עינב בהמה גזה:"חירבנתי ליד בלוני גז בשדרות"

balbala5

New member
עינב בהמה גזה:"חירבנתי ליד בלוני גז בשדרות"

כל עם ישראל ראה ושמע אותה מספרת לרנין על פעולות המעיים שלה. אז תגידו שהיא כנה ואמיתית - גם סוס יאור משלשל לתוך הבריכה שבה הוא משתכשך. עינב צועקת על איתי שזרק שמן לאסלה - אבל כשהיא בעצמה השתינה באמבטיה שכולם מתרחצים בה זה בסדר. בשביל עינב לכנות בחורה שיכולה להיות הבת שלך "שרמוטה" זאת לא מילה גסה . "מה בסהכ הוא אמר לה ? איפה היא חיה ???

PinkWin

New member
אז היא אמרה חירבנתי, מה קרה?

אולי את מעדיפה שהיא תגידי עשיתי גדולים כמו הדתיים? כל אחד והשפה שלו. ידיד טוב שלי אומר יציקה, אחר אומר קקי והשני חרא. מספיק להיטפל לקטנות. לא כל בני האדם אותו דבר ולא כולם שווים ואם המצב היה ככה העולם היה משעמם.

ordiki

New member
אני הייתי מעדיף

שלא ידברו בכלל על זה. יש אנשים שאני מכיר כבר יותר מעשר שנים ואני לא מדבר איתם על זה.

ordiki

New member
קודם כל אני לא מסכן

דבר שני זה שאני מעדיף שלא ידברו איתי על נושאים מסוימים לא הופך אותי ליפה נפש וחבל, נפש יפה זה דבר טוב.

PinkWin

New member
יש לי חברה שאני מכירה אותו 8 חודשים

והיא הכי חופשיה בעולם והיא אומרת לי " אני חייבת לחרבן" אז כן אלו לא המילים שאני אשתמש בהם, אבל זכותה להתבטא איך שבא לה כל עוד היא לא פוגעת באף אחד. ועם כל הכבוד, זה לא פוגע באף אחד ולא מעליב אף אחד. אצלי בבית לא מדברים בכלל בחופשיות. אני באה מהבית הכי קריר שקיים בנושא הזה, ולא מדברים בו על כלום. אבל אין לי בעיה לקבל את האחר. לא כולם כמוני.

אכדית

New member
כשאת מתקלחת את יוצאת החוצה להשתין?

עינב מספרת על פעולות המעיים שלה, שיפרה תוקעת גרעפסים חופשי. שיהיה לבריאות לכולם.

balbala5

New member
עינב ואבא שלה מחטטים ושולפים משם סמוחטות

אבל כשאיתי העז לשפוך שמן לאסלה היא צעקה עליו כאילו מי יודע מה עשה . יום למחרת הלכה והשתינה באמבטיה שכולם מתקלחים בה . וזה נראה לה נורמלי . תגידו אשקלון זה על כדור הארץ ? או בכוכב הקופים ???

PinkWin

New member
אפרופו חיטוטים לאון מחטט כל היום באף. אז?

אתה לא מחטט באף? יש שם מצלמות בכל חור. מה אתם מצפים שהם יחטטו מתחת לשמיכה?

עינב השתינה במקלחת כי צבר היה בשרותים

והיא היתה חייבת להשתין. אצלנו בעבודה מדברים על זה חופשי וגם בין החברים. יש אנשים שנוח לדבר איתם על זה ויש כאלה שלא. זה לא הופך אדם לברברי או גס. סהכ אם עינב ויוסי לא היו היינו משתעממים מהר מאוד. כמה כבר אפשר לראות את שפרה סורגת ואת צבר שכשהוא ישן או ער זה אותו הדבר...?!

למעלה