עייפתי...

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
עייפתי...

עייפתי מהמסיבות-הפיזוזים-הריקודים. עייפתי מבתי הקפה שנראים אותו דבר ומגישים אותו דבר כשרק השם על הדלת משתנה. עייפתי מבילויים 5 ערבים בשבוע (נו, כי יום שישי זה יום של בית, וביום שני אני בבאר-שבע...). עייפתי מיציאות שמתחילות בשני אנשים ומסתיימות בעשרים. די. אחרי שנתיים של היסחפות טוטאלית, לכל כיוון אפשרי, של דריפה אחרי כוכבים נופלים, של אינספור אנשים שיוצאים ונכנסים לחיים שלי - אני חושבת שאני (סוף-סוף) מוכנה להשאר קצת בבית. אולי זה בגלל שנהיה חורפי בחוץ, אבל מה שהכי מתחשק לי זה פשוט להתכרבל מול איזה סרט טוב בטלביזיה עם שוקו חם עם מרשמלו ועם... עם מישהו. עזב אותי מארוחות ערב רומנטיות לאור נרות. הפרחים לא באמת חשובים.וגם על היהלומים אפשר לוותר. רק הנוכחות שלך... זו שגורמת לי להרגיש בבית, לא משנה איפה אנחנו נמצאים. שגורמת לי לחייך, שמביאה איתה את השלווה שאיבדתי. הנוכחות שלך שגורמת לי להיות טובה יותר, סלחנית יותר, מבינה יותר... זה כל מה שאני צריכה... איפה אתה? |מתכרבלת| mai

Falcor27

New member
אולי בשאדו ../images/Emo41.gif היום בערב../images/Emo35.gif

כנראה שלא אה? היי מאי את חייבת לנו שאלה לתשובה בתוך תוכי, כל הסופשבוע שברתי את הראש
. וחוץ מזה קבלי
מה זה גדול, כזה שיעשה לך חם לכל החורף

daniel365

New member
מבין אותך....

אחרי שפיספסתי את המסיבה בתיאטרון בשישי לחודש, היום לא הלכתי לשאדו (ערב פיצה היה עדיף...), וגם למסיבה ב-20 לחודש אני לא אגיע - והכי חשוב - אני לא מרגיש כזה פספוס... ירד החשק... מעדיף לשבת עם חברים ולדבר, לשבת על כוס בירה (או פיצה) ופשוט להעביר ערב בכיף בלי כל הנצנצים. אבל למי שדואג (יש כאלו???) אני שומר על הנצנצים לאירועים מיוחדים. שיהיה לכולם לילה טוב וחלומות פז.... אני

Falcor27

New member
יופי אני מתעורר וכולם מתעייפים ../images/Emo2.gif

אבל האמת היא שאחרי היציאה לשאדו
אתמול אני די מזדהה עם הדברים. זה נמאס ואפילו מהר (במיוחד כשלא פוגשים שם פרצופים מוכרים
). אף פעם לא הייתי בליין צמרת ולצאת למסיבה כזאת כל שבוע זה לא בדיוק כוס ה
שלי אבל כרגע זאת אחת הדרכים לקדם את המסע שלי. אולי המעבר לתל אביב יספק לי דרכים אחרות. ואגב שאלה דחופה - איפה לעזאזל אני משיג את הזמן הורוד
אתמול חיפשתי בכל הפיצוציות באיזור השאדו והסתכלו עלי כאילו אני איזה הומו

daniel365

New member
אתה באמת הומו....

מי מחפש בפיצוציות באנלבי???? קפקא, אאוט, TEMPTATION בלילינבלום, בית הקהילה... זהו - זה מה שידוע לי....

Falcor27

New member
הומו אתה בעצמך ../images/Emo8.gif

ו
על האינפורמציה מתוק
יום נעים

campari

New member
דווקא יש ליד הבית שלך

במספרת "גזוז" בכיכר מסריק, וגם ב"שיין".

לא חושב שמישהו יודע..

איפה הוא .... אבל, עד שה"הוא" יגיע, יש את ה"אחרים" שמוכנים לדאוג לשוקו החם והמרשמלו.

עודד א

New member
זה כנראה החורף

או ההתשה מכל הבלאגן. זה בהחלט מובן וקורה לכ.... רגע! דניאל? לא מגיע למסיבה ב-20 לחודש????? מחדל!!!!! מה לעזאזל זה אומר? אני בשביתה. דניאל לא מגיע, אז גם אני לא.

daniel365

New member
מותק תודה על ההזדהות ../images/Emo25.gif

אבל אני אהיה באילת ואחגוג לי.... אז אל תחסוך מעצמך את העונג של המסיבה. בפעם הקודמת ראית אותי חושף - עכשיו תור הענבלית שלנו... ותפספס את זה???

../images/Emo68.gif מבינה לליבך!

מאווווווווֹד מבינה לליבך. כמו שאנחנו יודעים, יש תקופות כאלו ואחרות... גם אני בחודש האחרון נמצאת בתקופה דומה למה שתיארת. מחזיקה לך אצבעות במציאת האהוב האוהב, זה שיתאים לך בדיוק!

campari

New member
כה אמר לאו צה:

30 חישורים מתאחדים בטבורו של גלגל מלבד החישורים הריק הוא רובו של הגלגל כד החרס עיקר שימושו הוא בחללו על כן האין יש לו תפקיד הריק בעל צורה בית הוא ריבועים של אויר דלת בין שני חדרים רק מחברת את האויר חלון מחבר חלל מרובע עם הריק הגדול שבחוץ לעיתים היש הוא רק תירוץ ואריזה והאין הוא האוצר האמיתי ================================== (למאי ולכל מי שמרגישים לבד, באהבה). הוקלד באצבע אחת מספר הטאו

מאי קבלי ../images/Emo24.gif

וכשתגיעי לב"ש תקבלי גם נשיקה, אולי איזה קריסטל למציאת האחד , זה שממאן להגיע...? זה שהגיע אל ליבך מזמן אך אינך מצליחה להלביש לו שם וחזות, אותו אחד אשר יעזור לך להתחבר אל הצד הרך האוהב והרגיש של החיים מבלי לדרוש כלום בתמורה?... גולשת לי באינטרנט ורואה כ"כ הרבה אנשים כמונו ולכולם יש את אותה הבקשה הלא מוגזמת, המובנת ומסתבר קצת בלתי מושגת...? אולי תבלי בב"ש מעבר לחומות המשרד והרדיו חשבת שאולי הוא נמצא שם , ממש מתחת לאפך ואפילו לא הסתכלת לעברו... אוהבת סאנשיינס אשר מרגישה כמוך... (אולי זה גיל שכזה או מזג אויר מה שלא יהיה כאן חם ונעים)

.m

New member
../images/Emo51.gif

באמת שלא התכוונתי לסחוט חיבוקים, סתם רציתי לפרוק את זה מעל ליבי... אבל חיבוקים זה תמיד טוב, ותמיכה היא משהו שלא יסולא בפז... אז
|חצי חיוך| mai

למעלה