עין חרוד על המפה !!!!!!!!!!!!!!!
לא, לא היה מעולה, גם לא היה מצויין,אפילו לא היה בן זונה... היה ל-ו-ה-ט !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עשן,חום,זעה, ועוד שלל דברים עטפו את האירוע המרגש הזה שאני אישית לא אשכח הרבה זמן, לא האמנתי שאני אצטרך "להילחם" עם ישבני נשים על הזכות להיות ליד הבמה, ונלחמתי בכבוד
נגיחה פה,מרפקון שם לא הפחידו אותי והמשכתי להישר צמוד לבמה, האמת מזמן ידעתי שפאנקנשטיין לא מאכזבים, גם מזמן כבר הבנתי שיש להם שואו שקשה למצוא בארצנו הקטנטונת. אבל הפעם זה פשוט היה... היה... עצום ! פנטסטי ! דקל דאג לתת כבוד ליקירנו - ספי AKA יוסף AKA ספינד דה לה קול והקהל החזיר חיבה ואהבה שהרעידה את כל המועדון, כשהאירוע הסתיים, הוא בעצם לא הסתיים כי אף אחד לא יכול היה להוציא את רוח הפ'אנק שפאנקנשטיין הכניסו לקותלי המועדון אני אישית לא ממש הצלחתי לשמוע כלום במשך שעה אחרי ההופעה אבל אחרי זה עלו האחים מבית משפחת ציזלינג לנגן עוד פ'אנק עסיסי למי שלא הספיק לו, מה אגיד ומה אומר לפני, חצי שעה יצאתי מהמועדון אחרי שאחרוני האנשים או יותר נכון הלהקה ועוד כמה חברה מהקיבוץ נסחבו החוצה, אני לא מתכוון ללכת לישון אני מתכוון ללכת לשמוע את האלבום וזהו.... אה ולתלות את ההזמנה עם חתימות ההרכב =) כמו שאמרתי לתמיר ויוסף, זאת פעם ראשונה מאז גיל 12 שאני לוקח חתימות, אז זה היה באימון של הפועל, היום זה היה בקלאב 1921 מפ'אנקנשטיין. היה גזעי ככל שהמילה יכולה להיות גזעית !
לא, לא היה מעולה, גם לא היה מצויין,אפילו לא היה בן זונה... היה ל-ו-ה-ט !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עשן,חום,זעה, ועוד שלל דברים עטפו את האירוע המרגש הזה שאני אישית לא אשכח הרבה זמן, לא האמנתי שאני אצטרך "להילחם" עם ישבני נשים על הזכות להיות ליד הבמה, ונלחמתי בכבוד