עין הרע?!

מירבא

New member
עין הרע?!

אתם מאמינים בעין הרע? האם אפשרי שעין הרע תפגע בעובר תמים טרם לידתו?

תמי ס

New member
אני לא יודעת

משתדלת לא להאמין בעין הרע, ומשתדלת להתרחק מאמונות תפלות, אבל אין ספק שאחרי שעוברים מה שאנחנו עברנו, מתחילים קצת להאמין, וקצת להיזהר וקצת לחשוש... אולי בכל זאת יש בזה משהו? אולי התרברבתי יותר מידי? אולי החצנתי מידי את זה שהכל מצליח לנו בדיוק כשאנחנו רוצים וכמו שאנחנו רוצים? את ילדי הראשון הריתי ממש כשרציתי, והוא נולד לפי התכנון ביום הראשון של האביב, בסוך חודש מרץ. את בתי השניה רציתי ללדת בחודש מאי (אני כל כך אוהבת את האביב) ואכן הצלחתי, היא נולדה לקראת סוף חודש מאי. ועכשיו את ילדי השלישי, החלטתי שאני רוצה ללדת ביניהם, ולפי התכנון הריתי, והייתי אמורה ללדת אותו בסוף אפריל... אתם כבר יודעים מה קרה. לא אביב, לא אפריל, לא שמחה....

karen01

New member
עין הרע

הי מירב, אני אישית לא מאמינה בזה. אני יודעת שיש אנשים רעים שיכולים להתכוון לדברים רעים, אבל אני לא ממש מאמינה בכוח שלהם להשפיע. אני מאמינה במזל רע... כזה שפוגע בעובר תמים וקורע את ההורים שלו. אבל כנראה שהסיבה לא ממש משנה, לא?

udie1

New member
עיו הטוב....

האם בכל פעם שהולך לנו טוב בחיים אנחנו ישר חושבים על "עין הטוב"? לדעתי אדם שבוחר להתעסק בחישובים של מזל בחיים נכנס לבור ללא תחתית...

לתמי...../images/Emo140.gif

שלום תמי... אנחנו נכנסנו אמנם למקום אפל, חשוך מלא שכול ועצב.. אבל, לדעתי ולתפישתי - אנחנו ל-א! בתחתית הבור. הסיבה: תחתית הבור זהו מוות , בלתי הפיך... אנו במצב בו איבדנו מישהו יקר יקר לנו, וכואב לנו מאד עכשיו וגם בעתיד. אבל תמי, יש גם תקווה, יש גם סיכוי, יש גם אור !!! יהיה גם טוב...התינוק/ת/ות שאיבדנו ישלחו לנו אחים/יות בריאים וחיים... מקווה שחיזקתי אותך! ממני, תמיד איתנו.

udie1

New member
אני בטוח שכן, אבל...

אני מנסה לההרגיש שלם עם העובדה שהזמן יעזור לי לצאת מהבור הזה... אבל הבור שעליו דיברתי הוא לא זה של האבל אלא בור של פיתולים מחשבתיים שנובעים מהחיפוש אחר חוסר המקריות בחיים. זה הרי אינסופי, ובקלות ניתן להגיע לסתם עוד שיחה על אמונה דתית... הדימוי של הבור מסתדר לי טוב מאוד עם איפה שאני (אנחנו) נמצא. כי אני רוצה לצאת...

לדעתי כן!!!

באמת לדעתי כמה שפחות לספר על התינוק והתלהב בו כך יותר טוב אחרי הולדתו סמכי על כולם שידברו כמה הוא מתוק אך לפני כן-עדיף לשתוק -את רואה מה קורה אח"כ.........

udie1

New member
אז הכל בגלל שהתלהבנו???

תודה לך עדי. עכשיו הכל מסתדר לי. אישתי ואני, שחשנו את האהבה שלנו קורמת חיים והרשנו לזה להלהיב אותנו, אנו האשמים האמיתיים באסון שקרה לנו, שהרי אם לא היינו מתלהבים...לא היינו "רואים מה שקורא אח"כ"... איך לומר, אני לא "מתלהב" מההסבר שלך...אבל אני גם חושב שהוא עלול לפגוע באנשים אחרים פה, אז למה שלא תראי יותר בגרות, ותחשבי כמה דקות לפני שאת משגרת אלינו את מחשבותיך. אני מבין שאחותך חוותה אבדן הריון. נסי לרגע לחשוב כמה נורא היא חשה, וכמה כל מילה מיותרת יכולה לפגוע בה כל כך... מקווה שלא פגעתי בך...

למעלה