עינבל אור - לשים בכלא ולזרוק את המפתח

לא היה לה בעיה לרמות אנשים בשביל להתעשר ועכשיו מנסה להתחמק.

לדעתי - 15 שנה בכלא מגיע לה.

מה תקבל בפועל.

שנתיים-שלוש ...

יותר טוב מכלום.

evglev1

Well-known member
מנהל

לא היה לה בעיה לרמות אנשים בשביל להתעשר ועכשיו מנסה להתחמק.

לדעתי - 15 שנה בכלא מגיע לה.

מה תקבל בפועל.

שנתיים-שלוש ...

יותר טוב מכלום.
מוזר בדרך כלל נאשמים מגישים ערעורים גם אם הם חסרי סיכוי וגם מטריחים את עורכי הדין וגם בטיעונים לחודש מציגים למה מגיע העונש המינימאלי והיא מוותרת על האזרחות כי היא נעלבה ומסרבת לייצוג לא בשביל להתגונן ולא בשביל טיעונים להקלה בעונש, נראה שבגלל שהיא מתעקשת לייצג את עצמה ולא לקבל סיוע מעורך דין פרטי או ציבורי, היא תקבל בדיוק את העונש שדורשת הפרקליטות, כי היא לא משפטנית, אז זה שקול ללהישפט ללא סניגוריה כלל. אני לא יודע מה העונש על העבירות שלה ומה העונש שתדרוש הפרקליטות. קשה להבין אותה בדרך כלל כל נאשם מחפש לצמצם את האישום ככל האפשר ולקבל את העונש המינימאלי, אפילו משה קצב עם האכלו לי שתו לי, התחנן שישמעו את הצד שלו וייתנו לו את העונש המינימאלי, למרות שהיה בטוח שנרדף, אז גם מי שטוען לרדיפה לא מוותר על הקרב המשפטי מראש.

lemner40

Well-known member
מוזר בדרך כלל נאשמים מגישים ערעורים גם אם הם חסרי סיכוי וגם מטריחים את עורכי הדין וגם בטיעונים לחודש מציגים למה מגיע העונש המינימאלי והיא מוותרת על האזרחות כי היא נעלבה ומסרבת לייצוג לא בשביל להתגונן ולא בשביל טיעונים להקלה בעונש, נראה שבגלל שהיא מתעקשת לייצג את עצמה ולא לקבל סיוע מעורך דין פרטי או ציבורי, היא תקבל בדיוק את העונש שדורשת הפרקליטות, כי היא לא משפטנית, אז זה שקול ללהישפט ללא סניגוריה כלל. אני לא יודע מה העונש על העבירות שלה ומה העונש שתדרוש הפרקליטות. קשה להבין אותה בדרך כלל כל נאשם מחפש לצמצם את האישום ככל האפשר ולקבל את העונש המינימאלי, אפילו משה קצב עם האכלו לי שתו לי, התחנן שישמעו את הצד שלו וייתנו לו את העונש המינימאלי, למרות שהיה בטוח שנרדף, אז גם מי שטוען לרדיפה לא מוותר על הקרב המשפטי מראש.
1. היא לא מוותרת על האזרחות
היא לא יכולה
תקרא על הדרישות לביטול אזרחות
היא לא עונה על אף אחת מהדרישות
2. הטיקט שלה זה שהיא משוגעת
ולכן היא מקשקשת שטויות
ולכן גם לא תקבל שום דבר שיגידו
ותקווה שיעבירו אותה לבית משוגעים ולא לבית הכלא
3. העונש שלה יהיה הרבה יותר חמור ממה שאמרתם
זה כי יש נגדה ערימה ארוכה של פשעים
גם אם היא תקבל עבור כל גניבת דירה 1 שנה בכלא
מחכים לה עשרות שנים.

evglev1

Well-known member
מנהל
1. היא לא מוותרת על האזרחות
היא לא יכולה
תקרא על הדרישות לביטול אזרחות
היא לא עונה על אף אחת מהדרישות
2. הטיקט שלה זה שהיא משוגעת
ולכן היא מקשקשת שטויות
ולכן גם לא תקבל שום דבר שיגידו
ותקווה שיעבירו אותה לבית משוגעים ולא לבית הכלא
3. העונש שלה יהיה הרבה יותר חמור ממה שאמרתם
זה כי יש נגדה ערימה ארוכה של פשעים
גם אם היא תקבל עבור כל גניבת דירה 1 שנה בכלא
מחכים לה עשרות שנים.
עובדה שאתי אלון קיבלה 17 שנה על גניבת חצי מיליארד דולר במה שהיה ערכם לפני 20 שנה וגם זה כי היא הייתה אטומה, יכלה לסגור עיסקה טיעון של 10 שנים, אבל חשבה שמגיע לה גם פחות מזה.

lemner40

Well-known member
עובדה שאתי אלון קיבלה 17 שנה על גניבת חצי מיליארד דולר במה שהיה ערכם לפני 20 שנה וגם זה כי היא הייתה אטומה, יכלה לסגור עיסקה טיעון של 10 שנים, אבל חשבה שמגיע לה גם פחות מזה.
1. הבעיה שלה זה שהיא אישה
כל גבר שהיום יורשע יצא מהכלא תוך זמן קצר
בתי הכלא בישראל מלאים באנשים
לא בונים בתי כלא חדשים
אבל כל יום מכניסים עוד ועוד אנשים
אז אחרי שנתיים מוציאים אותם מוקדם שנים מראש.
2. העבירות של ענבר אור הרבה יותר חמורות
מהעבירות של אתי אלון, היא גנבה בנק,
ענבל אור גנבה מאות אזרחים ואת המדינה.

