עין הרע - אנא תשובה דחוף

סיסי28

New member
עין הרע - אנא תשובה דחוף

קצת רקע לשאלתי - אני בחודש תשיעי להריון ובימים האחרונים יש לי הרגשה של אבן על הלב שלא עוזבת אותי. יש לי הרגשה שאחת החברות שלי עושה לי עין הרע. שמעתי פעם שנתנאל הכהן בתוכניתו הסביר שיש סדרך פשוטה לבדוק את זה למלא קערה במים ולשפוך כף שמן, אם שמן שוקע (דבר שלא אמור לקרות) סימן שעל האדם יש עין הרע. עשיתי את זה ואכן טיפה קטנה של שמן שקעה ואפילו בצורת עין. ניסיתי לחפש באינטרנט מה נתנאל אומר כדי להסיר העין אך לא הצלחתי האתר שלו בכלל לא עובד. האם משהוא יודע מה הוא מייעץ? והאם למשהו יש עצות נוספות? אני ממש מפחדת שיקרה לי או לעובר משהוא. תודה

miyamoto

New member
מעט פרופורציות.

הרגשה של אבן על הלב יכולה להיגרם כתוצאה מהמון סיבות. דיכאון, שינוים בלחץ-דם וגם עייפות. מבלד זאת, זו יכולה גם להיות סוגסטיה (משמע, יש לך הרגשה כזו מפני שאת חושבת שיש לך הרגשה כזו, מפני שאת רוצה לחשוב כך באופן בלתי-מודע). בכל אופן, ניגש לניסוי השמן. ראשית נפתח בכך שאין לי שום הרגשה של אבן על הלב ואורח החיים שלי נדמה כרגע טוב מתמיד. אני בהחלט מרוצה. כך, סביר להניח, אף אחד לא "עושה" לי "עין הרע". ניגשתי למטבח לבצע את הניסוי עם שני סוגי שמן, קנולה וזית. (עשיתי עם שני סוגים כי לא הייתי בטוח במה את השתמשת). בניסוי עם שמן הקנולה, שקעה טיפה אחת. גם, בניסוי עם שמן הזית, שקעה טיפה אחת. יש לציין, כי שקעו המוני טיפות קטנטנות, אותן ראיתי רק בבחינה מדוקדקת של הקערה. (דבר זה התרחש בשני המקרים). לאחר עוד כמה פעמים של מזיגה והתבוננות במזיגה ביחס לטיפות, שמתי לב שיש קשר מדוקדוק בין מיקום המזיגה לבין מיקום הטיפות היחסית גדולות, מה גם, יש קשר בין גובה המזיגה לבין מיקום הטיפות. לרוב, כאשר בא מגע בין השמן לבין דפנות השמן דובק בדפנות (מפאת תכונותיו) ולכן נשארת טיפה. בנוגע לכך שהדבר נראה כמו עין; יש לאדם נטיה טבעית לחפש דפוסים מוכרים במכל מיני דברים. הביטי בעננים, לא תראי צורות? הביטי בדוגמת קליפת העץ? לא תבחיני בפנים\חיה כלשהי? אני מבטיח לך, ניתן למצוא הכל בהכל, איזה דבר שרק תרצי. זה קשור בנסיון שלנו (מבחינת דפוסים מוכרים) וגם ב-Wishful Thinking. מפני כנראה שכבר שעשית את הניסוי אז חשבת על הקשר של עין הרע, עין, וישר זיהית צורה של עין בטיפה (מה שממילא די הגיוני, בהתחשב בכך שטיפה בדרך כלל צורתה עגולה לערך, וגם בזמן המזיגה נקלעו אליה בועות אוויר קטנות שחיזקו את תבנית העין). מכל מקרה, איני רואה מדוע להעניק לכך חשיבות מיוחדת. האם כאשר אני מזהה צורת דרקון בעננים עלי לברוח בצרחות? ועכשיו לסקפיות המאסיבית. האם באמת, באמת, ישנו דבר שכזה, "עין הרע"? אני מניח שאת מאמינה בקיום האל על פי התנ"ך (אם את מאמינה ב-"עין הרע" זה מן אינטרגל). נכון, האל של התנ"ך הינו כל-יכול (ולא אזכיר את הפרדוקסים הטמונים בכך), לעמת זאת, האדם אינו כל יכול (לפחות במובנים של השפעה על הסביבה, כמו האל). האם, לדעתך, ישנה דרך בה אדם יכול לגרום לך ל-"עין הרע"? האם איזהו טקס באמת יכול לגרום לכך? זה יותר מן אמצעי הפחדה שהתפתח מסיבות סוציולוגיות. בדיוק כשם שבשבטים באפריקה ישנם טוטמים שמוודאים שאם תתחצף לזקני הכפר תרבוץ עליך קללה. גם, על פי אמונתך, "הכל מלמעלה", לא? אלוהים שולט בכל. אז מדוע שיאפשר למישהי לעשות לך "עין הרע"? האם זה מפני שחטאת בצורה כלשהי? עשית דבר-מה רע? אם כן, אז מצאנו את הסיבה לאבן שיש לך על הלב. לא עין הרע, אלא משהו שאת עשית (ואולי את מנסה להדחיק\לברוח, כדי לא להתמודד עם הרגשות הטמונים בדבר). אולי זו סך הכל הרגשת אשמה. מקווה שעזרתי, Miyamoto.

