עין עקב....

Ronen B

New member
עין עקב....

בוקר טוב לכולם ! אני מחפש מפה של איזור עין עקב רבתי + סיפור דרך. כמוכן, יתקבלו בברכה המלצות נוספות לטיולים לאיזור הדרום (סביבת המכתשים ועוד...) תודה מראש לכל העונים רונן נ.ב- זכור לי שדובר פה על אתר של מישהו משדה בוקר עם מפות וסיפורי דרך, אשמח לקבל קישור גם לאתר...

יורם חן

New member
קבל קישור ומידע נוסף ../images/Emo70.gif

באתר של מדרשת שדה בוקר יש המלצות למסלולים בנגב כולל מפות. ההצעה שלי : לעין עקב ניתן לעשות טיול מצוין וטכני שמתחיל במדרשה, יורד לנחל צין, מטפסים בשחור לרמת דיבשון (מעלה דיבשון), בירוק עד לעין עקב תחתון, בשחור עד לעין עקב עליון, בכחול לכיוון גן לאומי עובדת, בשחור לכיוון רמת דיבשון, לחזור לירוק ולרדת איתו לכביש המטפס למדרשה. מסלול לא קל, טכני ברובו, וכולל כמה קטעי הליכה קצרים-- בהחלט מומלץ.

yuval800

New member
אפשר עוד פרטים ??

היי יורם, מה אורכו (בערך) של המסלול הזה ?? יש לך המלצות לעוד מסלולים טובים שיוצאים מהמדרשה ? תודה, יובל.

יש עוד מסלול יפה ../images/Emo26.gif

מדרשת שדה בוקר - כביש לעבדת - עין עקב עליון - עין עקב תחתון וחזרה למדרשה. כנס לאתר הסרטים שלי לסרט האחרון יש שם צילום של המסלול על המפה + סרט של הטיול. אורך המסלול כ 30 ק"מ. גדי

יורם חן

New member
כ- 35 ק"מ, דומה למסלול שגדי מציע רק

בכיוון ההפוך...... מעבר לזה יש שם מלא אפשרויות, אפשר גם להגיע לעין עקב דרך מעלה צין ואח"כ נחל צין, אבל זה כבר מסלול לעצלנים......

shl17

New member
ןעוד צימוק

במקום לרדת לבקעת צין במעלה צין הנדוש משהו נסה לרדת בנחל צרור רק תעשה חימום טוב לפני כי זה סינגל שדורש המון ריכוז וקצת ביצים (מאלומיניום לא מפלדה)

למעלה