כן נראה שהיא באמת ובתמים מאמינה שהיא קורבן.
זה בסגנון מח"פ,הוא מעוות את המציאות שתתאים לאישיות הנרקסיסטית שלו.

תמיד אפשר לומר,הובטחה להם דירה בתנאים מסוימים שלא התקיימו,

או לחרטט איזה תירוץ עם המיסים שחשבת שאפשר לשלם אותם אח"כ וכדומה.

הרי מה השיטה שלה?

היא אומנם בנתה דירות למשקיעים הישנים מכספי המשקיעים החדשים ואת הכסף של המשקיעים הישנים

לקחה לעצמה,ולהוצאות של החברה שלה - כוח אדם שיווק,משרדים וכד'.

בתקווה שבעזרת האישיות שלה היא תמשוך עוד ועוד משקיעים עד שההוצאות הכלליות שלה ושל החברה

יהיו בטלות בשישים יחסית לכמות האנשים שהיא מטפלת בהם.

אבל מה, המתחרים זיהו שאין רישום אזהרה בטאבו לטובת המשקיעים והבינו שהכסף לא משורין

ולפי רמת החים שלה ושל החברה הוא מבוזבז והלשינו עליה.

אבל ניתן לומר שתיאורטית היא הייתה יכולה להצליח אם לא היו מלשינים עליה.

SupermanZW

Well-known member
אני תוהה, מדוע העונש על עברות כמו זו שביצעה בילבל חור הוא כלא, מה יעזור לקורבנותיה שתשב בכלא? את כספם הם לא יראו. העונש הראוי הוא פיצויים הולמים לכל קורבנותיו שהיא תצטרך לתת, ואם אינה יכולה לשלם יחולט כל רכושה לשם כך ואם זה לא יספיק אז גם 80% מהכנסותיה עד סוף ימיה לטובת קורבנותיה. איפה ההיגיון? ישיבתה בכלא תמומן מכספי משלמי המיסים אבל לא תועיל לקורבנותיה.

evglev1

Well-known member
מנהל
אני תוהה, מדוע העונש על עברות כמו זו שביצעה בילבל חור הוא כלא, מה יעזור לקורבנותיה שתשב בכלא? את כספם הם לא יראו. העונש הראוי הוא פיצויים הולמים לכל קורבנותיו שהיא תצטרך לתת, ואם אינה יכולה לשלם יחולט כל רכושה לשם כך ואם זה לא יספיק אז גם 80% מהכנסותיה עד סוף ימיה לטובת קורבנותיה. איפה ההיגיון? ישיבתה בכלא תמומן מכספי משלמי המיסים אבל לא תועיל לקורבנותיה.
לצערי ככה זה, גם בתחקירי הנוכלים של אדווה דדון הקורבנות מספרים שלא קיבלו את הכסף בחזרה ואין להם סיכוי לקבל אותו. וגם מתחקיר החשיפה של נוכל הטינדר, הקורבנות שלו נאלצות להחזיר את ההלוואות שלקחו בשבילו, אבל נוכל הטינדר גם לא הורשע עדיין אבל גם טוען שאין לו כסף וגם בפאונטהאוסים.

evglev1

Well-known member
מנהל
אגב בארה"ב האסירים עובדים, וייתכן שנוכלים עובדים בכלא כדי להחזיר את החוב, שסדרה אנימציה של דיסני, היה מישהו שהבטיח אחוזים מהזכייה בפרס במירוץ סוסים הרבה מעבר ל-100% ומעבר ל-200% ועשה הכול שהסוס יפסיד והאחוזים מאפס הם אפס, וכשהסוס זכה והנוכלות התגלתה הוא נעצרה ובכלא אמרו לה לעבוד להחזיר על הונאה שלו. אמנם זה רק סרט מצויר, אך עבודת האסירים בארה"ב היא עובדה.

ומה זה אומר?

שהמשפט הוא לטובת המדינה.

המדינה רוצה להרתיע שלא יתעסקו איתה ולא באמת לעשות צדק לאזרחים.

לפני זה היה משפט אזרחי שהאזרחים ניסו להוציא ממנה כסף,עדיין בדיון.

80% מהכנסותיה עד סוף ימיה לטובת קורבנותיה
נדמה לי שזה עומד על 20 אחוז בערך,

אחרת זה לא משתלם לאדם להרויח הרבה.

בכל מקרה הכסף הגדול הוא הנכסים שהאדם הרויח בעבר.

כל העיניין הוא לנסות לרוקן אותו ושהוא לא יבריח נכסים למקום אחר/אנשים אחרים.

למעלה