עין סתומה

חזיחתול

New member
עין סתומה ../images/Emo53.gif

לולי החמודה כבר בת שנה וארבעה חודשים. בגיל 9 חודשים גילינו אצלה פזילה בעין שמאל ומאז היא עם משקפיים. הארי פוטר קטנה.... במקביל גם התחלנו לסתום לה את עין ימין לשעתיים ביום, עלה לשלוש והיום כבר בין 3 ל 4 שעות ביום כי עדיין אין תוצאות והיא לא מחליפה פזילה בין עין ימין לשמאל. עד עכשיו חיינו עם זה טוב, היא היתה אצל מטפלת (1:1) והמטפלת שמה לה פלסטר/רטייה ושמה לב עליה ב 100%. בספטמבר היא התחילה גן והיחס השתנה (3:15) והן לא יכולות להיות צמודות עליה, במיוחד כשהיא לא ממש מתה על הרטייה. ניסיתי לסגור את העין אחה"צ אבל אין לי מספיק שעות כי הפרימדונה נרדמת ב 7 (לא, אני לא מתלוננת....) וחוץ מזה אחה"צ היא כבר עייפה ומגבלה נוספת לא עושה לה את החיים נוחים כלל וכלל. היא התחילה להתמרד ולמרוט את המשקפיים. אתמול היא כמעט שברה אותם כשאני הרכבתי לה והיא הסירה וחוזר חלילה... פלסטר היא לא מרשה להדביק וחוץ מזה... היא מזיעה תחתיו ונשאר לה עיגול אדום במקום הפלסטר שלא עובר שעות והכי מעצבן, היא למדה להוריד אותו. אני יודעת שאין ברירה וחייבים לכן אני פונה אליכם בתקווה שתתנו לי הצעות איך להתמודד עם המרדנית (ובצדק) הקטנה.

חזיחתול

New member
האם עדשה אתומה יכולה להוות תחליף??

האופטומטריסט הציע לנו לאטום את העדשה המתאימה במשקפי הרזרבה. בדרך זו כשהיא מסתכלת ישר היא לא רואה, אבל היא יכולה עדיין לראות מעט מהצדדים. האים פתרון שכזה מקובל?? האים יש בו תועלת??

למעלה