עימות נהדר. מבדר ביותר. ביידן במצב גסיסה מתקדם מאוד וימות לפני אוגוסט. כמה מנקודות השיא בעימות:

hrpbiiapnrpeltework

Well-known member
טראמפ לביידן: "איראן לא הייתה מתחזקת אצלי, פוטין לא היה פולש לאוקראינה והשביעי באוקטובר אף-פעם לא היה קורה".

ביידן לטראמפ: "בכיין".

טראמפ לביידן: "אתה מקרב אותנו למלחמת העולם השלישית".

ביידן לטראמפ: "יש לך מוסר של חתול רחוב".

טראמפ לביידן: "אני יותר טוב ממך בגולף".

ביידן לטראמפ: "אתה ילד".

טראמפ לביידן: "אתה פלסטיני. אתה פלסטיני רע. אתה פלסטיני חלש".

ביידן לטראמפ: "שכבת עם כוכבת פורנו כשאשתך הייתה בהריון".

טראמפ לביידן: "לא שכבתי עם כוכבת פורנו".

העימות הבא בעשירי בספטמבר. מעניין מול מי טראמפ יתמודד הפעם 🤷‍♂️

העובדות של עשרות הישגיי העל-אנושיים, כל אחד מהם יותר בלתי אפשרי מהשני, אולי מוכיחות את העובדה שאני הבן-אדם הכי חכם בהיסטוריה, אבל אפילו הבן-אדם הכי חכם בהיסטוריה לא יודע הכול 🤷‍♂️

Harrington

Well-known member
מנהל
טראמפ לביידן: "איראן לא הייתה מתחזקת אצלי, פוטין לא היה פולש לאוקראינה והשביעי באוקטובר אף-פעם לא היה קורה".

ביידן לטראמפ: "בכיין".

טראמפ לביידן: "אתה מקרב אותנו למלחמת העולם השלישית".

ביידן לטראמפ: "יש לך מוסר של חתול רחוב".

טראמפ לביידן: "אני יותר טוב ממך בגולף".

ביידן לטראמפ: "אתה ילד".

טראמפ לביידן: "אתה פלסטיני. אתה פלסטיני רע. אתה פלסטיני חלש".

ביידן לטראמפ: "שכבת עם כוכבת פורנו כשאשתך הייתה בהריון".

טראמפ לביידן: "לא שכבתי עם כוכבת פורנו".

העימות הבא בעשירי בספטמבר. מעניין מול מי טראמפ יתמודד הפעם 🤷‍♂️

העובדות של עשרות הישגיי העל-אנושיים, כל אחד מהם יותר בלתי אפשרי מהשני, אולי מוכיחות את העובדה שאני הבן-אדם הכי חכם בהיסטוריה, אבל אפילו הבן-אדם הכי חכם בהיסטוריה לא יודע הכול 🤷‍♂️
מדהים היה לשמוע את אנשי CNN, שלא בדיוק נחשבים אוהדי טראמפ, איך שהם מדברים ולדבריהם מציגים את דבריהם של דמוקרטים בכירים רבים, על המועמד שלהם (ביידן). זה נשמע כמו מפלגת העבודה לאחר הפסד בבחירות כלליות. אגב מישהי שם ציינה זאת, שהדמוקרטים מסוגלים לאכול את הראש של המועמד שלהם אם לדעתם הוא לא יכול להביא להם נצחון, בעוד שהרפובליקנים יתמכו במועמד שלהם ויהי מה. לא הכרתי את זה, אבל ככל שזה נכון זה לגמרי מזכיר את הליכוד מול מפלגת העבודה. בעוד הראשונה מעולם לא החליפה יו"ר מכהן גם אם לא הצליח להביא להם את הנצחון בבחירות הכלליות, השניה מסורתית מעיפה את היו"ר המכהן בבעיטה בטוסיק אם הוא לא מצליח להביא להם את הנצחון בבחירות הכלליות. כך גם אם הוא משיג תוצאה מצוינת בס"ה.

דיברגנט חדש

Well-known member
מדהים היה לשמוע את אנשי CNN, שלא בדיוק נחשבים אוהדי טראמפ, איך שהם מדברים ולדבריהם מציגים את דבריהם של דמוקרטים בכירים רבים, על המועמד שלהם (ביידן). זה נשמע כמו מפלגת העבודה לאחר הפסד בבחירות כלליות. אגב מישהי שם ציינה זאת, שהדמוקרטים מסוגלים לאכול את הראש של המועמד שלהם אם לדעתם הוא לא יכול להביא להם נצחון, בעוד שהרפובליקנים יתמכו במועמד שלהם ויהי מה. לא הכרתי את זה, אבל ככל שזה נכון זה לגמרי מזכיר את הליכוד מול מפלגת העבודה. בעוד הראשונה מעולם לא החליפה יו"ר מכהן גם אם לא הצליח להביא להם את הנצחון בבחירות הכלליות, השניה מסורתית מעיפה את היו"ר המכהן בבעיטה בטוסיק אם הוא לא מצליח להביא להם את הנצחון בבחירות הכלליות. כך גם אם הוא משיג תוצאה מצוינת בס"ה.
לא נכון, נתניהו התפטר לאחר ההפסד מול מר ברח.

למעלה