סויה 1

New member
בוקר טוב סיסי.

הוצאתי במיוחד עבורך מהאינטרנט. מהי עין רעה? עין הרע היא אמונה תפלה הנפוצה בקרב עמים רבים,המייחסת לאנשים קנאים את היכולת, להרע לאנשים אחרים במבט עין בלבד,או בכוח המחשבה. לפי אותה אמונה,מאגיה קמעות בצורת עין חרוזיםכחולים או חמסות-יכולים לבטל השפעת עין רעה. לפי האמונה כל אדם חשוף לעין הרעה,אך הסכנה גדולה במיוחד אצל אנשים מצליחים(כגון:עשירים,חכמים או יפים) כן חשופים תינוקות וילדים קטנים.(מקובל לא לשבח תינוקות יתר על המידה,ובעלי הצלחה נזהרים לא להתפאר בהצלחתם או בעושרם.) לפי אמונה זו יש אביזרים שונים להגנה מפני העין הרעה כגון:מראות המחזירות מבטים רעים,קמעות...סרטים אדומים על היד חרוזים עשויים אבן טורקיז.בארצות האיסלם קמע נפוץ מאוד גם בקרב היהודים,היא מעין כף ידפרושה הנקראת "חמסה"...ועוד ועוד. כדי להגן על הבית נהגו חלק מיהודי האיסלם לצבוע את משקופי הדלת בכחול. אני באופן אישי לא מאמינה באמונות תפלות.עצתי לך להתרכז בלידה המתקרבת...ולהוציא לעצמך את השטויות מהראש יכול מאוד להיות שיש אנשים המקנאים בך מסיבה כל שהיא,זה קורה לכולנו.האם את באמת מאמינה שיש איזו עין מסתורית השולחת אליך קרינה רעה?...באמת...אף אחד לא יעשה לך רע אם לא תאמיני בזה. אני רוצה לאחל לך מזל טוב וחג-שמח. ואף פעם לא יזיק לקשור איזה חוט אדום על פרק כף היד. ןכמובן החמסה היקרה ןהאהובה

