עין שלישית

סוזי10

New member
עין שלישית

הפשוש שאיתי בן 5 אומר לי היום בבוקר, "שושנה ,יש לך עין שלישית" אני היתי המומה, שאלתי אותו , "איפוא יש לי עין שלישית"? והוא הצביע לי על המצחככה בין 2 העינים. בדיוק במקום. שאלתי אותו איך אתה יודע שיש לי עין שלישית. והוא ענה "ראיתי" ניסיתי לששאול עוד שאלות כדי למשוך אותו לנושא, אבל הוא כבר היה עסוק במשהו אחר, ושתבינו ,זה על הבוקר 7 וחצי בבוקר, על כוס קפה ראשונה , בא המלאך הקטן הזה ומדבר לי על עין שלישית. לא יאמן. מה אתם אומרים? ממני הוא לא שמע את המשפט הזה.

מגי 336

New member
הוא אמר מה שהוא ראה ../images/Emo13.gif

יש לך עין שלישית... בבוקר רואים הכי טוב !

מגי 336

New member
"העין השלישית"

מצרפת מאמר שיבהיר את הענין. מבחינת הילד - מאיפה זה בא לו - לדעתי הוא פשוט ראה אותה במצחך, הוא אינו בגיל בו יכל לקרוא או לקבל את המידע ממקור אחר.

spinareo

New member
אני יכול להסביר

ילדים קטנים עדיין לא מושפעים מהסביבה ולכן הם עדיין מושפעים מאנרגיות שמסתובבות בעולם המוח שלהם עוד לא מפותח ולכן הנשמה שלהם חזקה ממנו הוא רואה את מה שיש לו אנרגייה גבוהה אצלך אם תרצי כמה חברים מאגודת נרו יוכלו ללמד אותך לגרום שהנשמה שלך תהיה חזקה יותר ממוחך ותוכלי לראות נשמות הילות ואפילו רוחות רפאים!!!...

מדהים!!!../images/Emo24.gif

איזה חמוד
ילדים רואים דברים שמבוגרים כבר לא מסוגלים לראות הם רואים מעבר לגישמי מעבר למיימדי הזמן
והוא בקלות ראה שיש לך עין שלישית. למעשה, לכולנו יש עין שלישית ולפעמים צריך "לפתוח" אותה בשביל לראות דרכה
ילד מקסים תני לו
בשמי

למעלה