עילי בוטנר

Elinor BC

New member
עילי בוטנר

(שיר, עילי שנים כבר עם עברי, אני אפילו אספר רכילות קטנה, שבהופעה שהייתי של עברי שנה שעברה, הייתי מול עילי בהופעה, זאת הייתה הופעה אינטימית כזאת בעבודה של אמא, כמו בבארבי כזה. יש קירבה בין הנגנים לקהל. אז כאילו כל המופע, הבנאדם קורץ וקורץ לי ודופק חיוכים, ואני מחייכת מבושה. עד שאחרי שנגמרה ההופעה , הוא תפס אותי, וביקש ת'תטלפון שלי. ואני בתגובה: "וואו, זה מזה מחמיא לי , רק חבל שאתה יכול להיות כמעט אבא שלי , אני בת 16 ...) חבל, זה היה יכול להיות מאודדדדד מעניין D= ובעניין הזה, אתמול ברוק עצמאות. בעומדי שורה ראשונה בהופעה של עברי. והתבוננותי המעמיקה בעילי. בא לי חשק מזהההההההההההההההההההההההההה מטורף !!!!! להופע השל הפאנקיםםםםםםם ברמות שנכנסתי לשלב הטירוף גם עכשיו. אין לי סבלנות לחכות בדיוק שבוע(מהיום) !!!! עעעע והולך להיות שבוע הבא מטריף !!!!!! עצה, איך להישאר שפויה כל כך הרבה זמן? (לשמוע ת'דיסק ביליון פעם, ניסיתי, לא עוזר)

singlestroke

New member
אני יודע שקשה....

עצה אחת, את יכולה לבוא איתי להופעה ביום חמישי, רק 25 שקל כניסה וזה שלוש הרכבים שווים לאללה. זה יעסיק אותך אחד מהימים... בשאר, את יכולה לבלות בפורום, איתנו... בMySpace של האחים.... יכולה סתם לרקוד לצלילי פאנקנשטיין בביתך (אני בטוח שאת יודעת שזה כיף ומשחרר), ואת יכולה לדבר איתי הרבה הרבה במסנג'ר :) למקרה שאני לא אראה אותך לפני (ולא ראיתי אותך ברוק"צ), נתראה בעשירי, אה ?

למעלה