עין החתול-כמה שאלות

silver fairy

New member
עין החתול-כמה שאלות

אז ככה,לפני בערך יותר משנה קניתי את עין החתול משובצת בתוך מגן דויד לאחרונה שמתי לב שהמים גרמו למתכת של המגן דויד קצת להחליד ולאבד מהברק שלו. ניתן אכשיהו לתקן את זה?והאם זה משפיע על כוחה של האבן? ועוד שאלה
שמתי לב שכשאני לובשת הרבה זמן את עין החתול אז אני מרגישה לא בנוח, ולפעמים דווקא חוסר מזל. לכן אני תמיד נאלצת לעשות הפסקות,לא ללבוש אותה קבוע ואז לאחר מכן היא משפיעה עליי לטובה. יכול להיות משהו מאחורי זה?או שזה סתם פסיכולוגי (היו לי כבר כמה מקרים ממש יוצאי דופן איתה לשני הכיוונים) תודה מראש

כמה שאלות:

איזו עין חתול? קריסובריל? קוורץ? איזה מים בדיוק? אם המגן דוד עשוי כסף אז הוא לא מחליד אלה משחיר. אני שמתי לב שאבנים מרגישות שונה מפעם לפעם ולעולם לא הייתי עם אותה אבן עלי יותר מכמה שבועות. ארבעה-חמישה חודשים זה הכי הרבה שהייתה עלי אבן רצוף (זוג של בוג'אי).

silver fairy

New member
עין החתול קריסובריל

וכן...הכוונה לכך שהמגן דויד השחיר כנראה בגלל המים שהשתמשתי כדי לטהר את האבן. אני מתכוונת לכך שאפילו מעל לשבוע אני מרגישה שאני לא יכולה לענוד אותה יותר, יכול להיות שהיא לא מתאימה לי ?

אז תגווני,

עולם הגבישים הוא עצום (יש לי בבית לפחות 500 סוגי גבישים שונים וזה אפילו לא אחוז אחד ממה שיש בטבע). קריסובריל עין החתול זוהי אבן מדהימה בשבילי אבל אולי היא לא מתאימה לכל אחד. יש לך עוד אבנים? תנסי עוד דברים, תחליפי אבנים על הגוף, יכול להיות שתמצאי משהו שיותר כייף לך איתו ואחרי שבועיים גם הוא ירגיש "לא במקום" ואז דווקא הקריסובריל יבוא לך יותר "מתאים" על הגוף. דרך אגב, אני כנראה מצאתי את האבן שתשאר עלי הרבה מאוד זמן והיא הCOLOR CHANGE GARNET המדהימה. בקשר לכסף, יש חומרים מיוחדים (זמינים מאוד ולא יקרים) שמערבבים במים, מרתיחים על האש ומכניסים את התכשיט. לדעתי זה לא אמור להשפיע על אבן כמו קריסובריל אבל אני לא מוכן להתחייב על כך. אולי למישהו אחר יש נסיון בזה ויכול לתת תשובה (שני..?).

למעלה