עיכוב בהתפתחות

ארז122

New member
עיכוב בהתפתחות

הבן שלי בן שנה וחודשיים. בבית החולים לא המליצו על פיזוטרפיה אך הרגשתי שיש לו בעיה בהתפתחות לכן לקחתי אותו . עכשו הם רוצים שהצמיד לו חונך שיעבוד איתו כל יום בגן. משהו שמע על בעיה כזו?

ערב טוב

כתבת מעט מאוד פרטים. בעיה בהתפתחות זה נושא ענק. למה חשבת שיש לו בעיה? אושרי התיישב בגיל 9 חודשים והתחיל לזחול גחון בגיל 10.5 חודשים. (עכשיו הוא בן 11 חודשים.) בסעיף "בין הכסאות" באתר שלנו (כתובת ב"חתימה" שלי למטה) תוכל לקרא קצת על גמישות היתר של אושרי ועל שיטת פלדנקרייז שעוזרת לו מאוד. בנוסף משבוע הבא נתחיל גם פיזיוטרפיה ונראה איך זה משתלב. עוד דבר שאנחנו עושים לאחרונה זה פעילות בבריכה. נראה לי שזה ממש מקדם אותו וגם יעזור לו מאוד לקראת עמידה. KASHKE פתחה בעמוד זה הודעה על פלדנקרייז, "שלום לכולם! אני "בוגרת"" תוכל לקרא שם על פלדנקרייז ואולי אם תרצה לכתוב לה מסר והיא תוכל להפנות אותך למישהו שמטפל באיזור המגורים שלך. בהצלחה. אם תוכל אנא כתוב עוד פרטים. עידית.

../images/Emo122.gifהתפתחות

אופק זוחל רק על הגחון. בשבוע האחרון החל לזחול מעט על 6 . אופק בן שנה וחודשים ורק עכשו החל לנסות לטפס. הרגשתי שהוא לא מתפתח מכוון שהוא לא היה מתישב לא זוחל.

שלום

סליחה אם אני לא זוכרת אם כבר כתבת כאן קודם. תוכלי בבקשה לפרט קצת על הטיפול של אופק ומדוע את חושבת שהוא אינו זוחל. תוכלי לקרא מה עניתי לארז, אולי תמצאי את המידע קצת מועיל. בהצלחה רבה, וברוכה הבאה

לילה טוב../images/Emo6.gif

אני ארז לפני שעשיתי שינוי שם. ענית לי בפעם הקודמת ותודה על כך. אופק במעקב בקפלן וכן מטופל בפיזוטרפיה בקפלן. התבקשתי להעביר אותו מהגן שלו לויצו, נעמת.. כדי לקבל חונך ממשרד החינוך.מכוון שאופק נמצא בגן פרטי נצטרך למצוא לו חונך בכסף אם בכלל. האם שמעת על מקרה של חונך בגן?

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

יש לכם מושג מה מפריע להתפתחות של אופק? מה ד"ר פנסקי אאומר? אצל אושרי זה בבירור גמישות יתר ובאמת אני בטוחה ב100% שהפלדנקרייז קידם אותו. אין לי דרך לדעת אם הוא היה זוחל גחון בלי השיעורים, אני די בטוחה שכן אבל השאלה היא מתי. פנו במסר ל"שחר של יום חדש" יעל. לבנה טל היה חונך הגן (הוא היה בן 6 אם אני לא טועה) לאחר הניתוח להעברת הגיל.

תודה

תודה על המידע. דוקטור פנסקי אומר שכאשר אופק ילך הכל יסתדר. בפיזוטרפיה טוענים שישנה גמישות יתר ולא ממליצים על בריכה.היכן כדי לקבל מידע על הפלדנקרייז? איפה? מתי?

לא ממליצים על בריכה?

לאושרי יש גמישות יתר מטורפת! הבריכה כל כך כל כך עוזרת לו, כל פעם אחרי שאנחנו בבריכה אני מרגישה שינוי בכח שלו. זה מעולה! גם הומלץ לי ע"י כל מי שראה את אושרי: אורטופדים, מורים לפלדנקרייז, רופאי ילדים ורופאת ילדים שמתמחה בהתפתחות הילד. בכלל בריכה זה לא רק מצויין לרכישת כח אלא גם כיף דגול לתינוק. אנחנו ניקח את אושרי פעם ראשונה לפלדנקרייז בשבוע הבא ואשאל גם שם. לגבי פלדנקרייז אכתוב לך מסר.

גם וגם ../images/Emo13.gif

פעם בשבוע שיעור פעילות במים.- נותן לי ביטחון להיות איתו בלי מצופים והמון רעיונות להפעלה. ועכשיו אני רוצה גם פעם בשבוע לבד. (כמובן שאני לא עוזבת אותו לשניה ולא מכניסה לו את הראש למים...). עשיתי את זה שבוע שעבר והא ממש עמד לי על היריכיים במיים. מאז הוא מנסה להיות על כפות הרגליים גם באמבטיה. יש לו אמבטיה מגניבה והוא מאוד מעודד להפעיל ת'צמו. תוכלי לראות תמונה של האמבטיה כאן, בגלריה של האמבטיות. מיחוץ למים הוא לא מנסה לעמוד בכלל. אם אני מחזיקה אותו במאונך הוא לא מנסה, לשמל, לשים כפות רגליים על הרצפה. כך שהמים ממש טובים לו.

kashke

New member
../images/Emo124.gif אמא של אופק../images/Emo70.gif פלדנקרייז:

מתחילה מחר, יום רביעי, סדנה של 4 פגישות בשיר"ם שבאסף הרופא. מתחילים בשעה 10:00. העבודה היא פרטנית: אמא ותינוק + מורה/מדריך. אם אתם יכולים להגיע - שווה!! להת' אילה

מההתחלה

לפני שידעתי כיצד משנים את השם נרשמתי אוטומטית כארזולאחר מכן שיניתי. אופק נולד עם ק"פ ברגל ימין בלבד כאשר הדבר לא התגלה לפני הלידה. אנחנו מטופלים בקפלן. ד"ר פנסקי מרוצה אך הרגשתי שיש עיכוב בהתפתחות לכן התחלנו פיזיוטרפיה בקפלן. שם רוצים שלאופק יהיה חונך בגן .

למעלה