עיירת נופש שיופוק - Siofok

טומי*

New member
עיירת נופש שיופוק - Siofok

שיופוק נמצא במרחק של 110 ק"מ מבודפשט,בחלק הדרומי של עגם הבאלטון מקום נופש אולי הידוע ביותר של העגם.

טומי*

New member
Siofok - שיופוק......./images/Emo26.gif

ידועה כמקום של כל ענפי הספורט הימי,כשייט, קאייקים, במקום נערכות תחרויות בין לאומיות שנה בשנה.בשיופוק של שנת 2003 בתי מלון,גם מפוארות ביותר על רמה גבוהה.וכמובן חדרים להשכרה.

מקום מדהים כל אזור ה-Balaton

בגלל הקרבה היחסית לגבול האוסטרי, ובגלל הפער ברמת המחירים בין המדינות, האזור גדוש תיירים אוסטרים שחצניים. השפה הזרה המדוברת היא כמובן גרמנית. בסופרמרקטים יש שילוט בגרמנית, ואפילו יש תחנת רדיו מקומית המשדרת בגרמנית.

דיתוּש

New member
בהחלט מקום מדהים...

באחת מהפעמים מביקורי בהונגריה, זכור לי שהיו שם המון פרחים עוקצניים... מין עלים כאלה עוקצניים... אני חושבת שכותבים את זה ככה csihany הכתיבה שלי בהונגרית היא לא משהו
ואז בת דוד שלי התעצבנה על משהו וחתכה עלה והכניסה אותו לפה שלה מרוב עצבים... וזה היה העלה הזה... אאוץ'... אבל עבר לה אחרי שבוע

ישRאל

New member
המקום זכור לי,הייתי ב- Siofok

כבר שלוש פעמים,,לבן דוד של אימא שלי יש שם בית נופש והתארחנו אצלו,,ואפילו פעם אחת בחורף בינואר,,ואגם הבלטון היה כמו משטח "החלקרח" ממש חויה,

אבוטבול

New member
שיופוק

חזרתי בסוף השבוע מבקורי הלא יודע כמה בעיר אנשים נחמדים מאד עם ראש עיר צעיר ונמרץ המכהן כבר למעלה מ10 שנים. ראש העיר בקשרים טובים מאד עם ישראל והעיר היא אחות תאומה עם נתניה יש בשיופוק בית קברות יהודי אשר נוקה על ידי כמה מתושבי העיר ובראשותם ראש העיר מר בולאש ארפד ואשתו המדהימה יהודית בעקבות מבצע זה, הרגנתי קבוצת בני נוער שיצאה ותעדה את בית הקברות וכן השחירה את האותיות החקוקות על המצבות אני ממליץ בחום על המקום

טומי*

New member
תודה לך על המידע החשוב ../images/Emo45.gif

טוב לדעת שישנם עדיין גם בהונגריה אנשים טובים.

למעלה