מה לעשות כעת. כמו שאמרנו אתמול הוא בפוקוס על משהו אחד ואת בפוקוס על משהו אחר. אולי באמת את צריכה קצת להרפות כדי שהוא יוכל להבין מה קורה עם היחסים שלכם. אל תתייאשי כי אני בטוחה במיליון אחוז שאתם תהיו יחד. עוד שבועיים קשים והכל יתחיל שוב להסתדר. אל תדאגי יקירה אם בא לך תרימי טלפון ונקשקש שיהיה ל יום מקסים ונפלא ללא כל אכזבה ארינה

morrr

New member
ארינה חביבתי

מי אני שיטרד אותך עובדת נותנת מוציא אינרגיות ולמען האמת מחשפשת את מס הטלפון שלך ולא מוצאת . בכל מקרה חחביבתי אני כבר לא אתאכז כי איין לי צפיות ממנו אקבל מה הוא מוכן לתת וברגע המתאים ידע גם לא לתת כשאני יהיה יותר חזקה.אני משערת שעוד אכתוב לך היום שיהיה לך יום גדול ומלא אהבה ונתינה נשיקות

למעלה