TAINTED SAINT

New member
קודם כל לשתות כוס מים ולהרגע../images/Emo140.gif

אין לך מה לעשות עכשיו בחודש התשיעי להריונך חוץ מאשר לחשוש מאמונות שאין להן שום ביסוס עובדתי\מדעי במציאות? האמיני לי ידידתי שהמתח שאת שרויה בו לא מוסיף בריאות לך ולעובר. אין דבר כזה "עין הרע",זוהיא סתם אמונה טפלה הרווחת בכל העולם,אך לא הוכח ולו פעם אחת שיש בה שמץ אמת.במקום לעסוק בזה בואי רגע נעשה כמה דברים חשובים ומועילים יותר.קודם כל תמזגי לעצמך כוס גדולה של מיץ פרות\ירקות,ואז שובי ותתישבי ליד המחשב,ונתרכז במה שבאמת חשוב. 1.-האם הכנת כבר "תיק לחדר לידה"? את יודעת למה אני מתכוון? אם לא,אז אשמח להעתיק לכאן בשבילך את הרשימה המומלצת לתיק הזה-הספר "הריון ולידה" מעלה אבק אצלנו בספריה בחדר המגורים,אשמח להוציאו ולהעתיק בשבילך את הרשימה - והיא באמת חשובה. 2.-האם תרגלתם כבר "נוהל התפנות לבית החולים ללידה"? מומלץ לתכנן נוהל כזה,ואפילו להסריט את "החזרה הכללית" למזכרת, יום אחד תוכלו להראות את הסרט לילד\ה,שידעו כמה התכוננתם לקראתו\ה. 3.-האם החלטת כבר לגבי השאלה החשובה מכל ?את יודעת,כמו האמלט..."להיות או לא להיות"...לבקש זריקת 'אפידוראל' או ללדת ללא 'אפידוראל'? ? ? ! ! ! במקום לחפש אתרים הזויים כמו זה של הנתנאל שאמור להיות בעל "כוחות-על" ומה לא,אך במציאות אין לו מספיק כוח אפילו להחזיק את האתר שלו מתפקד[אפילו "מיקי-מאוס" יש לו "כוחות-על" חזקים ממנו-עובדה-האתר של "מיקי-מאוס" עובד ועוד איך ! ! !],תתחילי לחפש מידע ברשת לגבי אפידוראל,בעד ונגד,ולמה וכו'.מידע זה חשוב לך אלף מונים יותר מאשר מידע על דברים שאין להם אחיזה במציאות.ידידתי,אינני יודע אם זאת לידתך הראשונה ואם את יודעת על המצפה לך בבית החולים,בחדר הלידה את צפויה להיות בחברתו של בעלך,מיילדת,אחיות,בנות שירות,אולי מרדים מוסמך,ומתנדבת מטעם 'יד שרה' שתחלק לכולם לחמניות עם ביצה קשה\גבינה צהובה\טונה,ו'כולם' לא כולל אותך,את אמורה להתרכז בללדת בעוד כולם מנשנשים מסביבך...החיים לא תמיד הוגנים...את יודעת...גם לא ירשו לך לעשן בחדר הלידה,ולא משנה איזה שוחד תציעי ובאיזה איומים תאיימי.... [ואנא אל תשאלי אותי לייעץ לך בקשר ל'אפידוראל',לא אני הייתי זה שילד,נכון שהייתי עם אשתי בחדר הלידה במשך כל הזמן,ונכון שהחזקתי בידה ברגעים הקריטיים,ונכון שהחזקתי את בננו לפנייה בזרועותי,אבל היא הייתה זאת שעשתה את העבודה הקשה באמת בזמן שאני נשנשתי שלוש לחמניות שנתנה לי המתנדבת,וקבלתי את מספרי הטלפון של שתיים מבנות השרות הלאומי ללא כל מאמץ.] התחושה שיש לך של מועקה היא דבר צפוי וטבעי לחלוטין,לידה היא דבר הכרוך גם בחששות לא מעטים ובספקות,והריון היא תקופה לא קלה,הן פיזית וגופנית,והן רגשית ונפשית,אין עלייך שום "עין הרע",ואם את כה חוששת מחברתך וחושדת בה,אז תתרחקי ממנה אם זה מה שיעזור לך להיות שקטה ורגועה יותר. מקווה שעזרתי ולו במעט,ואם יש לך שאלות נוספות-אנחנו כאן.אני בטוח שעוד מאיתנו יכתבו לך,היום שבת,וחלקם עדיין עם 'האנגאובר' מאתמול בלילה,תני להם\ן להתעשת,ובטוח שיענו לך עוד כמה. והכי הכי חשוב, שהכל יעבור בשלום ! ושיהיה במזל טוב ! ! ! ועכשיו לחייך ולהפסיק לדאוג ! ! ! הכל יהיה טוב ! ! ! שבת שלום

ספטון1

New member
נשברה עין הרע(ספטון1)

אם תגידי שאת מגזע בני משה, בן פורת יוסף עלי עין!!ולא חל עלינו עין רעה,תבדקי מזוזות ביתך כי המזוזות ש שומרות עלייך. נשברה עין הרע 3 פע' כך יהיה כמו כן רק מחשבות חיוביות יעשו לך טוב, מעט דאגה לפני הלידה דבר רגיל, תמיד דואגים. בכל אופן פעם הייתי מאזינה לנתנאל הכסהן. והבנתי שהוא עוסק בנומורולוגיה, יש לך כאן באתר התפוז נומורולוגיה וקבלה. האמיני בעצמך.

miyamoto

New member
נומרולוגיה?

פסבדו-מדע, מומלץ להתרחק מזה כמה שרק אפשר, כמו מחומר רדיואקטיבי! אני ממליץ לך לא לתלות את חייך בגורמים שכאלו, חיינו תלוים בנו, נקודה. חג שמח ובהצלחה עם התינוק!

worlak

New member
המלצה

איש המאגיה והקבלה יוסף חי מחזיר אהבות מסיר עין הרע וכישופים מתאם זיווגים נותן יעון רוחני והכוונה בכל תחום ליוסף שיטות בלעדיות להוצאת עין הרע ולהחזרת אהבה לפרטים נוספים ניתן להכנס לאתר הבית שכתובתו: www.magia18.com כמו כן ניתן גם לשאול שאלות און ליין במסנג'ר שכתובתו היא [email protected] או בדואר אלקטרוני שכתובתו : [email protected]

TAINTED SAINT

New member
תודה ../images/Emo70.gif תודה ../images/Emo70.gif תודה ../images/Emo70.gif תודה ../images/Emo70.gif

המון תודה
הצלתה אותי הבוקר
איך לא חשבתי על זה לבד
יש לי בואה קונסטריקטור שצריך להזדווג ומצאתי שידוך אצל ידידה אבל לא הייתי באמת בטוח שזה "השידוך" הנכון בשבילה.... חוץ מזה יש לי טרנטולות גוליית-
+
,וה
מתמהמהת להתנשל והזכר ממש מתוסכל
הוא מת להזדווג והיא לא, אולי איש המאגיה והקבלה יוסף חי יוכל בעזרת השם יתברך לזרז לה את הנשל וגם לתאם את הזיווג ביניהם
[יש צ'אנס שאוכל לשלם לו בתיקנים תמורת עזרתו ? יש לי כרגע המון תיקנים עודפים,אני מגדל אותם כמזון לטרנטולות,עקרבים, ושממיות שאני מגדל,עם כסף אני קצת לחוץ,חגים.......אתה יודע.....] אהבתי גם את ה"יעון" רוחני....מה זה בדיוק
הוא מגדל יען רוחני בחצר
[אם זאת שגיאת כתיב,ורצית לכתוב "יעוץ",אני מתנצל מראש,אני מחפש לידידה יקרה מזמן יען רוחני....ביחוד שעתה כבר אין לילדיה נחשים יותר....] TAINTED SAINT

יען רוחני נגמר במלאי...

יכול לקמבן לה תרנגול הודו בחצי מחיר,וכמה תרנגולות ערביות,לא יודע כמה הן רוחניות,אבל אשכרה מאוד ריחניות !

ותוספת לרמז../images/Emo50.gif

שתי מילים:הראשונה 2 אותיות,עוקבות,בהפוך הסדר.... השניה:ההפך מבקעה.

tznmn

New member
איך לבטל עין הרע ?

אחד הספרים הענקים לפתרון מסוג זה הוא ספר " תהילים " תקראי פרק ל"א שלוש פעמים ברציפות ללא שיח .

TAINTED SAINT

New member
קצת הסתבכתי....../images/Emo9.gif../images/Emo52.gif

לא הבנתי אם יש לך עותק תהילים ענק מבחינת הגודל בבית,לי יש אחד "פצפון" שקבלתי לפני המון שנים כמתנה לגיוס.עכשיו אני צריך להבין שסתם התקמצנו עלי הדודים שלי וקנו לי אחד קטן ולא יעיל
חשבתי תמיד שגם כאן העיקר הכוונה והטכניקה,ושהגודל לא קובע
עכשיו אני אקנה לדודי את הזר הכי זול ו"פושט" לחג
טוב שעזרתה לי להבין בזמן וחסכתה לי מאה וחמישים שח שהתכוננתי להוציא על הזר
ממש
דרך אגב,"ללא שיח" הכוונה ל"בלי דיבורים" או לשיח ה..............שאתה מגדל במרפסת
לא כדאי לכתוב כאן על שיחים כאלו.... אחרי זה תזדקק להמון תפילות
TAINTED SAINT

למעלה